Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bugün kontrolum vardı rahim boyun hala 2.2 şükür bebislerim de ii sukur oksun Dr ciğer gelistirici verdi vuruldum yarın tekrar vurulcam erken doğuma karşı dualarinizi eksik etmeyin
Erken doğum riski mi var ki ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnşallah vakti zamanında doğar bebislerin

İnşallah canım benim amin. Vakitli gelsin inşallah bu ara sürekli erken doğum korkusu yaşıyorum dogum yaklastikca psikolojim bozuluyor sanırım
Canim Allah hayırlı kurtulmayi nasip etsin inşallah. Doğumu düşünüpte psikolojini hıc bozma çünkü sonrasında o psikoloji çok lazım olacak çünkü hayatn değişiyir resmen.

Canim Allah hayırlı kurtulmayi nasip etsin inşallah. Doğumu düşünüpte psikolojini hıc bozma çünkü sonrasında o psikoloji çok lazım olacak çünkü hayatn değişiyir resmen.
Amin inşallah canım çok sağol, haklısın aslında bu ara hormonlardan sanırım fazla hassasım bu kadar geldik çok şükür bundan sonrada Rabbime tevekkül etmeli canım benim.

Arkadasim bahceci hastadiydi kocasindan sadece 13 tane saglam sperm cikmasina ragmen su an masallah hamile hem de 15 yil sonra... darisi sana canm

Acıbadem de iyi bir hastane diye duydum.inşallah en yakın Zaman'da Murad'ın gerçek olur.kaçıncı denemendi

Doktorların bakış açıları uygulamarı çok farklı hepsi farklı bişey deniyor ben çok doktor gezdim birine güvenip baştan sona ondan devam etmek istiyorum artık. Ben daha hiç tüp bebek denemedim. Turgut beyden önce zeki yılmaza gidiyordum hsg rahim filmi çektirdim zeki bey ara ara yapışıklıklar var dedi Turgut bey sorun görmedi geçen ay yumurta takibi yapıldı 2 yumurta oldu normal deneyin dediler ama ben umutlu değilim adet belirtilerim var. eşimin sonuçları da ne iyi ne kötü arada bize aşılamada diyebilir Zeki bey aşılama demişti ama ben direk tüp yaptırmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum. Hakkımızda en hayırlı neyse o olsun inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin.

Erken doğum riski mi var ki ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnşallah vakti zamanında doğar bebislerin

Evet canım rahim uzunlugundan dolayı bebislerime küvez de daha rahat etsin die Dr uygun gördü aslında ben biraz korkuom yan etkisi olurmu die çünkü genelde 30 haftadan sonra vuruluom us dua bekliom sizlerden kuzularima

Evet canım rahim uzunlugundan dolayı bebislerime küvez de daha rahat etsin die Dr uygun gördü aslında ben biraz korkuom yan etkisi olurmu die çünkü genelde 30 haftadan sonra vuruluom us dua bekliom sizlerden kuzularima
Rabbim yardimcin olsun canim. Igneden sonra 2-3 gun hareketleri bariz azaliyor endiselenme. Bende 25+6 da vuruldum. 2 hafta kazandiracak bize dedi dokktorum.

amin canm inşallah

Rabbim yardimcin olsun canim. Igneden sonra 2-3 gun hareketleri bariz azaliyor endiselenme. Bende 25+6 da vuruldum. 2 hafta kazandiracak bize dedi dokktorum.

Arkadaşım saol bende korkuodum bugün bariz azaldı normalde yemiodum bugün y attığım dan beri ilk defa dondurma yedim ama hareket olmadı fazla bugün bi kez daha vuruldum iğne iki gün sonra normale dönerler dimi C caspe_r

Ben cuma cumartesi vuruldum canim dun ve bgun normale bindi pir pir :)) karnimi oynatiyor yerinden. Sifa olsun yavrularina insallah

Bide benimkiler dün hareketsizdi ama bugun o kadar diil sıkıntı diildir diil mi yatio musun evde ben sürekli ayağımda yastıklar uzaniom başka neler yapabilirim senin onerin var mi C caspe_r

Bide benimkiler dün hareketsizdi ama bugun o kadar diil sıkıntı diildir diil mi yatio musun evde ben sürekli ayağımda yastıklar uzaniom başka neler yapabilirim senin onerin var mi C caspe_r
Evet canım serklaj oldum. Tek bebis:) surekli yatiyorum ayaginin altina yastik koy yüksek sekilde oyle yatiyorum bende. Mustafa basbuga gidiyorum canim. Dogum için heran olabilir çok dikkat et dedi. Her.seferinde kisaldi serviks uzunlugum senin neden erken dogum olabilir ikiz oldugu icin mi yoksa baska sıkıntıların varmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…