- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.761
Arkadaslar kayseri acibadem hastanesinde tüp bebek yaptiranlar kaca mal oldu odemede bir kolaylik saglandi mi yardimci olir musunuz
AMİN ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNCanim Allah anali babali büyütsun insallah çok sevindim bahti,kaderi bir ömür güzel olsun inşallah.
Kızlar cidere de üye olun. 700 800 gibi indirim sağlıyorlar.Telefonla danismadan edindigim bilgiye gore 5400.ucretsiz doktorla on gorusme yaptiktan sonra net bir odeme plani cikariliyormus.ben de temmuzda gitmeyi dusunuyorum ins
Merhaba canım, Mikroçip ne oluyor? hangi sorunlarda kullanılıyor. Tutgut beyin ilgisizliğinden bende şikayetçiyim ama kendinden çok emin konuşmaları da güven veriyor. Turgut beyde devam mi etsem başka yerler mi araştırsam kafam çok karışık.erkek infertilitesiydi tuttu bebegı dogdu canm. kuzenmn endometrıyozisti tutmadı. ben turgut beyden memnun kalmadm ekıbınden de cok ılgısızdı belkı de tutmadıgından kızgınım psikolojık bilemyrm ama ok pişmanım keske mikroçipi olan bi yere gitseydm mesela bulent tırasa falan
Tesekkur ederim.ilk defa duydum cideri hemen uye oldum.bir faydasi olur insKızlar cidere de üye olun. 700 800 gibi indirim sağlıyorlar.
Bnz gözün aydın canım bu arada. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun bi ömür nasip etsin
Çok şükür bu güne kadar geldi canım bundan sonra da devam eder insallah haftasonu sonu benimde karnim aşırı sertti bide hafif bel ağrısı ölünce korktum nst de çok şükür sancı çıkmadı benimde öncesinden bir sıkıntı olmazsa 38.haftada alınacak bebis inşallah.Sagol cnm sanci sol kasik ta n adet sancısı nı n şiddetli şekli ile girdi ne yapsam geçmeyen bir ağrı idi.karinda bariz bir sertlik vardı kasılma dan ötürü nstde düzenli artış halinde devam eden bir ağrı çıktı ilaç vermeseler doğacak ti. Bakalım 39.haftayı bulabilecek miyiz.günler azaldikca heyecan ve sabırsız lik artiyor
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM DARISI SİZLERE İNŞALLAHKızlar cidere de üye olun. 700 800 gibi indirim sağlıyorlar.
Bnz gözün aydın canım bu arada. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun bi ömür nasip etsin
Çok az kalmış canım sağlıcakla bebişine kawuşursun inşallahÇok şükür bu güne kadar geldi canım bundan sonra da devam eder insallah haftasonu sonu benimde karnim aşırı sertti bide hafif bel ağrısı ölünce korktum nst de çok şükür sancı çıkmadı benimde öncesinden bir sıkıntı olmazsa 38.haftada alınacak bebis inşallah.
İnşallah canım benim amin. Vakitli gelsin inşallah bu ara sürekli erken doğum korkusu yaşıyorum dogum yaklastikca psikolojim bozuluyor sanırımÇok az kalmış canım sağlıcakla bebişine kawuşursun inşallah
canımm çok sağol Allah razı olsun benim 4. tedavim olduğu için bu sefer donduralım diye konuşmuştuk hocayla. 10 yumurtadan 7 si döllendi ama 3. gün 4 tane kaldı o yüzden 3. gün dondurdular riske etmek istemediler. biraz üzüldüm 3. gün transferi olacak diye ama şöyle düşünüyorum da ilk tedavim 3. gün dü tutmuştu 2. ve 3. tedavim 5. gün emriyosu idi ama tutmamıştı. Rabbim nasip etsin inşallah. önümüz ramazan olduğu için bi sonraki adette gidecem canım
ayy var ya Allah bin kere razı olsun gününü gör bitanecik yavrunun o verdiğin kocaman umut var ya dünyalara değer heralde ağlattın beni8 embriyodan transfere 2 tane kaldı 3.gün de ikiside transfer edildi kizim 22 ayin icinde teyzesi
Canım Allah korusun waktinde gelsin minnoş inşallahİnşallah canım benim amin. Vakitli gelsin inşallah bu ara sürekli erken doğum korkusu yaşıyorum dogum yaklastikca psikolojim bozuluyor sanırım
Canım bol bol dinlenBugün kontrolum vardı rahim boyun hala 2.2 şükür bebislerim de ii sukur oksun Dr ciğer gelistirici verdi vuruldum yarın tekrar vurulcam erken doğuma karşı dualarinizi eksik etmeyin
canım cok hamıle kalan var ama ben soyle pişmanım eşimde morfolojı sorunu vardı yanı kalıtelı sperm secılmesı gerekıyordu bunu bulent tıras yapıyormus. bizde kalıtelı embrıyo cıkmadı kalıtelı sperm secılmedıgınden. kararını etkılemek istemem. ben turgut beyı basta cok sevdm ama cok hızlı cok yogun . bülent beyden bizzat aldıgım cevaba gore spermler cıpte yuzdurulup en saglıklı olanları 9000 kat buyutulerek secılıyormus benle aynı sorunu yasayan arkadasm bulent tıras sayesınde hamıle. bır de bahcecı umut var orda da uyguluyorlarmıs. kayseri memorıalda arzu hanm da uygukluyormusMerhaba canım, Mikroçip ne oluyor? hangi sorunlarda kullanılıyor. Tutgut beyin ilgisizliğinden bende şikayetçiyim ama kendinden çok emin konuşmaları da güven veriyor. Turgut beyde devam mi etsem başka yerler mi araştırsam kafam çok karışık.
Merhaba Can'ım.sanırım sizde de erkek faktörü var.bizimde morfoloji 1. Bende transfer olacağım haziranda. Bahçeci umutta tedavi oluyorum.embriyolarım donduruldu mayısta.mikrocip değil de ımsı tekniğini uyguluyor bahçeci. Bakalım sonucum ne olacak bende merakla bekliyorumcanım cok hamıle kalan var ama ben soyle pişmanım eşimde morfolojı sorunu vardı yanı kalıtelı sperm secılmesı gerekıyordu bunu bulent tıras yapıyormus. bizde kalıtelı embrıyo cıkmadı kalıtelı sperm secılmedıgınden. kararını etkılemek istemem. ben turgut beyı basta cok sevdm ama cok hızlı cok yogun . bülent beyden bizzat aldıgım cevaba gore spermler cıpte yuzdurulup en saglıklı olanları 9000 kat buyutulerek secılıyormus benle aynı sorunu yasayan arkadasm bulent tıras sayesınde hamıle. bır de bahcecı umut var orda da uyguluyorlarmıs. kayseri memorıalda arzu hanm da uygukluyormus
Canim senin de bayağı az kalmış. İnşallah hepimiz sağlıklı bebislerim izi kucağımıza alırızÇok şükür bu güne kadar geldi canım bundan sonra da devam eder insallah haftasonu sonu benimde karnim aşırı sertti bide hafif bel ağrısı ölünce korktum nst de çok şükür sancı çıkmadı benimde öncesinden bir sıkıntı olmazsa 38.haftada alınacak bebis inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?