- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.581
ayyyyyy ne güzel heyecandır o şimdiİNŞALLAH ARKADAŞIM İNAN ZAMAN SANKİ GEÇMİYOR EŞİMLE ŞAFAK SAYIYORUZRABBİM HERKESE TATTIRSIN BU GÜZEL DUYGULARI İNŞALLAH
ÇOK GÜZEL DUYGU ARKADAŞIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİNayyyyyy ne güzel heyecandır o şimdi
Allah im sıkıntısızca bir avaz da kurtarsın.ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM AZ KALDI GECELERİ ZORLANIYORUM YATAMIYORUM AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM RABBİMDEN BİR MANİ ÇIKMASSA MAYISIN 30 DİYE DÜŞÜNÜYORUZ PRENSES SÜPRİZ YAPMASSA BİZE
çektim çıkardım... Kaç gün oldu on gün sonraydı sanırım... Ağrılar normal oluyorK kelebek_38 N Nihal66 canlar dikişinizin üstündeki bantı nadıl çıkardınız :-( neden benim dikiş yerlerim ve sağ kasığımın orası elektrik çarpmış gibi ağrıyor :-(
Daha 1hafta oldu !!! Sağol canımçektim çıkardım... Kaç gün oldu on gün sonraydı sanırım... Ağrılar normal oluyor
İki gün daha bekle istersen... O bant zor bulunuypr pahalı bide... Ben cahit beyi başka bir şey için aradığımda bir hafta sonra çıkar dediDaha 1hafta oldu !!! Sağol canım
O zaman bekliyorum zaten çıkartma cesareti yok bende :-(İki gün daha bekle istersen... O bant zor bulunuypr pahalı bide... Ben cahit beyi başka bir şey için aradığımda bir hafta sonra çıkar dedi
AMİN CANIMAllah im sıkıntısızca bir avaz da kurtarsın.
Canim benim dikişin üstündeki bandi hastaneden çıkacağım gün doktor çıkardı birdaha da takmadi.sağ ameliyat yerin ağrısını ben çok beter çektim anlaşılan sende benim gibi olmuşsun ağrı kesici kullan mutlaka canim antibiyotik bitmiştir sanırım kontrole gidersin iltihap yoksa ağrı kesiciye devam dicek yapacak bişey yok anlicanK kelebek_38 N Nihal66 canlar dikişinizin üstündeki bantı nadıl çıkardınız :-( neden benim dikiş yerlerim ve sağ kasığımın orası elektrik çarpmış gibi ağrıyor :-(
aminn arkadaşımmm aminnÇOK GÜZEL DUYGU ARKADAŞIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN
Canım ya Ağrı kesici olmadan duramıyorum zaten dr 6hafta sonra gel dedi ilk gün ki gibi hiç azalmıyor ağrı :-( yatıp kalkarken sağ tarafım mahfediyor beni sen nasıl oldunCanim benim dikişin üstündeki bandi hastaneden çıkacağım gün doktor çıkardı birdaha da takmadi.sağ ameliyat yerin ağrısını ben çok beter çektim anlaşılan sende benim gibi olmuşsun ağrı kesici kullan mutlaka canim antibiyotik bitmiştir sanırım kontrole gidersin iltihap yoksa ağrı kesiciye devam dicek yapacak bişey yok anlican
Oyy bir prenses daha geliyor ne güzel Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallahhmeraba kızlar benim minnoşum kızmış haber vereyim dedim ufak bide sıkıntımız var dualarınızı bekliyoruzzz teyzeleri inşallahh
Sezeryanı cahit beymi yaptı gece olunca.. Kuzum ağrı kesici ile geçmesi lazım bence ya ara yada git doktoraCanım ya Ağrı kesici olmadan duramıyorum zaten dr 6hafta sonra gel dedi ilk gün ki gibi hiç azalmıyor ağrı :-( yatıp kalkarken sağ tarafım mahfediyor beni sen nasıl oldun
Ufalarak yok olur inş sıkıntınız. Bir prenses daha geliyor ne güZelmeraba kızlar benim minnoşum kızmış haber vereyim dedim ufak bide sıkıntımız var dualarınızı bekliyoruzzz teyzeleri inşallahh
Ewet canım cahit bey yaptı walla inan bilemiyorum ne yapmam gerektiğini yürüyüşüm düzgün ama ağrıya gelince sızım sızım sızlanıyorum :-(Sezeryanı cahit beymi yaptı gece olunca.. Kuzum ağrı kesici ile geçmesi lazım bence ya ara yada git doktora
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM RABBİM SIKINTINI GİDERSİN BEBİŞİN SORUNU NEDİRmeraba kızlar benim minnoşum kızmış haber vereyim dedim ufak bide sıkıntımız var dualarınızı bekliyoruzzz teyzeleri inşallahh
Ben daha iyim canim tabi ağrım tam geçmedi ama ağrı kesici kullanmiyorum artık seninkide geçer korkma bizler ne zorluklardan geçtik bunlarida atlatirizCanım ya Ağrı kesici olmadan duramıyorum zaten dr 6hafta sonra gel dedi ilk gün ki gibi hiç azalmıyor ağrı :-( yatıp kalkarken sağ tarafım mahfediyor beni sen nasıl oldun
Bebek nasıl uykusu falan sabırsız prenses alışabildimi dünyamızaEwet canım cahit bey yaptı walla inan bilemiyorum ne yapmam gerektiğini yürüyüşüm düzgün ama ağrıya gelince sızım sızım sızlanıyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?