- 24 Aralık 2015
- 18
- 21
- 3
- 42
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.861
Canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip eylesin inşallah. Gaz problemini görünce yazmak istedim eminim bizim kadar sancılı ve gazlı bir bebeklik geçiren olmamıştır. Bahsettiğiniz tüm ilaçlar(nurse harveyş bio gaia) ve gaza dair tüm ilaçları kullandık yemin ederim abartı yok. Hiçbirinden fayda görmedik sadece uyurken ayaklarının altına koyduğumuz sıcak su torbası biraz iyi geldi onu tavsiye ederim. Tabi yine de arkadaşların bahsettiği ilaçları kullan yine de. Her bebek bir değil sonuçta belki yararı olur. On beş haftalik felan olunca tamamen geçmişti bizimki. İnşallah seninki daha kısa sürer.ARKADAŞIM YA BEN BU İLACIN FAYSASINI HİÇ GÖRMEDİM BİO GAİA KUZIM AYNIN KIPKIRMIZI KESİLİYOR YAZIK
İnş iyi gelir ilaç canım biz dört gün sonra üç aylık olcaz baya toparlandı artık dışarı çıkabiliyoruz zor günler geçince daha tatlı zevkli oluyor şimdi oğlumla parktayız herkese gülücükler saçıyoruz. Önceki hallerini düşününce hayal gibiKızlar benim minnoş kızım malesef kolik olmuş şüpheleniyordum zaten ve şüphem doğru çıktı daha 2ay dewam edermiş ve gaz içinde ilaç verdi dr u muz
İnşaallah canım yaaa sizede oğluşunla bol gülümsemeli günler keyfini çıkarınİnş iyi gelir ilaç canım biz dört gün sonra üç aylık olcaz baya toparlandı artık dışarı çıkabiliyoruz zor günler geçince daha tatlı zevkli oluyor şimdi oğlumla parktayız herkese gülücükler saçıyoruz. Önceki hallerini düşününce hayal gibi
Canım hergün aynı saatte kullan birde 3 günden sonra etkisini gösterdi bizde tabi yüzde yüz sonuc değil biz birde takviye olarak Nurse Harvey s diye bitkisel bir ilac kullaniyorum onar dkka arayla denemeni tavsiye ederim hiçbir sakıncası yokARKADAŞIM YA BEN BU İLACIN FAYSASINI HİÇ GÖRMEDİM BİO GAİA KUZIM AYNIN KIPKIRMIZI KESİLİYOR YAZIK
Bizde görürüz insallah o günleri canim heveslendim bak şimdiİnş iyi gelir ilaç canım biz dört gün sonra üç aylık olcaz baya toparlandı artık dışarı çıkabiliyoruz zor günler geçince daha tatlı zevkli oluyor şimdi oğlumla parktayız herkese gülücükler saçıyoruz. Önceki hallerini düşününce hayal gibi
Kuzum benim Allah yardımcısı olsunKızlar benim minnoş kızım malesef kolik olmuş şüpheleniyordum zaten ve şüphem doğru çıktı daha 2ay dewam edermiş ve gaz içinde ilaç verdi dr u muz
Amin canım benimKuzum benim Allah yardımcısı olsun
İNŞALLAH ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUNCanım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip eylesin inşallah. Gaz problemini görünce yazmak istedim eminim bizim kadar sancılı ve gazlı bir bebeklik geçiren olmamıştır. Bahsettiğiniz tüm ilaçlar(nurse harveyş bio gaia) ve gaza dair tüm ilaçları kullandık yemin ederim abartı yok. Hiçbirinden fayda görmedik sadece uyurken ayaklarının altına koyduğumuz sıcak su torbası biraz iyi geldi onu tavsiye ederim. Tabi yine de arkadaşların bahsettiği ilaçları kullan yine de. Her bebek bir değil sonuçta belki yararı olur. On beş haftalik felan olunca tamamen geçmişti bizimki. İnşallah seninki daha kısa sürer.
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM ÇOK SAOLCanım hergün aynı saatte kullan birde 3 günden sonra etkisini gösterdi bizde tabi yüzde yüz sonuc değil biz birde takviye olarak Nurse Harvey s diye bitkisel bir ilac kullaniyorum onar dkka arayla denemeni tavsiye ederim hiçbir sakıncası yok
SAOL ARKADAŞIM TAVSİYEN İÇİNCanim nurse harweys diye bi damla var onu da bi araştır istersen benim arkadaş kullanıyordu çok iyi gelmişti
Bizde başladık o şurubaSAOL ARKADAŞIM TAVSİYEN İÇİN
Benim daha baslamadi canim hatta lohusalik lekelenmem bile tam bitmedi gibi söylemesi ayıp ara ara akıntım devam ediyor bugün tam 52 gün oldu.KIZLAR DOĞUMDAN SONRA DÜZENLİ ADETTİNİZ NE ZAMAN BAŞLADI
BENİMDE AYNI ACABA EMZİRDİĞİN İÇİN Mİ ADET OLMADIN DİKKAT HERHAN HAMİLE KALABİLİRSİN NETTE ÖYLE YAZIYORBenim daha baslamadi canim hatta lohusalik lekelenmem bile tam bitmedi gibi söylemesi ayıp ara ara akıntım devam ediyor bugün tam 52 gün oldu.
Ben doğumdan 70 gün sonra oldum ben doktor emzirme döneminde düZenli olmaz dedi 50gün falanda kanama lekelenme sürdü hatta lohusalık bitiminde adet kanaması gibi oldum doktor adet değildir dediKIZLAR DOĞUMDAN SONRA DÜZENLİ ADETTİNİZ NE ZAMAN BAŞLADI
Gerek yok canım hastanede veriyorlar öyle olursa umarim gerek kalmaz.Arkadaşlar doğum çantasına bebek için mama da almış miydiniz.bazen sezeryanda hemen süt gelmiyor ya.
Öyle y miş canim da enzirdigimiz için süt korur diyorlar genede mevlam nasip ederse nediyim.BENİMDE AYNI ACABA EMZİRDİĞİN İÇİN Mİ ADET OLMADIN DİKKAT HERHAN HAMİLE KALABİLİRSİN NETTE ÖYLE YAZIYOR
Rabbimden umut kesilmez canım yaa mübarek günler bol bol dua edelim bak bana ne badireler atlattım şimdi 4. tedaviyi oldum transfer bekliyorum ama hiç umudumu kaybetmiyorum elbet bizi de bir gün güldürecek yüce Mevlamay bir gün ben de buraya böyle emziriyorum falşan yazabılecek miyim aceba.. hiç umudum yok ta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?