- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.641
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIMBizde fena değiliz canım bugüne çok şükür hiç belli olmuyor bi gün iyiyim bi gün kolumu kaldırmıyorum sırt ağrılarım oluyo arada kaburga batması oluyor bebisim sağlıklı olsun da hepsine razıyım :) ay ne güzel gün sayiyorsun artık Rabbim yardımcın olsun canım arkadaşım dualarım seninle.
Şöyle diyim ben sana serklaj olduktan sonra bile ben 1ay boyunca duş almadım saçlarımı yıkadı annem 1ayı doldurdum ayakta 5dk en fazla duş alıp çııktım o kadar çünkü insan tedirgin oluyorDus alsam mi bi haftadır yapmadım oturarak mu ayakta mu alsam tedirginlik hiç bitmedi
canım şimdi sana bakınıyordum ne yaptın diye çok üzüldüm ama dondurulmuşun var yine ne güzel inşallah onlarda bulursun umudunu. Turgut hocaya kızma işine gelince bu benim 4. tedavim nerede ne kadar çırpınırsan çırpın hiç kimse rutinden öteye çıkmıyor Turgut beye has bişey değil inan buna işin kolayına alışmışlar büyüt yumurtayı topla dölle transfer et tuttu tuttu tutmadı sil baştan maalesef. zamanı vardır Rabbim verecek inşallah diyip yolumuza devam ediyoruzKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
Canım ne olur umudunu kaybetme dondurulmuşum varmış buna sewin kendini toparladığında yeniden başla mutlaka benim 3.dondurulmuşumda tuttu üzülme lütfenKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
öylemi canım dondurulmuşun var tutacak inş Allahın takdir ettiği bir zaman vardır moralini bozmaKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
Dusunu mutlaka dokuz ay ayakta kisa sürede almanı tavsiye ederim canim gerçi dokuz aydan baya düşmüşsun heralde.Dus alsam mi bi haftadır yapmadım oturarak mu ayakta mu alsam tedirginlik hiç bitmedi
Umudu kaybetmek yok canim tüm gucunle yola devam.sanslisin dondurulmusun var .benim her seferinde bir yada iki yumurtam toplaniyordu dördüncü de nasip oldu tabi iki de aşılamam var Allah im bi zaman ayarlamıştır sen korkma yeterki tevekkülu duayı elden birakmaKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
ayy canım ya bana da umut oldun benim de 4. tedavim çok korkuyorum bunda da olmazsa daha kaç kere deneyebilirim ki diyeeUmudu kaybetmek yok canim tüm gucunle yola devam.sanslisin dondurulmusun var .benim her seferinde bir yada iki yumurtam toplaniyordu dördüncü de nasip oldu tabi iki de aşılamam var Allah im bi zaman ayarlamıştır sen korkma yeterki tevekkülu duayı elden birakma
Cnm moralini.bozma belki bakarsın tedavisi z olur.hiç beklemediğiniz bir anda geliverir miniginKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
çok sağol canım inşallah öle olurUfalarak yok olur inş sıkıntınız. Bir prenses daha geliyor ne güZel
amin inşallah arkadaşım bebişimin kalbinde parlama görüldü dr tek başına anlam ifade etmediğini söledi ayrıntılı 4 hafta sonra artık beklemem lazım ama bir hafta zor geçtiiiiiGÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM RABBİM SIKINTINI GİDERSİN BEBİŞİN SORUNU NEDİR
amin inşallah arkadaşım bebişimin kalbinde parlama görüldü dr tek başına anlam ifade etmediğini söledi ayrıntılı 4 hafta sonra artık beklemem lazım ama bir hafta zor geçtiiiiiGÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM RABBİM SIKINTINI GİDERSİN BEBİŞİN SORUNU NEDİR
canım benim bu tedavinde rabbim bu duyguları sanada tattırsın inşallah gerçekten olumlu sonuç almanı çok istiyorum dualarım seninle transfer ne zamanMaşallah canım Rabbim hayırla kucağına almayı nadip etsin
canım aslında pozitif görüyorum dediğinde çok sevinmiştim ama rabbim böle uygun görmüşKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
sağol canım yolunda sarılığımı geçti bugün aşımı vardı .Aşı öncesi ağrı kesici ateş düşürücü şurup içirmek gerekiyormuş bilmiyordum içirmedim sabahtan beri ağladı yeni uyudu .normalde uykusu düzenli sütümde iyi çokşükür ..Rabbim herkese nasip etsin her gün dua ediyorum
Çok şükür canım sütümüz malesef yok gece uykularımız da düzensiz ama herşeye rağmen mutluyuz darısı başınıza inşallah
Teşekkürler canim iyi dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?