- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.741
Canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerin sana tutunur şu mübarek günlerin hürmetine Allah dualarınıda kabul etsincanımm çok sağol Allah razı olsun benim 4. tedavim olduğu için bu sefer donduralım diye konuşmuştuk hocayla. 10 yumurtadan 7 si döllendi ama 3. gün 4 tane kaldı o yüzden 3. gün dondurdular riske etmek istemediler. biraz üzüldüm 3. gün transferi olacak diye ama şöyle düşünüyorum da ilk tedavim 3. gün dü tutmuştu 2. ve 3. tedavim 5. gün emriyosu idi ama tutmamıştı. Rabbim nasip etsin inşallah. önümüz ramazan olduğu için bi sonraki adette gidecem canım
amin canım çok sağ ol Rabbim sana da hayırla büyütmeyi nasip etsinCanım inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerin sana tutunur şu mübarek günlerin hürmetine Allah dualarınıda kabul etsin
canım geçmiş olsun sıra sende alacaksın inş sağsalim kucağına doğumevinin kararıma uymadığına iyi yapmışsın bebiş karnında ne kadar çpk durursa iyiDün saat 3.30 da randevum vardı. Sanci vs birsey çıkmadı yaklaşık 3hafta sonra alacağın i söyledi Dr.gece saat 2.30 da öyle bir sanci ile uyandim ki hemen evin yanındaki dohum evi acile gittik.açıklık bakıldı yoktu ama nst de ciddi sanci çıktı. Doğum evinde kalsa m sezeryan a alcak lardi. Kağıt imzalayip çıktık. Cahit beye ulaştım humada adalat diye bir ilaç başlandı. Saat öğlen 2ye kdr yatış yapıldı. Her 4 saatte bir bu ilacı almam gerekiyor.doktor en azından 1 hafta daha durdun dedi.tabi beklerse paşam iz 39 haftada alacak.ilaç müthiş bir baş ağrısı yapiyor.kötü bir gece gecirdim.bu bebisler çok zahmetli.zor olunca daha panik oluyor insan
Dün saat 3.30 da randevum vardı. Sanci vs birsey çıkmadı yaklaşık 3hafta sonra alacağın i söyledi Dr.gece saat 2.30 da öyle bir sanci ile uyandim ki hemen evin yanındaki dohum evi acile gittik.açıklık bakıldı yoktu ama nst de ciddi sanci çıktı. Doğum evinde kalsa m sezeryan a alcak lardi. Kağıt imzalayip çıktık. Cahit beye ulaştım humada adalat diye bir ilaç başlandı. Saat öğlen 2ye kdr yatış yapıldı. Her 4 saatte bir bu ilacı almam gerekiyor.doktor en azından 1 hafta daha durdun dedi.tabi beklerse paşam iz 39 haftada alacak.ilaç müthiş bir baş ağrısı yapiyor.kötü bir gece gecirdim.bu bebisler çok zahmetli.zor olunca daha panik oluyor insan
Allahım hayırlı kurtarsin canim.güzel haberlerini bekliyoruz.Dün saat 3.30 da randevum vardı. Sanci vs birsey çıkmadı yaklaşık 3hafta sonra alacağın i söyledi Dr.gece saat 2.30 da öyle bir sanci ile uyandim ki hemen evin yanındaki dohum evi acile gittik.açıklık bakıldı yoktu ama nst de ciddi sanci çıktı. Doğum evinde kalsa m sezeryan a alcak lardi. Kağıt imzalayip çıktık. Cahit beye ulaştım humada adalat diye bir ilaç başlandı. Saat öğlen 2ye kdr yatış yapıldı. Her 4 saatte bir bu ilacı almam gerekiyor.doktor en azından 1 hafta daha durdun dedi.tabi beklerse paşam iz 39 haftada alacak.ilaç müthiş bir baş ağrısı yapiyor.kötü bir gece gecirdim.bu bebisler çok zahmetli.zor olunca daha panik oluyor insan
Canım canı gönülden dua ederim İnşallah Allah dualarımızı kabul eder ve kucağın boş kalmaztesekkur edermm canmm tatlı loğusa anne bana da dua et tutsun yavrumu ben de kucagıma alaym
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CUMA GÜNÜ ÇOK ŞÜKÜR PRENSESİMİ ALDIM KUCAĞIMA BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİNBnz canım bugün doğumun vardı sanırım. İnşallah sağlıkla aldın kucağına cennet kokulunu. Gözlerin aydın...
Allah analı babalı buyutsun. İnşallah senin ve bebegin in sağlık durumu.iyidir.sanırım özge hanim di doktorun ve sezeryan olacakti doğum şekli hastaneden taburcu oldunuz muALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CUMA GÜNÜ ÇOK ŞÜKÜR PRENSESİMİ ALDIM KUCAĞIMA BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim evladının gününü göstersin inşallahALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CUMA GÜNÜ ÇOK ŞÜKÜR PRENSESİMİ ALDIM KUCAĞIMA BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
Canım çok geçmiş olsun vakitli gelsin inşallah. Sancı belden giren bir sancı mı?Dün saat 3.30 da randevum vardı. Sanci vs birsey çıkmadı yaklaşık 3hafta sonra alacağın i söyledi Dr.gece saat 2.30 da öyle bir sanci ile uyandim ki hemen evin yanındaki dohum evi acile gittik.açıklık bakıldı yoktu ama nst de ciddi sanci çıktı. Doğum evinde kalsa m sezeryan a alcak lardi. Kağıt imzalayip çıktık. Cahit beye ulaştım humada adalat diye bir ilaç başlandı. Saat öğlen 2ye kdr yatış yapıldı. Her 4 saatte bir bu ilacı almam gerekiyor.doktor en azından 1 hafta daha durdun dedi.tabi beklerse paşam iz 39 haftada alacak.ilaç müthiş bir baş ağrısı yapiyor.kötü bir gece gecirdim.bu bebisler çok zahmetli.zor olunca daha panik oluyor insan
Sagol cnm sanci sol kasik ta n adet sancısı nı n şiddetli şekli ile girdi ne yapsam geçmeyen bir ağrı idi.karinda bariz bir sertlik vardı kasılma dan ötürü nstde düzenli artış halinde devam eden bir ağrı çıktı ilaç vermeseler doğacak ti. Bakalım 39.haftayı bulabilecek miyiz.günler azaldikca heyecan ve sabırsız lik artiyorCanım çok geçmiş olsun vakitli gelsin inşallah. Sancı belden giren bir sancı mı?
Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün canımALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CUMA GÜNÜ ÇOK ŞÜKÜR PRENSESİMİ ALDIM KUCAĞIMA BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
Canım gözün aydın çok sewindim nasılsın ağrın sızın yoktur inşallahALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CUMA GÜNÜ ÇOK ŞÜKÜR PRENSESİMİ ALDIM KUCAĞIMA BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
İYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR KIZIMIZI ALDIK YA SAĞ SAĞLİMCanım gözün aydın çok sewindim nasılsın ağrın sızın yoktur inşallah
Canim Allah anali babali büyütsun insallah çok sevindim bahti,kaderi bir ömür güzel olsun inşallah.ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CUMA GÜNÜ ÇOK ŞÜKÜR PRENSESİMİ ALDIM KUCAĞIMA BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?