Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

sende yazacaksın mutluluk haberlerini burdan canım olacak bu sefer ramazanda bol dua inş

KIZLAR YARDIM EDİN KIZIMIN GAZI VAR ONU ÇIKARIRKEN KIPKIRMIZI KESİLİYOR SİZDE DE OLDUMU NE YAPTINIZ ARTIK EŞİM DAYANAMAYIP DOKTORA GÖTÜRELİM DİYOR ÇÜNKÜ GECE 1 DEN 4 KADAR UYUMADI VE HALEN DOĞRU DÜZGÜN UYUMADI

Olmazmi canim benim oglan da cok perisan gazdan senin dedigin gibi kizariyor morariyor bişey yapamiyosun malesef oda bizde çekiyoruz ayak altlarina masaj yap bacaklarini ittirip çek birde ilac olarak bio gaia ilaç kullaniyoruz biraz faydasi oluyor

SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNAN KIYAMIYORSUN ELDEN BİRŞEY GELMİYOR ONUN SANCISINI BEN ÇEKSEM KEŞKE

Canım kimyon içir sende iç mutlaka

ARKADAŞIM YA BEN BU İLACIN FAYSASINI HİÇ GÖRMEDİM BİO GAİA KUZIM AYNIN KIPKIRMIZI KESİLİYOR YAZIK

Kızlar benim minnoş kızım malesef kolik olmuş şüpheleniyordum zaten ve şüphem doğru çıktı daha 2ay dewam edermiş ve gaz içinde ilaç verdi dr u muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…