- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.721
Evet canım Turgut beye gitmiştim hoş herşeyden memnun kaldımdı ama nasip olmadı işte bi de Ankara deneyelim ramazan bayramından sonra dedim okullar kapanınca Bu arada Allah razı olsun Gürkan kliniği duydumdu ama tam bilgim yoktu yeni mi tedavi oldular akrabaların acaba memnun kalmışlar mıydı bide rahatsızlıkları neydi acab bizimkiyle aynı mı insan ne düşüneceğini şaşırıyor ya
Canım kalkanı emzirmedigin zaman kullanacaksın göğüs iç camasira sürtünmesin diye emzirirken çıkar sonra tak iyileşmesine yardımcı oluyor. Kendi sütünü de muhakkak dene Rabbim yardımcın olsun.Canım kalkan aldım ama bebişim onu ağzına almıyor malesef :-(
Canım ewe bakayım o zaman karbobat warmı lansinoh hiçbir işe yaramıyor ya zaten o bebişimin çaresiz bakışını görünce dişimi sıkıp dewam ediyorum
Ben kalkanla silikon ucunu karıştırmışımCanım kalkanı emzirmedigin zaman kullanacaksın göğüs iç camasira sürtünmesin diye emzirirken çıkar sonra tak iyileşmesine yardımcı oluyor. Kendi sütünü de muhakkak dene Rabbim yardımcın olsun.
Aywa çekirdeğini yaptım canım o daha çok yapıştırıp acımı arttırdı malesef :-(ayva cekirdegini biraz suyun icine koxup gunes görmeyen bi ortamda 3 gün bekletirsen jel oluyor faydasini görmüstüm üstelik dogal oldugundan yikamadan emzirebilirsin.dusa girdiginde dayanabilecegin kadar sıcak suyu kürek kemiklerinin arasına ve iman tahtası bölgesine tut süt icin faydalı olabilir hemsire söylemişti.
erkek infertilitesiydi tuttu bebegı dogdu canm. kuzenmn endometrıyozisti tutmadı. ben turgut beyden memnun kalmadm ekıbınden de cok ılgısızdı belkı de tutmadıgından kızgınım psikolojık bilemyrm ama ok pişmanım keske mikroçipi olan bi yere gitseydm mesela bulent tırasa falanEvet canım Turgut beye gitmiştim hoş herşeyden memnun kaldımdı ama nasip olmadı işte bi de Ankara deneyelim ramazan bayramından sonra dedim okullar kapanınca Bu arada Allah razı olsun Gürkan kliniği duydumdu ama tam bilgim yoktu yeni mi tedavi oldular akrabaların acaba memnun kalmışlar mıydı bide rahatsızlıkları neydi acab bizimkiyle aynı mı insan ne düşüneceğini şaşırıyor ya
sizde sorun ne canm? bizde morfolojı sorunu var yanı 6 yumurtam toplandı kalıtelı embrıyo cıkmadı 1 tane kaldı donduracak 6, gun onu da alsam mı almasam mı kararszmEvet canım Turgut beye gitmiştim hoş herşeyden memnun kaldımdı ama nasip olmadı işte bi de Ankara deneyelim ramazan bayramından sonra dedim okullar kapanınca Bu arada Allah razı olsun Gürkan kliniği duydumdu ama tam bilgim yoktu yeni mi tedavi oldular akrabaların acaba memnun kalmışlar mıydı bide rahatsızlıkları neydi acab bizimkiyle aynı mı insan ne düşüneceğini şaşırıyor ya
Canım al tabikide almamazlık yapmasizde sorun ne canm? bizde morfolojı sorunu var yanı 6 yumurtam toplandı kalıtelı embrıyo cıkmadı 1 tane kaldı donduracak 6, gun onu da alsam mı almasam mı kararszm
bizde sperm hareketsizliği ve bende yüksek prolaktin var sütü koruyor derler ya sağolsun koruyor benisizde sorun ne canm? bizde morfolojı sorunu var yanı 6 yumurtam toplandı kalıtelı embrıyo cıkmadı 1 tane kaldı donduracak 6, gun onu da alsam mı almasam mı kararszm
Oncesinde rahim ameliyati falan oldum onun sorunlarindan sonra tupe baslamadan prolaktin hormonu ve sperm hareketsizligi morfoloji sorunuyla basladim. Ilk denememizde tuttu. Insallah seninde oyle olur. Bende hayirla kucağıma alırım:)bizde sperm hareketsizliği ve bende yüksek prolaktin var sütü koruyor derler ya sağolsun koruyor beni
canımm çok sağol Allah razı olsun benim 4. tedavim olduğu için bu sefer donduralım diye konuşmuştuk hocayla. 10 yumurtadan 7 si döllendi ama 3. gün 4 tane kaldı o yüzden 3. gün dondurdular riske etmek istemediler. biraz üzüldüm 3. gün transferi olacak diye ama şöyle düşünüyorum da ilk tedavim 3. gün dü tutmuştu 2. ve 3. tedavim 5. gün emriyosu idi ama tutmamıştı. Rabbim nasip etsin inşallah. önümüz ramazan olduğu için bi sonraki adette gidecem canımdnzderya naptın transferin oldumu kaç embriyo oluştu aklımdasın inşaallah bu sefer yolunda gider herşey
canım benimkide 3.gün emriyosuydu benim geçen sene ramazanda oldu transferim sadece transfer günü orucumu tutamadım umarım herşey yolunda gider ikiside tutar ikiz annesi olursuncanımm çok sağol Allah razı olsun benim 4. tedavim olduğu için bu sefer donduralım diye konuşmuştuk hocayla. 10 yumurtadan 7 si döllendi ama 3. gün 4 tane kaldı o yüzden 3. gün dondurdular riske etmek istemediler. biraz üzüldüm 3. gün transferi olacak diye ama şöyle düşünüyorum da ilk tedavim 3. gün dü tutmuştu 2. ve 3. tedavim 5. gün emriyosu idi ama tutmamıştı. Rabbim nasip etsin inşallah. önümüz ramazan olduğu için bi sonraki adette gidecem canım
Canim hayırlı olsun aklina kötüyü getirme benimde 3.gün embriyosuydu dört denememdede ve sonunda tuttu oğlumla beraberim şimdi şükürler olsun.darısı sizlerin başınacanımm çok sağol Allah razı olsun benim 4. tedavim olduğu için bu sefer donduralım diye konuşmuştuk hocayla. 10 yumurtadan 7 si döllendi ama 3. gün 4 tane kaldı o yüzden 3. gün dondurdular riske etmek istemediler. biraz üzüldüm 3. gün transferi olacak diye ama şöyle düşünüyorum da ilk tedavim 3. gün dü tutmuştu 2. ve 3. tedavim 5. gün emriyosu idi ama tutmamıştı. Rabbim nasip etsin inşallah. önümüz ramazan olduğu için bi sonraki adette gidecem canım
tesekkur edermm canmm tatlı loğusa anne bana da dua et tutsun yavrumu ben de kucagıma alaymCanım al tabikide almamazlık yapma
aslında cok buyuk sorununnz yokmus prolaktın ıcın tedavı gorsen kocana da kecıboynuzu ve havuc suyu falan içirsen bence kendiliğinden olurbizde sperm hareketsizliği ve bende yüksek prolaktin var sütü koruyor derler ya sağolsun koruyor beni
ben de yozgatlıyımmmTeşekkür ederim Can'ım rumuz 66 Yozgat'tan mı
denedim canım ya bazen düşünüyorum denemediğim ne kaldı diye:) adamı deneme tahtasına cevirdim:) tabi kendimi de ama nasip olmayınca olmuyoraslında cok buyuk sorununnz yokmus prolaktın ıcın tedavı gorsen kocana da kecıboynuzu ve havuc suyu falan içirsen bence kendiliğinden olur
canım benimkide 3.gün emriyosuydu benim geçen sene ramazanda oldu transferim sadece transfer günü orucumu tutamadım umarım herşey yolunda gider ikiside tutar ikiz annesi olursun
ayy umut oluyorsunuz bana Allah razı olsun siz de hayırla büyütün inşallah minnaklarınızıCanim hayırlı olsun aklina kötüyü getirme benimde 3.gün embriyosuydu dört denememdede ve sonunda tuttu oğlumla beraberim şimdi şükürler olsun.darısı sizlerin başına
Merhaba arkadaşım Yozgat ta mı yaşıyorsunben de yozgatlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?