Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Dört beş ay bekleyebiliriz dedi bize de hemen tüp yapalım demedi ama maximum 5 ay verdi Bayram'dan sonraya kalırsa 7. Adette tüpe gitmiş olucam bende çok korkuyorum tekrar kist olur diye Bayram'da bir hafta izinliymiş yoksa hemen gidecektim ama bir ay daha uzatmış olcaz

Can'ım aynen bende artık normal beklemiyorum belki bu ay son umudum yani eşime söz geçiremiyorum sen çok acelecisin sabırsızsın diyor bana ama ben beklemek istemiyorum sabrın bittiği anda allah verirmiş ya mutluluğu inşallah bu sefer olacak diyorum birde o annelik duygusunu tattımı bir kadın ona kavuşana kadar her eziyete dayanıyor insan senin durumun nedir Can'ım var mı bebiş

Evet var cnm yaklaşık 3hafta sonra doğacak inşallah

Merhaba kızlar göğüs ağrılarına nasıl dayanıyorsunuz emzirmek işkenceye dönüyor :-(
nasıl ağrı yara mı oldu canım.İlk zamanlara gerginlik beze gibi topaklar oldu göğsümün altlarında onlar ağrıdı benim ovunca geçti sıcak havlu koydum ,sık duş aldım bide bebiş emdikten sonra kalanı sağdım onuda bebişe verdim yine.Sütün gelmiş o zaman ne güzel

Merhaba kızlar göğüs ağrılarına nasıl dayanıyorsunuz emzirmek işkenceye dönüyor :-(
Hiç sorma canım hakikaten işkence ama şöyle düşün arkadaşım evladimizi emzirmek zorundayiz ve sadece onun için katkaniyoruz bu acıya başka bir şey olsa kesinlikle cekilmez.lanshonin kremi surekli her emzirmeden sonra sür bebeği emzirirken yikamanada gerek yok doğal bir krem çünkü bebeğe zararı yok karbonatli su da sür iyi geliyor mikrobu kırılır.

Hakkinda hayırlısı olsun inşallah Allah kolay gecitten gecirsin.Seninde burdan güzel haberlerini alalim

merhaba canm senın de mı tutmadı turgut beyde ankarada gürgan klinik var kuzenm oraya yaptrdı gorumcem de ıkı bebegını de orda yaptrdı .

Sol göğsümde beyaz bezeler oluştu sağ göğsüm de kıpkırmızı ciğer gibi oldu canım ya sütüm çok az ama mecbur emziriyorum sonra mama veriyorum fakat emzirmek işkence oluyor ne tapıcam bilemedim

Canım ewe bakayım o zaman karbobat warmı lansinoh hiçbir işe yaramıyor ya zaten o bebişimin çaresiz bakışını görünce dişimi sıkıp dewam ediyorum

Canım ewe bakayım o zaman karbobat warmı lansinoh hiçbir işe yaramıyor ya zaten o bebişimin çaresiz bakışını görünce dişimi sıkıp dewam ediyorum
Hic bırakma birde kendini dik vede serbest birak bende bunu gec başardım emzirirken yoksa daha kötü işkence oluyor biz kendimizi kastikça bebek memeyi iyi kavrayamiyor.

Canım aventin göğüs kalkanı var emzirmedigin zamanlarda onu tak göğsüne surtunmeyi önlüyor hava almasını sağlayarak daha çabuk iyileşmesini sağlıyor yine krem sür üstüne kalkanı tak birde kendi sütünü de sür göğsüne o da cok etkili inşallah bir an önce geçer .

Canım kalkan aldım ama bebişim onu ağzına almıyor malesef :-(

merhaba canm senın de mı tutmadı turgut beyde ankarada gürgan klinik var kuzenm oraya yaptrdı gorumcem de ıkı bebegını de orda yaptrdı .
Evet canım Turgut beye gitmiştim hoş herşeyden memnun kaldımdı ama nasip olmadı işte bi de Ankara deneyelim ramazan bayramından sonra dedim okullar kapanınca Bu arada Allah razı olsun Gürkan kliniği duydumdu ama tam bilgim yoktu yeni mi tedavi oldular akrabaların acaba memnun kalmışlar mıydı bide rahatsızlıkları neydi acab bizimkiyle aynı mı insan ne düşüneceğini şaşırıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…