Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Allah im sıkıntısızca bir avaz da kurtarsın.

K kelebek_38 N Nihal66 canlar dikişinizin üstündeki bantı nadıl çıkardınız :-( neden benim dikiş yerlerim ve sağ kasığımın orası elektrik çarpmış gibi ağrıyor :-(
Canim benim dikişin üstündeki bandi hastaneden çıkacağım gün doktor çıkardı birdaha da takmadi.sağ ameliyat yerin ağrısını ben çok beter çektim anlaşılan sende benim gibi olmuşsun ağrı kesici kullan mutlaka canim antibiyotik bitmiştir sanırım kontrole gidersin iltihap yoksa ağrı kesiciye devam dicek yapacak bişey yok anlican

Canım ya Ağrı kesici olmadan duramıyorum zaten dr 6hafta sonra gel dedi ilk gün ki gibi hiç azalmıyor ağrı :-( yatıp kalkarken sağ tarafım mahfediyor beni sen nasıl oldun

Canım ya Ağrı kesici olmadan duramıyorum zaten dr 6hafta sonra gel dedi ilk gün ki gibi hiç azalmıyor ağrı :-( yatıp kalkarken sağ tarafım mahfediyor beni sen nasıl oldun
Ben daha iyim canim tabi ağrım tam geçmedi ama ağrı kesici kullanmiyorum artık seninkide geçer korkma bizler ne zorluklardan geçtik bunlarida atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…