- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.601
Maşallah canım Rabbim hayırla kucağına almayı nadip etsinmeraba kızlar benim minnoşum kızmış haber vereyim dedim ufak bide sıkıntımız var dualarınızı bekliyoruzzz teyzeleri inşallahh
kaç günlük oldunuz zaman ilerledikçe insan daha normale dönüyorBen daha iyim canim tabi ağrım tam geçmedi ama ağrı kesici kullanmiyorum artık seninkide geçer korkma bizler ne zorluklardan geçtik bunlarida atlatiriz
Canım nasılsın ay çok az kaldı senin :) Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin gün belli mi?AMİN CANIM
Allahın izniyle inşallah canımmmBen daha iyim canim tabi ağrım tam geçmedi ama ağrı kesici kullanmiyorum artık seninkide geçer korkma bizler ne zorluklardan geçtik bunlarida atlatiriz
Teyzesi geceleri bir canavar çıkıyor içimizden gündüzleri iyiyiz tek sorunumuz süt ün gelmemesi :-( siz nasılsınız ???Bebek nasıl uykusu falan sabırsız prenses alışabildimi dünyamıza
Canim gozun aydin dogum yapmissin minik nasil umarim hersey yolundadirTeyzesi geceleri bir canavar çıkıyor içimizden gündüzleri iyiyiz tek sorunumuz süt ün gelmemesi :-( siz nasılsınız ???
Bende emziriyorum canım akşam uykuları yeni düzene girdi 8de uyuyor 3 saate bir uyanıp emiyor sabah 6da uyanıyor gündüzleride uyuyor ama az... Süt gelir emzirmeye devam. Benimkinin sarılığı anne sütü sarılığı imiş zararı yokmuş hala devam ediyorTeyzesi geceleri bir canavar çıkıyor içimizden gündüzleri iyiyiz tek sorunumuz süt ün gelmemesi :-( siz nasılsınız ???
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimCanim gozun aydin dogum yapmissin minik nasil umarim hersey yolundadir
Aman canım kötü bişey olmasında bizim miniğimizde 2 gün fakülteye gitti sarılık için çok şükür şimdi iyi eli yüzü kendine geldi tabi bizimkide açlıktan çocuğum doymadı şimdi de doyurmak için sawaş veriyoruz inşallah bizim bebişde senin minnoş gibi düzene girerBende emziriyorum canım akşam uykuları yeni düzene girdi 8de uyuyor 3 saate bir uyanıp emiyor sabah 6da uyanıyor gündüzleride uyuyor ama az... Süt gelir emzirmeye devam. Benimkinin sarılığı anne sütü sarılığı imiş zararı yokmuş hala devam ediyor
K kelebek_38 N Nihal66 canlar dikişinizin üstündeki bantı nadıl çıkardınız :-( neden benim dikiş yerlerim ve sağ kasığımın orası elektrik çarpmış gibi ağrıyor :-(
Canım o damlayı dr um yazdı kullanıyorum canım ama malesef çok az geliyor fayda etmiyor başka yapabileceğim şeyler olursa söyleyin lütfenGece dogum yaptım akşam taburcu ettiler banyo yaptim kenarları hafif kalkmıştı çektim aldim.süt icin galaktago diye tamamen bitkisel bi damla var memnun kaldim tavsiye ederim.erken dogum oldugu icin pompayla kanatarak sütüm gelmisti ama yetmiyordu damlayi kullandiktan sonra emzirmeme ve sagmama ragmen akıyordu resmen mutlaka dene
mrb kızın nasıl iyimi büyüdü artık . o damlayı bende kullandım sütüm epey artmıştı şimdi sütüm yetiyor kilo alımı iyi diye bıraktım .Gece dogum yaptım akşam taburcu ettiler banyo yaptim kenarları hafif kalkmıştı çektim aldim.süt icin galaktago diye tamamen bitkisel bi damla var memnun kaldim tavsiye ederim.erken dogum oldugu icin pompayla kanatarak sütüm gelmisti ama yetmiyordu damlayi kullandiktan sonra emzirmeme ve sagmama ragmen akıyordu resmen mutlaka dene
mrb kızın nasıl iyimi büyüdü artık . o damlayı bende kullandım sütüm epey artmıştı şimdi sütüm yetiyor kilo alımı iyi diye bıraktım .
canım rezene içiyorum ben hem gazada iyi geliyormuş.Birde ben inciri öyle yedim ama incir hoşafı çok artırıyormuş .Bende ilk başlarda sütüm az diye üzülüyordum aslında az falan değilmiş çevremdekilerin baskısı çocuk doymuyor ağlıyor vs öyle zannettim ama mama vermedim yinede emzirdim şimdide sağıyorum bile artanı .Sen nerden biliyorsun sütünün az olduğunu manuel pompayla sağıyorsan onlar çıkartmıyor fazla bebek onun üç katını çıkartıyormuş neredeyseCanım o damlayı dr um yazdı kullanıyorum canım ama malesef çok az geliyor fayda etmiyor başka yapabileceğim şeyler olursa söyleyin lütfen
ayy maşaallah çok tatlı annesi ya durmasın tabi koşun hepiniz peşinden ne güzelÇok şükür teyzesi agustosta 2 yaşına girecek dkda durmuyor yerinde.
Eki Görüntüle 1832070
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK ŞÜKÜR İYİZ TEYZESİ ZAMAN GEÇMİYOR BİZE İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE MAYISIN 30SEZARYANLA OLACAK SEN NASILSIN FINDIK NASIL İKİNİZDE İYİMİSİNİZCanım nasılsın ay çok az kaldı senin :) Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin gün belli mi?
Oy maşallahhhÇok şükür teyzesi agustosta 2 yaşına girecek dkda durmuyor yerinde.
Eki Görüntüle 1832074
Maşallah sana güzellik Allahim bahtini güzel ömrünü uzun eylesin inşallahÇok şükür teyzesi agustosta 2 yaşına girecek dkda durmuyor yerinde.
Eki Görüntüle 1832074
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?