Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ne guzel erken duzelmis hareketleri daha da duzelir annesi cinsiyetleri neydi :) S schule_06
Benim hiç bi sıkıntım yoktu kontrole gittigimizde drmuz rahim uzunluğunda kısalma var dedi ayin 10nuydu o günden beri bende yatiom drmuz 28 görsel çok ii dio serklaji bana ikiz olduğu için onermedi ler çünkü doğum başlarsa fayda etmez dedi Dr salı kontrolüm vardı 1 mm inmiş yatmaya devam dio Dr biri kız biri erkek teyzesi kucagimiza alsaydim vaktinde inş sonuna kadar dayanırlar alacaklarimizi bebeklerle alacaz artik

Dr dikkat et dio sana ama be yapacağını soledi mi bana sadece istirahat dio Dr sana bisey dio mu C caspe_r

Dr dikkat et dio sana ama be yapacağını soledi mi bana sadece istirahat dio Dr sana bisey dio mu C caspe_r
Insallah 30lu haftalari gececer kuzularin masallah bir kiz bir erkek ideal )) bana da istiharat dedi ben adamin kafasini yiyorum gidince:) yatayim ama nasil yatayim surekli mi yatayim oturayim misoluna yatmaya ozen goster ne kadar az oturursan o kadar iyi dedi sadece tuvalete kalk dedi. Onun dışında ilaclarina dikkat dedi canim. En son ne zaman kontrole gittin ne zaman gideceksin. Sen nevsehirdeydin degil mi yanlış mi hatırlıyorum

Evet nevsehirdeyim kayseriye ikizlerle zor olur die kontrole gelmemistim şimdi bakiomda gerçekten bana olum olurdu süreki git gel burdaki dr ii ama gene de tedirgin oluom mesela soluna yatınca bebisin biri kasigimda olduğu için onu sikistiriom die korkuom ilaçları ma dikkat ediom tabi bacakların da karincalanma oluomu yastiklarla benim oluo da Dr arada yürü sürekli yatma dedi kan pihtilasmasi olabilir dedi ama kalkınca fa bişey olursa diom hep soru hep soru inş sonuna kadar gideriz ikimizde C caspe_r bi dahaki kontrol 14 haziran o zamana kadar rahim boyunda inş bi değişiklik olmaz

Yol yorar tabi hamilelikte ne kadar yakin olsada. Bende pihtilasmada var igne kullaniyorum kontrolümuz aynı zamanmis benim kide 15i insallah gidince daha iyisiniz falan der hep o umutla gidiyorum :))) Sol tarafima yatinca tekmeliyor bazen bizimki saga dönüyorum mecbur sende iki olunca durum daha zordur :) ama pek tatli oluyor ikizlerde.

Biri biraz daha yukarda ama biri asagida o beni korkutuo sola yattığını ayağını nasıl yukarıda tutuosun bi dahaki kontrollerden sonra haberleselim inş hersey güzel olur senin 30 hafta benim 28 olacak hayirlisiyla

Kızlar kızım yarın 1aylık oluyor bugün sağlık ocağında aşı günümüzdü gittik ama moralim bozuldu 750 gr almış sadece çok üzüldüm sütüm zaten az biliyorum sürekli çocuğuma mama yediriyorum ama yeterli olmamış mamayı arttır dedi zaten en az 1saatte bir acıkıyor kuzucum nasıl kilo aldırıcam ben ??? Birde bebelac kullanıyorum çok şekerli dedi babamda gitmiş aptamil almış ama aptamil hakkında hiç hoş şeyler duymadım eşimede humana nın mamasını aldırıcam bakalım ne olacak inşallah kilo alır bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum

Biri biraz daha yukarda ama biri asagida o beni korkutuo sola yattığını ayağını nasıl yukarıda tutuosun bi dahaki kontrollerden sonra haberleselim inş hersey güzel olur senin 30 hafta benim 28 olacak hayirlisiyla
Rahat rahat dururlar insaallah :) öyle çok yastık koymuyorun canim 1 tane kirlent var cok olursa yan yatamiyorum sırt üstü yatmak gerekiyor. Sırt üstünde nefes almakta zorlaniyorum :)) Suan tam 27 olduk kontrole 28+4 olcam insalah:) haberleselim insallah.canim

2 çocuğumu da aptamille büyüttüm baban en doğrusunu yapmış en iyisi aptamil içeriği anne sütüne en yakın o. tavsye ederim

Canim üzülme hiç bebeğin alacağı kilo ayda 600 ile 1 kilo arasi senin kuzu orta derecede almış bence hiçte kötü degil yani.Birde esama diye bir mama var anne sütüne en yakin mama diyebilyorum sms diye yaziliyor sanirim birde onu dene

Ewet canım onada iyi diyorlar duydum bakalım yarın eşimde humana nın kini alacak olmadı 1pakette sma dan alırım

Canım doğumdan sonra kaybettiği kiloyu hesaba kattınmı çocuk doktorunada bir danış mamayı ne kadar ne zaman vermen gerektiği ile ilgili birde uyuyormu bebiş uykuda güzel kilo aldırıyor.benim oğlum emiyor nerdeyse saat başı acıkıyor hala bazen daha kısa sürede çok sık değiştirme mamayı ben verecek olsam aptamil verirdim heralde sarılıkta memorialde kalmıştı bir kez mama vrrdiler aptamildi. Sütünü artırmak içim sende uyu mutlaka ben uyuyabildiğimde sütüm acayip artıyor

Canım şuan ewde bebelac aptamil sma ve humana war şuan humana kullanmaya karar verdim onu kullanıyorum kızım Annemlere götürdüğüm zaman uyuyor ewde uyumuyor uyutmuyor da günde 7-8 defa yiyor mamayı çok acıkıyor kuzum neyapsın anasının sütü yetmeyince :-( henüz çocuk dr u bulamadım araştırıyorum acıbadem de bakıyorum bu hafta ayarlayabilirsem haftasonuna götüreceğim inşallah

Canim günde kaç defa mama vermek gerekiyor bilmiyorum ama bana çok gibi geldi doktor konusunda acele et bence çok sık emzir mutlaka boğazına kaç damla giderse anne sütü daha iyi.Bizde kuzumun kırkı çıktıktan sonra evden çıktık gittiğimiz hicbir yerde uyumadi babasi besik sallamaya alıştırdi çünkü zaten uykuda cok az uyuyor napıcaz bilmiyorum

Canım sağlık ocağındaki dr umuz ve hemşiremiz 2günde 2göğsümden sağdığım sütün 25cc yi anca bulduğunu duyunca arttırmamı söyledi sizin işiniz çok zora binmiş heryerde sallanmak ister artık Allah yardımcınız olsun

Maşallah bebisler büyüyor. Benimde sayılı günlerim kaldı. Bu hafta Son kontrolüme gidicem sezeryan günü verecek.çok heyecanlıyım ve son günler oldukça sıkıntılı geçiyor. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…