- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.781
Erken doğum riski mi var ki ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnşallah vakti zamanında doğar bebislerinBugün kontrolum vardı rahim boyun hala 2.2 şükür bebislerim de ii sukur oksun Dr ciğer gelistirici verdi vuruldum yarın tekrar vurulcam erken doğuma karşı dualarinizi eksik etmeyin
Canim Allah hayırlı kurtulmayi nasip etsin inşallah. Doğumu düşünüpte psikolojini hıc bozma çünkü sonrasında o psikoloji çok lazım olacak çünkü hayatn değişiyir resmen.İnşallah canım benim amin. Vakitli gelsin inşallah bu ara sürekli erken doğum korkusu yaşıyorum dogum yaklastikca psikolojim bozuluyor sanırım
Amin inşallah canım çok sağol, haklısın aslında bu ara hormonlardan sanırım fazla hassasım bu kadar geldik çok şükür bundan sonrada Rabbime tevekkül etmeli canım benim.Canim Allah hayırlı kurtulmayi nasip etsin inşallah. Doğumu düşünüpte psikolojini hıc bozma çünkü sonrasında o psikoloji çok lazım olacak çünkü hayatn değişiyir resmen.
Arkadasim bahceci hastadiydi kocasindan sadece 13 tane saglam sperm cikmasina ragmen su an masallah hamile hem de 15 yil sonra... darisi sana canmMerhaba Can'ım.sanırım sizde de erkek faktörü var.bizimde morfoloji 1. Bende transfer olacağım haziranda. Bahçeci umutta tedavi oluyorum.embriyolarım donduruldu mayısta.mikrocip değil de ımsı tekniğini uyguluyor bahçeci. Bakalım sonucum ne olacak bende merakla bekliyorum
Amin canm Allah razi olsunCanım canı gönülden dua ederim İnşallah Allah dualarımızı kabul eder ve kucağın boş kalmaz
Yok canm sivasta yasiyoruzMerhaba arkadaşım Yozgat ta mı yaşıyorsun
Cidere uye ol canm 4650 tlTelefonla danismadan edindigim bilgiye gore 5400.ucretsiz doktorla on gorusme yaptiktan sonra net bir odeme plani cikariliyormus.ben de temmuzda gitmeyi dusunuyorum ins
İnşallah Can'ım darısı hepizin başına.sen tedavide misinArkadasim bahceci hastadiydi kocasindan sadece 13 tane saglam sperm cikmasina ragmen su an masallah hamile hem de 15 yil sonra... darisi sana canm
Yok canm 6 yumurtam toplanmisti 2 emb 3. Gun 8 hucreliydi tutmadiİnşallah Can'ım darısı hepizin başına.sen tedavide misin
Doktorların bakış açıları uygulamarı çok farklı hepsi farklı bişey deniyor ben çok doktor gezdim birine güvenip baştan sona ondan devam etmek istiyorum artık. Ben daha hiç tüp bebek denemedim. Turgut beyden önce zeki yılmaza gidiyordum hsg rahim filmi çektirdim zeki bey ara ara yapışıklıklar var dedi Turgut bey sorun görmedi geçen ay yumurta takibi yapıldı 2 yumurta oldu normal deneyin dediler ama ben umutlu değilim adet belirtilerim var. eşimin sonuçları da ne iyi ne kötü arada bize aşılamada diyebilir Zeki bey aşılama demişti ama ben direk tüp yaptırmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum. Hakkımızda en hayırlı neyse o olsun inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin.canım cok hamıle kalan var ama ben soyle pişmanım eşimde morfolojı sorunu vardı yanı kalıtelı sperm secılmesı gerekıyordu bunu bulent tıras yapıyormus. bizde kalıtelı embrıyo cıkmadı kalıtelı sperm secılmedıgınden. kararını etkılemek istemem. ben turgut beyı basta cok sevdm ama cok hızlı cok yogun . bülent beyden bizzat aldıgım cevaba gore spermler cıpte yuzdurulup en saglıklı olanları 9000 kat buyutulerek secılıyormus benle aynı sorunu yasayan arkadasm bulent tıras sayesınde hamıle. bır de bahcecı umut var orda da uyguluyorlarmıs. kayseri memorıalda arzu hanm da uygukluyormus
Erken doğum riski mi var ki ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnşallah vakti zamanında doğar bebislerin
Rabbim yardimcin olsun canim. Igneden sonra 2-3 gun hareketleri bariz azaliyor endiselenme. Bende 25+6 da vuruldum. 2 hafta kazandiracak bize dedi dokktorum.Evet canım rahim uzunlugundan dolayı bebislerime küvez de daha rahat etsin die Dr uygun gördü aslında ben biraz korkuom yan etkisi olurmu die çünkü genelde 30 haftadan sonra vuruluom us dua bekliom sizlerden kuzularima
amin canm inşallahDoktorların bakış açıları uygulamarı çok farklı hepsi farklı bişey deniyor ben çok doktor gezdim birine güvenip baştan sona ondan devam etmek istiyorum artık. Ben daha hiç tüp bebek denemedim. Turgut beyden önce zeki yılmaza gidiyordum hsg rahim filmi çektirdim zeki bey ara ara yapışıklıklar var dedi Turgut bey sorun görmedi geçen ay yumurta takibi yapıldı 2 yumurta oldu normal deneyin dediler ama ben umutlu değilim adet belirtilerim var. eşimin sonuçları da ne iyi ne kötü arada bize aşılamada diyebilir Zeki bey aşılama demişti ama ben direk tüp yaptırmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum. Hakkımızda en hayırlı neyse o olsun inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin.
Rabbim yardimcin olsun canim. Igneden sonra 2-3 gun hareketleri bariz azaliyor endiselenme. Bende 25+6 da vuruldum. 2 hafta kazandiracak bize dedi dokktorum.
Ben cuma cumartesi vuruldum canim dun ve bgun normale bindi pir pir :)) karnimi oynatiyor yerinden. Sifa olsun yavrularina insallah
Ben cuma cumartesi vuruldum canim dun ve bgun normale bindi pir pir :)) karnimi oynatiyor yerinden. Sifa olsun yavrularina insallah
Evet canım serklaj oldum. Tek bebis:) surekli yatiyorum ayaginin altina yastik koy yüksek sekilde oyle yatiyorum bende. Mustafa basbuga gidiyorum canim. Dogum için heran olabilir çok dikkat et dedi. Her.seferinde kisaldi serviks uzunlugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?