Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Can'ım merhaba Ankara da başkent üni. De Prof.dr Hulusi Zeyneloğlu var onu bir araştırmanı tavsiye ederim ben gittim kendisine bize işin doğrusunu söylemişti daha yolun en başındayken ama biz onun sözünü dinlemedik suç bizde biraz da kısmet meselesi tabi de Ankara uzak olduğu için bize o yüzden de gidemedik kendisi çok yoğun yalnız bu işin duayeni hangi doktora gitsem Hulusi bey bize böyle söyledi desem üstat öyle dediyse doğrudur dediler

Canım kalkan aldım ama bebişim onu ağzına almıyor malesef :-(
Canım kalkanı emzirmedigin zaman kullanacaksın göğüs iç camasira sürtünmesin diye emzirirken çıkar sonra tak iyileşmesine yardımcı oluyor. Kendi sütünü de muhakkak dene Rabbim yardımcın olsun.

Canım ewe bakayım o zaman karbobat warmı lansinoh hiçbir işe yaramıyor ya zaten o bebişimin çaresiz bakışını görünce dişimi sıkıp dewam ediyorum

ayva cekirdegini biraz suyun icine koxup gunes görmeyen bi ortamda 3 gün bekletirsen jel oluyor faydasini görmüstüm üstelik dogal oldugundan yikamadan emzirebilirsin.dusa girdiginde dayanabilecegin kadar sıcak suyu kürek kemiklerinin arasına ve iman tahtası bölgesine tut süt icin faydalı olabilir hemsire söylemişti.

Aywa çekirdeğini yaptım canım o daha çok yapıştırıp acımı arttırdı malesef :-(

erkek infertilitesiydi tuttu bebegı dogdu canm. kuzenmn endometrıyozisti tutmadı. ben turgut beyden memnun kalmadm ekıbınden de cok ılgısızdı belkı de tutmadıgından kızgınım psikolojık bilemyrm ama ok pişmanım keske mikroçipi olan bi yere gitseydm mesela bulent tırasa falan

sizde sorun ne canm? bizde morfolojı sorunu var yanı 6 yumurtam toplandı kalıtelı embrıyo cıkmadı 1 tane kaldı donduracak 6, gun onu da alsam mı almasam mı kararszm

bizde sperm hareketsizliği ve bende yüksek prolaktin var sütü koruyor derler ya sağolsun koruyor beni
Oncesinde rahim ameliyati falan oldum onun sorunlarindan sonra tupe baslamadan prolaktin hormonu ve sperm hareketsizligi morfoloji sorunuyla basladim. Ilk denememizde tuttu. Insallah seninde oyle olur. Bende hayirla kucağıma alırım:)

dnzderya naptın transferin oldumu kaç embriyo oluştu aklımdasın inşaallah bu sefer yolunda gider herşey
canımm çok sağol Allah razı olsun benim 4. tedavim olduğu için bu sefer donduralım diye konuşmuştuk hocayla. 10 yumurtadan 7 si döllendi ama 3. gün 4 tane kaldı o yüzden 3. gün dondurdular riske etmek istemediler. biraz üzüldüm 3. gün transferi olacak diye ama şöyle düşünüyorum da ilk tedavim 3. gün dü tutmuştu 2. ve 3. tedavim 5. gün emriyosu idi ama tutmamıştı. Rabbim nasip etsin inşallah. önümüz ramazan olduğu için bi sonraki adette gidecem canım

canım benimkide 3.gün emriyosuydu benim geçen sene ramazanda oldu transferim sadece transfer günü orucumu tutamadım umarım herşey yolunda gider ikiside tutar ikiz annesi olursun

Canim hayırlı olsun aklina kötüyü getirme benimde 3.gün embriyosuydu dört denememdede ve sonunda tuttu oğlumla beraberim şimdi şükürler olsun.darısı sizlerin başına

canım benimkide 3.gün emriyosuydu benim geçen sene ramazanda oldu transferim sadece transfer günü orucumu tutamadım umarım herşey yolunda gider ikiside tutar ikiz annesi olursun

Canim hayırlı olsun aklina kötüyü getirme benimde 3.gün embriyosuydu dört denememdede ve sonunda tuttu oğlumla beraberim şimdi şükürler olsun.darısı sizlerin başına
ayy umut oluyorsunuz bana Allah razı olsun siz de hayırla büyütün inşallah minnaklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…