Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerin sana tutunur şu mübarek günlerin hürmetine Allah dualarınıda kabul etsin

Dün saat 3.30 da randevum vardı. Sanci vs birsey çıkmadı yaklaşık 3hafta sonra alacağın i söyledi Dr.gece saat 2.30 da öyle bir sanci ile uyandim ki hemen evin yanındaki dohum evi acile gittik.açıklık bakıldı yoktu ama nst de ciddi sanci çıktı. Doğum evinde kalsa m sezeryan a alcak lardi. Kağıt imzalayip çıktık. Cahit beye ulaştım humada adalat diye bir ilaç başlandı. Saat öğlen 2ye kdr yatış yapıldı. Her 4 saatte bir bu ilacı almam gerekiyor.doktor en azından 1 hafta daha durdun dedi.tabi beklerse paşam iz 39 haftada alacak.ilaç müthiş bir baş ağrısı yapiyor.kötü bir gece gecirdim.bu bebisler çok zahmetli.zor olunca daha panik oluyor insan

canım geçmiş olsun sıra sende alacaksın inş sağsalim kucağına doğumevinin kararıma uymadığına iyi yapmışsın bebiş karnında ne kadar çpk durursa iyi

Canim geçmiş olsun o ilacı duydum başkaları da kullanmış erken doğum riskine karşı hiç üzülme şimdi bile olsa bebis ıidir ama beklese daha ii olur pozitif düşün hersey guzle olacak

Allahım hayırlı kurtarsin canim.güzel haberlerini bekliyoruz.

Bnz canım bugün doğumun vardı sanırım. İnşallah sağlıkla aldın kucağına cennet kokulunu. Gözlerin aydın...

ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CUMA GÜNÜ ÇOK ŞÜKÜR PRENSESİMİ ALDIM KUCAĞIMA BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
Allah analı babalı buyutsun. İnşallah senin ve bebegin in sağlık durumu.iyidir.sanırım özge hanim di doktorun ve sezeryan olacakti doğum şekli hastaneden taburcu oldunuz mu

Canım çok geçmiş olsun vakitli gelsin inşallah. Sancı belden giren bir sancı mı?

Canım çok geçmiş olsun vakitli gelsin inşallah. Sancı belden giren bir sancı mı?
Sagol cnm sanci sol kasik ta n adet sancısı nı n şiddetli şekli ile girdi ne yapsam geçmeyen bir ağrı idi.karinda bariz bir sertlik vardı kasılma dan ötürü nstde düzenli artış halinde devam eden bir ağrı çıktı ilaç vermeseler doğacak ti. Bakalım 39.haftayı bulabilecek miyiz.günler azaldikca heyecan ve sabırsız lik artiyor

Arkadaslar kayseri acibadem hastanesinde tüp bebek yaptiranlar kaca mal oldu odemede bir kolaylik saglandi mi yardimci olir musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…