Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Teyzesi geceleri bir canavar çıkıyor içimizden gündüzleri iyiyiz tek sorunumuz süt ün gelmemesi :-( siz nasılsınız ???
Bende emziriyorum canım akşam uykuları yeni düzene girdi 8de uyuyor 3 saate bir uyanıp emiyor sabah 6da uyanıyor gündüzleride uyuyor ama az... Süt gelir emzirmeye devam. Benimkinin sarılığı anne sütü sarılığı imiş zararı yokmuş hala devam ediyor

Aman canım kötü bişey olmasında bizim miniğimizde 2 gün fakülteye gitti sarılık için çok şükür şimdi iyi eli yüzü kendine geldi tabi bizimkide açlıktan çocuğum doymadı şimdi de doyurmak için sawaş veriyoruz inşallah bizim bebişde senin minnoş gibi düzene girer

K kelebek_38 N Nihal66 canlar dikişinizin üstündeki bantı nadıl çıkardınız :-( neden benim dikiş yerlerim ve sağ kasığımın orası elektrik çarpmış gibi ağrıyor :-(

Gece dogum yaptım akşam taburcu ettiler banyo yaptim kenarları hafif kalkmıştı çektim aldim.süt icin galaktago diye tamamen bitkisel bi damla var memnun kaldim tavsiye ederim.erken dogum oldugu icin pompayla kanatarak sütüm gelmisti ama yetmiyordu damlayi kullandiktan sonra emzirmeme ve sagmama ragmen akıyordu resmen mutlaka dene

Canım o damlayı dr um yazdı kullanıyorum canım ama malesef çok az geliyor fayda etmiyor başka yapabileceğim şeyler olursa söyleyin lütfen

mrb kızın nasıl iyimi büyüdü artık . o damlayı bende kullandım sütüm epey artmıştı şimdi sütüm yetiyor kilo alımı iyi diye bıraktım .

Canım o damlayı dr um yazdı kullanıyorum canım ama malesef çok az geliyor fayda etmiyor başka yapabileceğim şeyler olursa söyleyin lütfen
canım rezene içiyorum ben hem gazada iyi geliyormuş.Birde ben inciri öyle yedim ama incir hoşafı çok artırıyormuş .Bende ilk başlarda sütüm az diye üzülüyordum aslında az falan değilmiş çevremdekilerin baskısı çocuk doymuyor ağlıyor vs öyle zannettim ama mama vermedim yinede emzirdim şimdide sağıyorum bile artanı .Sen nerden biliyorsun sütünün az olduğunu manuel pompayla sağıyorsan onlar çıkartmıyor fazla bebek onun üç katını çıkartıyormuş neredeyse

Canım nasılsın ay çok az kaldı senin :) Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin gün belli mi?
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK ŞÜKÜR İYİZ TEYZESİ ZAMAN GEÇMİYOR BİZE İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE MAYISIN 30SEZARYANLA OLACAK SEN NASILSIN FINDIK NASIL İKİNİZDE İYİMİSİNİZ

Kızlar bugün 23.günümüz malesef benim sütümde az tabi buda moralimi çok bozuyor incir hosafi içiyorum,humana nin çayını iciyorum su nerdeyse 3 litre içiyorum ama malesef oğlumu gece gündüz her saat başı emziriyorum bu yüzden.Ne zor şeyler ooff oif.

Kızlar biliyorsunuzdur belkide süt için dereotu çok işe yariyormuş, arkadaşım tek çareyi su ve dereotunda buldum diyor. Yemeklerden önce aç karnına ve yemek arasinda yiyormuş çok faydasını görmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…