- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.661
RABBİM İYİLİĞİNİ VERSİN İNŞALLAH BİRŞEYİ YOKTUR ARKADAŞIM ÜÇ AYLAR YÜZÜ HÜRMETİNE CANIMamin inşallah arkadaşım bebişimin kalbinde parlama görüldü dr tek başına anlam ifade etmediğini söledi ayrıntılı 4 hafta sonra artık beklemem lazım ama bir hafta zor geçtiiiii
CaNim benimde ilki tutmadi 3 embriyo kalmsti agustosta 2 sini transfer etti turgut bey 1 i cozunurken bozuldu suan 2 minnosumda yanimda uyuyor cok sukur:) moralini bozma dua et bol bol moralinide yuksek tutKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
Canım bu sefer dondurup deneyeceğiz yarın sabah opu bakalım transfer için kaç tane embriş olacak dua et ne olur sen hamişsin RAbbim boş çevirmezcanım benim bu tedavinde rabbim bu duyguları sanada tattırsın inşallah gerçekten olumlu sonuç almanı çok istiyorum dualarım seninle transfer ne zaman
canım inşaallah bu sefer güzel haberler verirsin tutar sen doğal yolla bile hamile kaldın tutacağına inanıyorumKızlar yarın sabah opum var kaç yumurta var hiç sormadım heyecanlıyım şimdi dua edin en sağlamından en az biri benim olsun
Geçmiş olsun canım geçecek sıkıntılardır inş.mama veriyorsan marka değiştirebilirsin kabızlık için gaz oluyor ya.İki taneye bakmakda zordur yardım eden varmı büyüdüklerini beraber gezdiğinizi düşün ne tatlılarKizlar nasilsiniz bebisler de iyidirler insallah benimkilerin kabizlik ve gaz sorunu varonun disinda da erken dogduklari icin ufak tefek sikntilari var pazartesi ankrya gitcez kontrole
Canım inşallah kaliteli embriyoların olur ve annelerini sapasağlam beklerlerKızlar yarın sabah opum var kaç yumurta var hiç sormadım heyecanlıyım şimdi dua edin en sağlamından en az biri benim olsun
turgut bey çok ilgisiz çok yoğun tamam ama benm de 1 embriyom var alıp almama konusunda kararsızım . bilent tırası öneriyorlar bu yıl artık yapmam seneye belki bülent tırasa veya bahcecı umuta giderm . benim arkadasın kocasından sadece 13 adet sperm cıktı ve şimdi hamıle bahcecı umuta yaptırdı. bizde sözde sadece morfolojı sorunu var ama tutmadı. saglıklı embrıyolar da elde edemedıler mikroçip kullanmaları gerekıyor ama turgut bey o kadar basından atıyor kı bunu bıle sormayı unutmusum mikroçip yapılmadıgını bılseydım ınan kayserde yaptrmazdmKızlar Nasılsıniz. Benim sonucum negatif ne yazık kibekleme sürecinin ortalarında çift çizgi görmüştüm. Ama git gide kayboldu. Biraz kizginim Turgut beye birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane daha embriyo var ama korkuyorum yeniden başlamaya. Bu arada diyet ve spora başladım vücudum beynim toparlansin diye. Allah herkese kolaylik versin. O bebislere iyi bakin kendinize de
Merhaba canım benimde bebeğimin kalbinde parlaklık vardı . Ayrıntılıya girdim bende kesinlikle tek başına ifade etmiyor ama korkutmuyo değil benim kuzum doğdu teyzesi tombiş tombiş bile oldu. Üzülme diyemem bende çok üzüldüm. Can bu kolay değil ama temiz tut kalbini.amin inşallah arkadaşım bebişimin kalbinde parlama görüldü dr tek başına anlam ifade etmediğini söledi ayrıntılı 4 hafta sonra artık beklemem lazım ama bir hafta zor geçtiiiii
maşallah canım evladınada sanada rabbim uzun ömürler versin inşallahMerhaba canım benimde bebeğimin kalbinde parlaklık vardı . Ayrıntılıya girdim bende kesinlikle tek başına ifade etmiyor ama korkutmuyo değil benim kuzum doğdu teyzesi tombiş tombiş bile oldu. Üzülme diyemem bende çok üzüldüm. Can bu kolay değil ama temiz tut kalbini.
Epeydir siteye girmiyomuşum ☺
çok sağol hayatım inşallah öle olurrrr bizim prensesimizinkideicecreamm canım korkma aynısı benim minnoşdada çıkmıştı geçiyor hiç takma kafana
canımmm etmezmiyim hiç kaliteli embriyolarınız olur inşallahCanım bu sefer dondurup deneyeceğiz yarın sabah opu bakalım transfer için kaç tane embriş olacak dua et ne olur sen hamişsin RAbbim boş çevirmez
inşallah arkadaşım rabbim cümlesine sağlık haberleri duymayı nasip etsin inşallahRABBİM İYİLİĞİNİ VERSİN İNŞALLAH BİRŞEYİ YOKTUR ARKADAŞIM ÜÇ AYLAR YÜZÜ HÜRMETİNE CANIM
canım Allah razı olsun bal damlıyor ağzından maşallah sen de hayırla kavuş bebeğine inşallah. opudan sabah çıktım 10.30 gibi 2 saat dinlendim işe geldim çalışıyorum bile:) 10 yumiş toplanmış bakalım kaçı sağlıklı ilerleyecek...canımmm etmezmiyim hiç kaliteli embriyolarınız olur inşallah
bide ben sende kendimi görüyorum canım bi tüp bebek bide kendiliğinden oldu seninde aynı ben gibi rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasın inşallahhhh bunu canı gönülden istiyorum gerçekten opudan çıkınca yazarsın bakalım kaç bebiş bekliyo siziiiii
ohhh ohhh maşallahhhhh benim arkadaşımaaacanım Allah razı olsun bal damlıyor ağzından maşallah sen de hayırla kavuş bebeğine inşallah. opudan sabah çıktım 10.30 gibi 2 saat dinlendim işe geldim çalışıyorum bile:) 10 yumiş toplanmış bakalım kaçı sağlıklı ilerleyecek...
inş hepside sağlıklı ilerler çok güzelcanım Allah razı olsun bal damlıyor ağzından maşallah sen de hayırla kavuş bebeğine inşallah. opudan sabah çıktım 10.30 gibi 2 saat dinlendim işe geldim çalışıyorum bile:) 10 yumiş toplanmış bakalım kaçı sağlıklı ilerleyecek...
Tedavin hayırlı olsun canım umarim herşey yolunda gider seninde güzel haberlerini aliriz buradan inşallah.canım Allah razı olsun bal damlıyor ağzından maşallah sen de hayırla kavuş bebeğine inşallah. opudan sabah çıktım 10.30 gibi 2 saat dinlendim işe geldim çalışıyorum bile:) 10 yumiş toplanmış bakalım kaçı sağlıklı ilerleyecek...
HEYCAN DORUKTA ARKADAŞIM HAFTAYA CUMA DOĞUM OLACAK İNŞALLAH BANA DUA EDİNinşallah arkadaşım rabbim cümlesine sağlık haberleri duymayı nasip etsin inşallah
bu arada doğum yaklaştı sanırım heyecan ne durumdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?