- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.701
Turgut bey bekleyebilirsiniz demişti ama çok umut vadederek demedi olabilir dedi. Ben beklemedim laproskopiden hemen sonra başladık tüp bebeğe adet döneminde ağrı olmuştu normalde olmadı kist yenilerse diye korktum açıkcası ilk denememizde de tuttu bence bekleme maddi sıkıntıyoksa hemen başla
Bayagi sıkıntılı süreçlerden geçmişi n inşallah tez zamanda bebegin e kavusursun cnm.çok zmn kaybetmeden tup bebek tedavisine geç istedikce doğal yoldan ol muyor .bende ilk başta n tup denemedigime pişman oldum.dogal yolla olsun derken 4dusuk yaşadım ağrılı sıkıntılı süreçler. ..allah yar ve yardımcı n olsun
Evet var cnm yaklaşık 3hafta sonra doğacak inşallahCan'ım aynen bende artık normal beklemiyorum belki bu ay son umudum yani eşime söz geçiremiyorum sen çok acelecisin sabırsızsın diyor bana ama ben beklemek istemiyorum sabrın bittiği anda allah verirmiş ya mutluluğu inşallah bu sefer olacak diyorum birde o annelik duygusunu tattımı bir kadın ona kavuşana kadar her eziyete dayanıyor insan senin durumun nedir Can'ım var mı bebiş
Ayy allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumda çokça dua et bana ismim SezenEvet var cnm yaklaşık 3hafta sonra doğacak inşallah
nasıl ağrı yara mı oldu canım.İlk zamanlara gerginlik beze gibi topaklar oldu göğsümün altlarında onlar ağrıdı benim ovunca geçti sıcak havlu koydum ,sık duş aldım bide bebiş emdikten sonra kalanı sağdım onuda bebişe verdim yine.Sütün gelmiş o zaman ne güzelMerhaba kızlar göğüs ağrılarına nasıl dayanıyorsunuz emzirmek işkenceye dönüyor :-(
Hiç sorma canım hakikaten işkence ama şöyle düşün arkadaşım evladimizi emzirmek zorundayiz ve sadece onun için katkaniyoruz bu acıya başka bir şey olsa kesinlikle cekilmez.lanshonin kremi surekli her emzirmeden sonra sür bebeği emzirirken yikamanada gerek yok doğal bir krem çünkü bebeğe zararı yok karbonatli su da sür iyi geliyor mikrobu kırılır.Merhaba kızlar göğüs ağrılarına nasıl dayanıyorsunuz emzirmek işkenceye dönüyor :-(
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah Allah kolay gecitten gecirsin.Seninde burdan güzel haberlerini alalimMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum artık hep burda olurum herhalde Bir buçuk yıl önce Erciyes üni tüp bebek ünitesinde Semih bey in hastasıydım ilk aşılama başarısız ikinci için iğneleri kullandım ama ohss riski oluştuğu için aşılama olmadı sonra tüp bebeğe geçtik iki embriyo transferinde birini kanamayla kaybettim diğerini de 10. Haftada kaybettim sonra kürtajdan bir hafta sonra ohss geçirdim hastanede yattım inanılmaz acı bir şey hayati tehlike atlattım psikolojimi tahmin edebilirsiniz ki ben bir yılı aşkın kendimi toparlayamadım sonra çok doktor gezdim hatta yurt dışında bile gittim solda 4-5 cm sağ da 2 cm çikolata kistlerim vardı ameliyat konusunda hep kararsız kaldık daha sonra Turgut beyle tanıştık bana güven verdi samimiyeti beni çok etkiledi diğer gezdiğim doktorlara göre şubat ayında laparoskopiyle ameliyatımı yaptı Turgut bey kistlerim alında histereskopi de yapıldı bir sorun yok şimdilik en fazla 5 ay verdi spontan gebelik için kistlerin tekrarlamadan tek amacımız gebelik dedi 5 ay içinde hamile kalamazsan tüp Bebek'e geleceksin dedi ben şimdi 4. Adetimi oldum ameliyat tan sonra henüz bi gelişme yok Bayram'dan sonra tüp bebeğe gitmeyi düşünüyoruz artık sabırsızlanıyorum bir an evvel sonuca varmak istiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum bir iki ayım kaldı şurda
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah Allah kolay gecitten gecirsin.Seninde burdan güzel haberlerini alalim
merhaba canm senın de mı tutmadı turgut beyde ankarada gürgan klinik var kuzenm oraya yaptrdı gorumcem de ıkı bebegını de orda yaptrdı .kızlar herkese merhaba aylar sonra yine ben ara ara hepinizi takip ettim mutlu haberlerinizle mutlu oldum siz üzülünce ben ağladım derken vakit geçti gitti ve yine tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum istihare yaptık ve sanırım ankara ya gideceğiz ama ankara ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum ne hastane ne doktor acaba orda acıbadem tüp bebek merkezi var mıdır bileniniz var mı nette gözükmüyor ama sarp beyden bahsediliyor kafam karıştı
Sol göğsümde beyaz bezeler oluştu sağ göğsüm de kıpkırmızı ciğer gibi oldu canım ya sütüm çok az ama mecbur emziriyorum sonra mama veriyorum fakat emzirmek işkence oluyor ne tapıcam bilemedimnasıl ağrı yara mı oldu canım.İlk zamanlara gerginlik beze gibi topaklar oldu göğsümün altlarında onlar ağrıdı benim ovunca geçti sıcak havlu koydum ,sık duş aldım bide bebiş emdikten sonra kalanı sağdım onuda bebişe verdim yine.Sütün gelmiş o zaman ne güzel
Canım ewe bakayım o zaman karbobat warmı lansinoh hiçbir işe yaramıyor ya zaten o bebişimin çaresiz bakışını görünce dişimi sıkıp dewam ediyorumHiç sorma canım hakikaten işkence ama şöyle düşün arkadaşım evladimizi emzirmek zorundayiz ve sadece onun için katkaniyoruz bu acıya başka bir şey olsa kesinlikle cekilmez.lanshonin kremi surekli her emzirmeden sonra sür bebeği emzirirken yikamanada gerek yok doğal bir krem çünkü bebeğe zararı yok karbonatli su da sür iyi geliyor mikrobu kırılır.
Evet canımTeşekkür ederim Can'ım rumuz 66 Yozgat'tan mı
İnşallah güzel sonuçlar alirsin.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün kayseriye geldim.yarın dondurulmuşlarla transferim var. Umarım herşey yolunda gider ve Allah'ın izniyle bebişlerim sağlıklı bir şekilde tutar. Dua ederseniz sevinirim.
Hic bırakma birde kendini dik vede serbest birak bende bunu gec başardım emzirirken yoksa daha kötü işkence oluyor biz kendimizi kastikça bebek memeyi iyi kavrayamiyor.Canım ewe bakayım o zaman karbobat warmı lansinoh hiçbir işe yaramıyor ya zaten o bebişimin çaresiz bakışını görünce dişimi sıkıp dewam ediyorum
Canım aventin göğüs kalkanı var emzirmedigin zamanlarda onu tak göğsüne surtunmeyi önlüyor hava almasını sağlayarak daha çabuk iyileşmesini sağlıyor yine krem sür üstüne kalkanı tak birde kendi sütünü de sür göğsüne o da cok etkili inşallah bir an önce geçer .Canım ewe bakayım o zaman karbobat warmı lansinoh hiçbir işe yaramıyor ya zaten o bebişimin çaresiz bakışını görünce dişimi sıkıp dewam ediyorum
Canım kalkan aldım ama bebişim onu ağzına almıyor malesef :-(Canım aventin göğüs kalkanı var emzirmedigin zamanlarda onu tak göğsüne surtunmeyi önlüyor hava almasını sağlayarak daha çabuk iyileşmesini sağlıyor yine krem sür üstüne kalkanı tak birde kendi sütünü de sür göğsüne o da cok etkili inşallah bir an önce geçer .
Ewet canım katılıyorum ama ben beceremiyorum onu ağrısından iki büklüm oluyorumHic bırakma birde kendini dik vede serbest birak bende bunu gec başardım emzirirken yoksa daha kötü işkence oluyor biz kendimizi kastikça bebek memeyi iyi kavrayamiyor.
Evet canım Turgut beye gitmiştim hoş herşeyden memnun kaldımdı ama nasip olmadı işte bi de Ankara deneyelim ramazan bayramından sonra dedim okullar kapanınca Bu arada Allah razı olsun Gürkan kliniği duydumdu ama tam bilgim yoktu yeni mi tedavi oldular akrabaların acaba memnun kalmışlar mıydı bide rahatsızlıkları neydi acab bizimkiyle aynı mı insan ne düşüneceğini şaşırıyor yamerhaba canm senın de mı tutmadı turgut beyde ankarada gürgan klinik var kuzenm oraya yaptrdı gorumcem de ıkı bebegını de orda yaptrdı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?