- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.681
Ayyy maşallah gelmiş günün hayırla kurtul sağlıkla büyüt inşallah haftaya yine hatırlat doğuma gittiğini özellikle okuyalım sana arkadaşımHEYCAN DORUKTA ARKADAŞIM HAFTAYA CUMA DOĞUM OLACAK İNŞALLAH BANA DUA EDİN
ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARIMADA NASİP ETSİNAyyy maşallah gelmiş günün hayırla kurtul sağlıkla büyüt inşallah haftaya yine hatırlat doğuma gittiğini özellikle okuyalım sana arkadaşım
Canım hayırla kurtul inşalllah Rabbim sağ salim bebeğine kawwuşmayı nasip etsinHEYCAN DORUKTA ARKADAŞIM HAFTAYA CUMA DOĞUM OLACAK İNŞALLAH BANA DUA EDİN
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM İNAN HEYCAN DORUKTA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMCanım hayırla kurtul inşalllah Rabbim sağ salim bebeğine kawwuşmayı nasip etsin
Sagol canim evet mamayida degistirdik hala gecmedi..kendim bakiyorum simdilik kaynvlde gelp biraz otrup gdyoGeçmiş olsun canım geçecek sıkıntılardır inş.mama veriyorsan marka değiştirebilirsin kabızlık için gaz oluyor ya.İki taneye bakmakda zordur yardım eden varmı büyüdüklerini beraber gezdiğinizi düşün ne tatlılar
Allah yardımcın olsun şimdi zorda biraz büyüdüklerinde çok keyifli olur Allah sağlıklı sıhhatşi büyütmeyi nasip etsimSagol canim evet mamayida degistirdik hala gecmedi..kendim bakiyorum simdilik kaynvlde gelp biraz otrup gdyo
Allah sag sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsin canim.HEYCAN DORUKTA ARKADAŞIM HAFTAYA CUMA DOĞUM OLACAK İNŞALLAH BANA DUA EDİN
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUNAllah sag sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsin canim.
Amin canim.seninde kandilin mübarek olsun. AllahArkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun. Allahım dileyen isteyen herkese anne olnayi nasip etsin, çocuk sahibi olanların da evlatları ni korusun evlatları ni n guzel günleri ni gormeyi nasip etsin.
Allah bu güzel günde herkesin duasini kabul etsin.Amin canim.seninde kandilin mübarek olsun. Allah
Amin canım seninde kandilin mübarek olsunArkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun. Allahım dileyen isteyen herkese anne olnayi nasip etsin, çocuk sahibi olanların da evlatları ni korusun evlatları ni n guzel günleri ni gormeyi nasip etsin.
bencede başla canım Allahım takdir ettiği zaman vardır deyip devam yılmak yok imkan oldukça denemek lazım zatenkızlar herkese merhaba aylar sonra yine ben ara ara hepinizi takip ettim mutlu haberlerinizle mutlu oldum siz üzülünce ben ağladım derken vakit geçti gitti ve yine tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum istihare yaptık ve sanırım ankara ya gideceğiz ama ankara ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum ne hastane ne doktor acaba orda acıbadem tüp bebek merkezi var mıdır bileniniz var mı nette gözükmüyor ama sarp beyden bahsediliyor kafam karıştı
seninde canım hayırlı doğumlar inşArkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun. Allahım dileyen isteyen herkese anne olnayi nasip etsin, çocuk sahibi olanların da evlatları ni korusun evlatları ni n guzel günleri ni gormeyi nasip etsin.
canım çok şey geçirmişin geçmiş olsun bendede çikolata kisti vardı turgut bey laproskopi yaptı hemen tüp yaptık beklemedim ben şimdi iki aylık bebeğim var s en inde olur inşMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum artık hep burda olurum herhalde Bir buçuk yıl önce Erciyes üni tüp bebek ünitesinde Semih bey in hastasıydım ilk aşılama başarısız ikinci için iğneleri kullandım ama ohss riski oluştuğu için aşılama olmadı sonra tüp bebeğe geçtik iki embriyo transferinde birini kanamayla kaybettim diğerini de 10. Haftada kaybettim sonra kürtajdan bir hafta sonra ohss geçirdim hastanede yattım inanılmaz acı bir şey hayati tehlike atlattım psikolojimi tahmin edebilirsiniz ki ben bir yılı aşkın kendimi toparlayamadım sonra çok doktor gezdim hatta yurt dışında bile gittim solda 4-5 cm sağ da 2 cm çikolata kistlerim vardı ameliyat konusunda hep kararsız kaldık daha sonra Turgut beyle tanıştık bana güven verdi samimiyeti beni çok etkiledi diğer gezdiğim doktorlara göre şubat ayında laparoskopiyle ameliyatımı yaptı Turgut bey kistlerim alında histereskopi de yapıldı bir sorun yok şimdilik en fazla 5 ay verdi spontan gebelik için kistlerin tekrarlamadan tek amacımız gebelik dedi 5 ay içinde hamile kalamazsan tüp Bebek'e geleceksin dedi ben şimdi 4. Adetimi oldum ameliyat tan sonra henüz bi gelişme yok Bayram'dan sonra tüp bebeğe gitmeyi düşünüyoruz artık sabırsızlanıyorum bir an evvel sonuca varmak istiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum bir iki ayım kaldı şurda
canım çok şey geçirmişin geçmiş olsun bendede çikolata kisti vardı turgut bey laproskopi yaptı hemen tüp yaptık beklemedim ben şimdi iki aylık bebeğim var s en inde olur inş
Turgut bey bekleyebilirsiniz demişti ama çok umut vadederek demedi olabilir dedi. Ben beklemedim laproskopiden hemen sonra başladık tüp bebeğe adet döneminde ağrı olmuştu normalde olmadı kist yenilerse diye korktum açıkcası ilk denememizde de tuttu bence bekleme maddi sıkıntıyoksa hemen başlaAllah bağışlasın Can'ım sen mi beklemek istemedin
Bir de bu ameliyatı sen de olmuşsun sana sorayım kasık Ağrı'm çok oluyor normal mi acaba kendim pek önemsemiyorum iyim diyorum ama biraz yorulunca Ağrı'm oluyor ağır iş yapamıyorum o yüzden
Ben de aslında önümüzdeki ay gitmek istiyorum ama eşim bekletiyor Allah tan ümit kesilmez ama 4 ay oldu yumurtlama günlerini de kaçırmadım ama olmadı
Artık olmaz diye bekliyorum yani
Bayagi sıkıntılı süreçlerden geçmişi n inşallah tez zamanda bebegin e kavusursun cnm.çok zmn kaybetmeden tup bebek tedavisine geç istedikce doğal yoldan ol muyor .bende ilk başta n tup denemedigime pişman oldum.dogal yolla olsun derken 4dusuk yaşadım ağrılı sıkıntılı süreçler. ..allah yar ve yardımcı n olsunMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum artık hep burda olurum herhalde Bir buçuk yıl önce Erciyes üni tüp bebek ünitesinde Semih bey in hastasıydım ilk aşılama başarısız ikinci için iğneleri kullandım ama ohss riski oluştuğu için aşılama olmadı sonra tüp bebeğe geçtik iki embriyo transferinde birini kanamayla kaybettim diğerini de 10. Haftada kaybettim sonra kürtajdan bir hafta sonra ohss geçirdim hastanede yattım inanılmaz acı bir şey hayati tehlike atlattım psikolojimi tahmin edebilirsiniz ki ben bir yılı aşkın kendimi toparlayamadım sonra çok doktor gezdim hatta yurt dışında bile gittim solda 4-5 cm sağ da 2 cm çikolata kistlerim vardı ameliyat konusunda hep kararsız kaldık daha sonra Turgut beyle tanıştık bana güven verdi samimiyeti beni çok etkiledi diğer gezdiğim doktorlara göre şubat ayında laparoskopiyle ameliyatımı yaptı Turgut bey kistlerim alında histereskopi de yapıldı bir sorun yok şimdilik en fazla 5 ay verdi spontan gebelik için kistlerin tekrarlamadan tek amacımız gebelik dedi 5 ay içinde hamile kalamazsan tüp Bebek'e geleceksin dedi ben şimdi 4. Adetimi oldum ameliyat tan sonra henüz bi gelişme yok Bayram'dan sonra tüp bebeğe gitmeyi düşünüyoruz artık sabırsızlanıyorum bir an evvel sonuca varmak istiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum bir iki ayım kaldı şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?