- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.841
sende yazacaksın mutluluk haberlerini burdan canım olacak bu sefer ramazanda bol dua inşay maşallah yüz bin kere maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinnn darısı da bize olsun inşallahhh. ayy kesercim nasıl bi duygu ya hayal bile edemiyorum elbet zordur ama ben ikizleri küçüklüğümden beri hayal etmişimdir bir tanesine bile hasret olacağımı bilmeden
Cnm cahit bey sezeryan öncesi sanada lavma vermiş miydisende yazacaksın mutluluk haberlerini burdan canım olacak bu sefer ramazanda bol dua inş
16.06.16 maşallah çok güzel bi tarihBugün dr ye sin kontrolüme gittim sezeryan tarihim belli oldu.16.06.perşembe günü inşallah bebeğim e kavusacagim.günü belli olunca heyecan im arttı.
Sağlıkla kucağına al İnşallahBugün dr ye sin kontrolüme gittim sezeryan tarihim belli oldu.16.06.perşembe günü inşallah bebeğim e kavusacagim.günü belli olunca heyecan im arttı.
Evet canım sabah gitmeden önce yaptım aslında yapmaya çalıştım ama bi kısmı boşa gitti beceremedim hasyaneye gidinve söyledim bi şey olmadı günün belli olmuş hayırlısıyla kucağına alırsın inşCnm cahit bey sezeryan öncesi sanada lavma vermiş miydi
Teşekkür ederim canimEvet canım sabah gitmeden önce yaptım aslında yapmaya çalıştım ama bi kısmı boşa gitti beceremedim hasyaneye gidinve söyledim bi şey olmadı günün belli olmuş hayırlısıyla kucağına alırsın inş
Olmazmi canim benim oglan da cok perisan gazdan senin dedigin gibi kizariyor morariyor bişey yapamiyosun malesef oda bizde çekiyoruz ayak altlarina masaj yap bacaklarini ittirip çek birde ilac olarak bio gaia ilaç kullaniyoruz biraz faydasi oluyorKIZLAR YARDIM EDİN KIZIMIN GAZI VAR ONU ÇIKARIRKEN KIPKIRMIZI KESİLİYOR SİZDE DE OLDUMU NE YAPTINIZ ARTIK EŞİM DAYANAMAYIP DOKTORA GÖTÜRELİM DİYOR ÇÜNKÜ GECE 1 DEN 4 KADAR UYUMADI VE HALEN DOĞRU DÜZGÜN UYUMADI
SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNAN KIYAMIYORSUN ELDEN BİRŞEY GELMİYOR ONUN SANCISINI BEN ÇEKSEM KEŞKEOlmazmi canim benim oglan da cok perisan gazdan senin dedigin gibi kizariyor morariyor bişey yapamiyosun malesef oda bizde çekiyoruz ayak altlarina masaj yap bacaklarini ittirip çek birde ilac olarak bio gaia ilaç kullaniyoruz biraz faydasi oluyor
Aynı şeyi eşimde bende diyorum çünkü çok küçükler öyle görünce üzülüyoruzSAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNAN KIYAMIYORSUN ELDEN BİRŞEY GELMİYOR ONUN SANCISINI BEN ÇEKSEM KEŞKE
Canım kimyon içir sende iç mutlakaKIZLAR YARDIM EDİN KIZIMIN GAZI VAR ONU ÇIKARIRKEN KIPKIRMIZI KESİLİYOR SİZDE DE OLDUMU NE YAPTINIZ ARTIK EŞİM DAYANAMAYIP DOKTORA GÖTÜRELİM DİYOR ÇÜNKÜ GECE 1 DEN 4 KADAR UYUMADI VE HALEN DOĞRU DÜZGÜN UYUMADI
DOKTORA GİTTİM CANIM BANA REZENE ANOSAN VERDİ KIZIMADA BIO GAİA DİYE DAMLA VERDİCanım kimyon içir sende iç mutlaka
Ben rezene içiyorum iyi geliyorDOKTORA GİTTİM CANIM BANA REZENE ANOSAN VERDİ KIZIMADA BIO GAİA DİYE DAMLA VERDİ
ARKADAŞIM YA BEN BU İLACIN FAYSASINI HİÇ GÖRMEDİM BİO GAİA KUZIM AYNIN KIPKIRMIZI KESİLİYOR YAZIKOlmazmi canim benim oglan da cok perisan gazdan senin dedigin gibi kizariyor morariyor bişey yapamiyosun malesef oda bizde çekiyoruz ayak altlarina masaj yap bacaklarini ittirip çek birde ilac olarak bio gaia ilaç kullaniyoruz biraz faydasi oluyor
BENDE İÇLYORUM ARKADAŞIM HEM SÜTTEN GEÇEREK BİRAZ KIZIMADA İYİ GELİYORBen rezene içiyorum iyi geliyor
Çörek otu kaynat benim oğlumun gaz sorunu olmadı ama iyi geliyormuş iki çay kaşık çörek otu az su azıcık kaynayacak bebişe vereceksin nette ttarifi vardırBENDE İÇLYORUM ARKADAŞIM HEM SÜTTEN GEÇEREK BİRAZ KIZIMADA İYİ GELİYOR
Canim nurse harweys diye bi damla var onu da bi araştır istersen benim arkadaş kullanıyordu çok iyi gelmiştiBENDE İÇLYORUM ARKADAŞIM HEM SÜTTEN GEÇEREK BİRAZ KIZIMADA İYİ GELİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?