Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tamam ozaman canim baya azmis sütün. Allah yardımcımiz olsun hepimizin

Allah hayırlı kurtarsın inşallah hem zor hemde güzel günler

İyi doktor bilemiyorım bende sarılık olduğunda memoriale götürdüm canım sen yinede var olanı emzir prensese az bile olsa almış olur

benim eşimde ne zman bebeğe bakacak olsa sallaya sallaya uyutuyor uyutmadığı nadir zamanlardada bağrına basıp kucağında gezdiriyor bide habire bebeğin üşüdüğünü iddia ediyor her gün didişiyoruz bide azıcık ağlasa emzir diye getiriyor 

Aynen benim eşimde aynilarini yapiyor kizinca küsüyor çocuktan daha çocuk olabiliyor bu buyukler

Benim eşimde ben emzirip verdikten sonra göğsünde uyutuyor yatır yerine kucağa alışmasın dedikçe hayır bırakamam diyor ve çocuğum kucağa alıştı

Benim eşimde ben emzirip verdikten sonra göğsünde uyutuyor yatır yerine kucağa alışmasın dedikçe hayır bırakamam diyor ve çocuğum kucağa alıştı
Demekki bütün erkeklerin fikri ayni olan bizlere oluyor farkında degiller gündüz bırakıp işe gidoyorlar kadinlarda ev çabalayip dursun.

Slm teyzoslar nasilsiniz bi masallahinizi aliriz :)
ay maşallah yüz bin kere maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinnn darısı da bize olsun inşallahhh. ayy kesercim nasıl bi duygu ya hayal bile edemiyorum elbet zordur ama ben ikizleri küçüklüğümden beri hayal etmişimdir bir tanesine bile hasret olacağımı bilmeden

Umudunu asla kaybetme mübarek günlerde yiz. Allahım en kısa zamanda nasip edecek inanıyorum.

Canım niye böyle diyosun İnşallah sende tadacaksın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…