Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

amin inşallah arkadaşım bebişimin kalbinde parlama görüldü dr tek başına anlam ifade etmediğini söledi ayrıntılı 4 hafta sonra artık beklemem lazım ama bir hafta zor geçtiiiii
RABBİM İYİLİĞİNİ VERSİN İNŞALLAH BİRŞEYİ YOKTUR ARKADAŞIM ÜÇ AYLAR YÜZÜ HÜRMETİNE CANIM

CaNim benimde ilki tutmadi 3 embriyo kalmsti agustosta 2 sini transfer etti turgut bey 1 i cozunurken bozuldu suan 2 minnosumda yanimda uyuyor cok sukur:) moralini bozma dua et bol bol moralinide yuksek tut

canım benim bu tedavinde rabbim bu duyguları sanada tattırsın inşallah gerçekten olumlu sonuç almanı çok istiyorum dualarım seninle transfer ne zaman
Canım bu sefer dondurup deneyeceğiz yarın sabah opu bakalım transfer için kaç tane embriş olacak dua et ne olur sen hamişsin RAbbim boş çevirmez

Kizlar nasilsiniz bebisler de iyidirler insallah benimkilerin kabizlik ve gaz sorunu var onun disinda da erken dogduklari icin ufak tefek sikntilari var pazartesi ankrya gitcez kontrole
Geçmiş olsun canım geçecek sıkıntılardır inş.mama veriyorsan marka değiştirebilirsin kabızlık için gaz oluyor ya.İki taneye bakmakda zordur yardım eden varmı büyüdüklerini beraber gezdiğinizi düşün ne tatlılar

turgut bey çok ilgisiz çok yoğun tamam ama benm de 1 embriyom var alıp almama konusunda kararsızım . bilent tırası öneriyorlar bu yıl artık yapmam seneye belki bülent tırasa veya bahcecı umuta giderm . benim arkadasın kocasından sadece 13 adet sperm cıktı ve şimdi hamıle bahcecı umuta yaptırdı. bizde sözde sadece morfolojı sorunu var ama tutmadı. saglıklı embrıyolar da elde edemedıler mikroçip kullanmaları gerekıyor ama turgut bey o kadar basından atıyor kı bunu bıle sormayı unutmusum mikroçip yapılmadıgını bılseydım ınan kayserde yaptrmazdm

Kızlar merhaba uzun süredir okuyamadım burayı, oğluşumla altıncı aydayız şükürler olsun. Burda heyecanla transferi sonucu beklediğim günler dün gibi ne çabuk geçti zaman. Allahım herkesin gönlüne göre versin transferlerden olumlu sonuçlar alın inşallah :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ride-kadin-dogum-uzmani.927657/#post-46538202

Yeniden yardımınıza ihtiyacım var şu konuyu okuyup bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba

amin inşallah arkadaşım bebişimin kalbinde parlama görüldü dr tek başına anlam ifade etmediğini söledi ayrıntılı 4 hafta sonra artık beklemem lazım ama bir hafta zor geçtiiiii
Merhaba canım benimde bebeğimin kalbinde parlaklık vardı . Ayrıntılıya girdim bende kesinlikle tek başına ifade etmiyor ama korkutmuyo değil benim kuzum doğdu teyzesi tombiş tombiş bile oldu. Üzülme diyemem bende çok üzüldüm. Can bu kolay değil ama temiz tut kalbini.

Epeydir siteye girmiyomuşum ☺

maşallah canım evladınada sanada rabbim uzun ömürler versin inşallah
bende ayrıntılıyı bekliyorum 3lü temiz çıkmasaydı gel dicektim ama temiz çıkınca gerek duymadı artık bakalım inşallah kaybolmuştur

Canım bu sefer dondurup deneyeceğiz yarın sabah opu bakalım transfer için kaç tane embriş olacak dua et ne olur sen hamişsin RAbbim boş çevirmez
canımmm etmezmiyim hiç kaliteli embriyolarınız olur inşallah
bide ben sende kendimi görüyorum canım bi tüp bebek bide kendiliğinden oldu seninde aynı ben gibi rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasın inşallahhhh bunu canı gönülden istiyorum gerçekten opudan çıkınca yazarsın bakalım kaç bebiş bekliyo siziiiii

RABBİM İYİLİĞİNİ VERSİN İNŞALLAH BİRŞEYİ YOKTUR ARKADAŞIM ÜÇ AYLAR YÜZÜ HÜRMETİNE CANIM
inşallah arkadaşım rabbim cümlesine sağlık haberleri duymayı nasip etsin inşallah
bu arada doğum yaklaştı sanırım heyecan ne durumdaaaa

canım Allah razı olsun bal damlıyor ağzından maşallah sen de hayırla kavuş bebeğine inşallah. opudan sabah çıktım 10.30 gibi 2 saat dinlendim işe geldim çalışıyorum bile:) 10 yumiş toplanmış bakalım kaçı sağlıklı ilerleyecek...

ohhh ohhh maşallahhhhh benim arkadaşımaaa
canım gerçekten rabbim çok büyük bi umutla başladığın bu yolda rabbim senide sevindirsin inşallahhh dualarım senle transferinde hatırlat inşallah sana yasin okuyayım canım öpüyorum çokkkk

inş hepside sağlıklı ilerler çok güzel

Tedavin hayırlı olsun canım umarim herşey yolunda gider seninde güzel haberlerini aliriz buradan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…