- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.821
Tamam ozaman canim baya azmis sütün. Allah yardımcımiz olsun hepimizinCanım sağlık ocağındaki dr umuz ve hemşiremiz 2günde 2göğsümden sağdığım sütün 25cc yi anca bulduğunu duyunca arttırmamı söyledi sizin işiniz çok zora binmiş heryerde sallanmak ister artık Allah yardımcınız olsun
Allah hayırlı kurtarsın inşallah hem zor hemde güzel günlerMaşallah bebisler büyüyor. Benimde sayılı günlerim kaldı. Bu hafta Son kontrolüme gidicem sezeryan günü verecek.çok heyecanlıyım ve son günler oldukça sıkıntılı geçiyor. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
Malesef tatlım ya ama sürekli emziriyorum yetmesede :-(Tamam ozaman canim baya azmis sütün. Allah yardımcımiz olsun hepimizin
İyi doktor bilemiyorım bende sarılık olduğunda memoriale götürdüm canım sen yinede var olanı emzir prensese az bile olsa almış olurCanım şuan ewde bebelac aptamil sma ve humana war şuan humana kullanmaya karar verdim onu kullanıyorum kızım Annemlere götürdüğüm zaman uyuyor ewde uyumuyor uyutmuyor da günde 7-8 defa yiyor mamayı çok acıkıyor kuzum neyapsın anasının sütü yetmeyince :-( henüz çocuk dr u bulamadım araştırıyorum acıbadem de bakıyorum bu hafta ayarlayabilirsem haftasonuna götüreceğim inşallah
Ewet canım öyle yapıyorumİyi doktor bilemiyorım bende sarılık olduğunda memoriale götürdüm canım sen yinede var olanı emzir prensese az bile olsa almış olur
benim eşimde ne zman bebeğe bakacak olsa sallaya sallaya uyutuyor uyutmadığı nadir zamanlardada bağrına basıp kucağında gezdiriyor bide habire bebeğin üşüdüğünü iddia ediyor her gün didişiyoruz bide azıcık ağlasa emzir diye getiriyor Canim günde kaç defa mama vermek gerekiyor bilmiyorum ama bana çok gibi geldi doktor konusunda acele et bence çok sık emzir mutlaka boğazına kaç damla giderse anne sütü daha iyi.Bizde kuzumun kırkı çıktıktan sonra evden çıktık gittiğimiz hicbir yerde uyumadi babasi besik sallamaya alıştırdi çünkü zaten uykuda cok az uyuyor napıcaz bilmiyorum
Tabi emzir canim kaç damla giderse yavrunun boğazına anne sütü kadar kiymetli birşey yok sanirim:)Malesef tatlım ya ama sürekli emziriyorum yetmesede :-(
Aynen benim eşimde aynilarini yapiyor kizinca küsüyor çocuktan daha çocuk olabiliyor bu buyuklerbenim eşimde ne zman bebeğe bakacak olsa sallaya sallaya uyutuyor uyutmadığı nadir zamanlardada bağrına basıp kucağında gezdiriyor bide habire bebeğin üşüdüğünü iddia ediyor her gün didişiyoruz bide azıcık ağlasa emzir diye getiriyor 
Benim eşimde ben emzirip verdikten sonra göğsünde uyutuyor yatır yerine kucağa alışmasın dedikçe hayır bırakamam diyor ve çocuğum kucağa alıştıbenim eşimde ne zman bebeğe bakacak olsa sallaya sallaya uyutuyor uyutmadığı nadir zamanlardada bağrına basıp kucağında gezdiriyor bide habire bebeğin üşüdüğünü iddia ediyor her gün didişiyoruz bide azıcık ağlasa emzir diye getiriyor 
Demekki bütün erkeklerin fikri ayni olan bizlere oluyor farkında degiller gündüz bırakıp işe gidoyorlar kadinlarda ev çabalayip dursun.Benim eşimde ben emzirip verdikten sonra göğsünde uyutuyor yatır yerine kucağa alışmasın dedikçe hayır bırakamam diyor ve çocuğum kucağa alıştı
Slm teyzoslar nasilsiniz bi masallahinizi aliriz :)
ay maşallah yüz bin kere maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinnn darısı da bize olsun inşallahhh. ayy kesercim nasıl bi duygu ya hayal bile edemiyorum elbet zordur ama ben ikizleri küçüklüğümden beri hayal etmişimdir bir tanesine bile hasret olacağımı bilmedenSlm teyzoslar nasilsiniz bi masallahinizi aliriz :)
Maşallah çok tatlilar.bayagi büyümüş lerSlm teyzoslar nasilsiniz bi masallahinizi aliriz :)
Umudunu asla kaybetme mübarek günlerde yiz. Allahım en kısa zamanda nasip edecek inanıyorum.ay maşallah yüz bin kere maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinnn darısı da bize olsun inşallahhh. ayy kesercim nasıl bi duygu ya hayal bile edemiyorum elbet zordur ama ben ikizleri küçüklüğümden beri hayal etmişimdir bir tanesine bile hasret olacağımı bilmeden
Maşallah size cirkinler diyelimde nazar degmesinSlm teyzoslar nasilsiniz bi masallahinizi aliriz :)
Aynen yaaaDemekki bütün erkeklerin fikri ayni olan bizlere oluyor farkında degiller gündüz bırakıp işe gidoyorlar kadinlarda ev çabalayip dursun.
Yerim ben bunları Allahım ne güzelde yaratmış Maşallahhhh süphanallahSlm teyzoslar nasilsiniz bi masallahinizi aliriz :)
Canım niye böyle diyosun İnşallah sende tadacaksın bu duyguyuay maşallah yüz bin kere maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinnn darısı da bize olsun inşallahhh. ayy kesercim nasıl bi duygu ya hayal bile edemiyorum elbet zordur ama ben ikizleri küçüklüğümden beri hayal etmişimdir bir tanesine bile hasret olacağımı bilmeden
Maşallah toparlanmışlar yakışıllılar çok tatlılar sağlıkla büyüsünler inşSlm teyzoslar nasilsiniz bi masallahinizi aliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?