- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.621
canım kilo alımı iyiyse yetiyordur.benimde öyleydi çok sık emiyordu bir aylık olduğunda 1200kg almıştı bebii doktor kesinlikle mama verme çpk güzel kilo alıyor sık sık emzir dedi yani bebiş ne zaman isterse inan 40çıktıktan sonra düzeliyorKızlar bugün 23.günümüz malesef benim sütümde az tabi buda moralimi çok bozuyor incir hosafi içiyorum,humana nin çayını iciyorum su nerdeyse 3 litre içiyorum ama malesef oğlumu gece gündüz her saat başı emziriyorum bu yüzden.Ne zor şeyler ooff oif.
Dereotunu denemedim hiç deniyeyim yarınKızlar biliyorsunuzdur belkide süt için dereotu çok işe yariyormuş, arkadaşım tek çareyi su ve dereotunda buldum diyor. Yemeklerden önce aç karnına ve yemek arasinda yiyormuş çok faydasını görmüş
Ben bulgur çorbası içiyorum seninkilere ek olarak Allah yardımcıımız olsun mamasız bizim kız doymuyor inşallah sütümüz artarKızlar bugün 23.günümüz malesef benim sütümde az tabi buda moralimi çok bozuyor incir hosafi içiyorum,humana nin çayını iciyorum su nerdeyse 3 litre içiyorum ama malesef oğlumu gece gündüz her saat başı emziriyorum bu yüzden.Ne zor şeyler ooff oif.
Allah yardımcınız olsun cnm.tek doktor görüşü ile sınırlı kalma birde fakültede hocaya görün derim.malesef ikiz olunca hamilelik sıkıntılı geçiyor. Allahım yavrularını sağlıkla kucağına almayi nasip etsinBenim de galiba Selcenay gibi sıkıntım hiç bitmio bebislerim de erken doğum riski var Dr yat kalkma dedi pzt tekrar gitcem serklaj olmaz dio önce yukardalardi şimdi asagida lar geri nasıl cikarlarki çok uzuluom bize dua edin lütfen
Canım dr un ne diyorsa onu yap sakın kalkma yat bol bol kolunu yukarı bile kaldırmaBenim de galiba Selcenay gibi sıkıntım hiç bitmio bebislerim de erken doğum riski var Dr yat kalkma dedi pzt tekrar gitcem serklaj olmaz dio önce yukardalardi şimdi asagida lar geri nasıl cikarlarki çok uzuluom bize dua edin lütfen
Canım dr un ne diyorsa onu yap sakın kalkma yat bol bol kolunu yukarı bile kaldırma
Geçmiş olsun canım. Doktorun kim. Serklaj neden olmaz dedi haftan ileri diye mi çocukların pozisyonundan dolayı mi. Benimde erken doğum riskim var bana serklaj yapıldı. Ilaclara ek olarak surekli yatıyorum.BaSka neler yapsam ki Dr pek bişey demedi sadece kalkmadan yatın dedi bişey olmaz ins
Geçmiş olsun canım. Doktorun kim. Serklaj neden olmaz dedi haftan ileri diye mi çocukların pozisyonundan dolayı mi. Benimde erken doğum riskim var bana serklaj yapıldı. Ilaclara ek olarak surekli yatıyorum.
Him anladim canım ikiz olunca farklıdır durum tabi. Insallah ilaclarin etkisinlyle çıkarlar yukarı.5 günde bir pruloton vuruluyorum 3 öğün progestron magvital (magnezyum) kasilmalara iyi geliyormus magnezyum. Bu sıkıntı olunca bunları ekledi canım bana. Onun dışında yatıyorum surekli serklaj olduğu için henüz oturmama bile izin vermedi.Sana da gecmis olsun casper ikiZ oldukları için doğum başlarsa fayda etmez dedi Dr nevsehirde gidiyorum Dr ilaç olarak sadece progestan ve proluton kullaniorum sen ne kullaniosun bebislerim önce yukardaydi ama şimdi kasiklarimda biri
Him anladim canım ikiz olunca farklıdır durum tabi. Insallah ilaclarin etkisinlyle çıkarlar yukarı.5 günde bir pruloton vuruluyorum 3 öğün progestron magvital (magnezyum) kasilmalara iyi geliyormus magnezyum. Bu sıkıntı olunca bunları ekledi canım bana. Onun dışında yatıyorum surekli serklaj olduğu için henüz oturmama bile izin vermedi.
Bende fitil olarak kullaniyorum. Evet canım Kayserideym Mustafa Basbug doktorumBen progestani fitil olarak kullanıyorum 2 tane arka arkaya senin Dr kim kayseride mısın
Progestanı fitil olarak kullanman en iyisi o zaman daha iyi etki ediyorBen progestani fitil olarak kullanıyorum 2 tane arka arkaya senin Dr kim kayseride mısın
Jelle ne alakası war kiŞimdi dusunuom da acaba crinone jeli hiç mi birakmasaydim sonuçta tup bebek ve desteklemek gerekli kafamda deli sorular keskeler
Bizin kullandigimiz jelle progestan ilaç aynı çünküJelle ne alakası war ki
Yatarkende ayaklarının altına yüksek yastık koy ve dediğim gibi elini kolunu yukarı kaldırma inşallah bebişlerine sağ salim kawuşacaksınBizin kullandigimiz jelle progestan ilaç aynı çünkü
Bu arada yatarken de mi ayaklarımı kaldırayım bide yarın dua alsam sakıncası olur mu ki pztsi Dr gitcem pis pis gitmeym
Bizde fena değiliz canım bugüne çok şükür hiç belli olmuyor bi gün iyiyim bi gün kolumu kaldırmıyorum sırt ağrılarım oluyo arada kaburga batması oluyor bebisim sağlıklı olsun da hepsine razıyım :) ay ne güzel gün sayiyorsun artık Rabbim yardımcın olsun canım arkadaşım dualarım seninle.ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK ŞÜKÜR İYİZ TEYZESİ ZAMAN GEÇMİYOR BİZE İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE MAYISIN 30SEZARYANLA OLACAK SEN NASILSIN FINDIK NASIL İKİNİZDE İYİMİSİNİZ
Dus alsam mi bi haftadır yapmadım oturarak mu ayakta mu alsam tedirginlik hiç bitmediYatarkende ayaklarının altına yüksek yastık koy ve dediğim gibi elini kolunu yukarı kaldırma inşallah bebişlerine sağ salim kawuşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?