Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Arkadaşlar doğum çantasına bebek için mama da almış miydiniz.bazen sezeryanda hemen süt gelmiyor ya.
Ben almadım bebek doğduktan sonra mama verip yanımıza getirdiler. sezeryandan sonra beni 9.30odaya getirdiler bebişi öğleden sonra getirdiler.ben hep emzirdim. hümada şöyle bir eksiklik vr hemşirelerden falan hiçbiri sütüm varmı mama verelimmi emzirdinmi diye sormadı. annem kayınvalide yardımcı oldu

Bebeği geç getirmeleri kötü insan bebeğini görmek için sabırsızlanır .ve aslında hemşireler in emzirme konusunda yardimci olmaları gerekir. 2 gün kaldı allah in izniyle heyecan oldukça yüksek.

Bebeği geç getirmeleri kötü insan bebeğini görmek için sabırsızlanır .ve aslında hemşireler in emzirme konusunda yardimci olmaları gerekir. 2 gün kaldı allah in izniyle heyecan oldukça yüksek.
Canım bebeği küveze koydular cigerlerindeki suyu atması için o zaten hep öyleymiş. bebeği emzirme konusında bilgi yada mama vermwdiler gerçi bizde istemedik sen yanına al bence bebiş aç kalmasın hayırlı doğumlar olsun inş

Dün dr gittim bebislerim sabirsizlanio inş bayramdan sonraya kadar dayanırlar dr bole giderse kayseride olur doğum dio bayramdan sonra olursa hersey daha ii olur bayramda dr ve hastane bulmakta zor olurmuş
Sizden ricam teyzeleri yavrularim in biraz daha sabretmesi için dua etmeniz ne olursa dualarinizda benim meleklerimi de unutmayin

inşallah saglıcakla zamanında dünyaya gelir yavruların ve bir ömür mutlu hayat sürersiniz...

Canim nasılsın. Kisalma devam ediyor mu ne durumda. Doktora kayseride mi geldin ki burda olabilir.

Arkadaşlar merhaba daha önce tüp bebek yaptırmış olanlara bi sorum olucak tedavi başlarken yapılan tahliller yumurta takibi sırasında ki tahliller e2 hormon kontrolü felan bunlar için ayrı ücret ödediniz mi yoksa tüm fiyata dahil miydi

Canim nasılsın. Kisalma devam ediyor mu ne durumda. Doktora kayseride mi geldin ki burda olabilir.

Meraba C caspe_r dr hala nevsehirde gidiom ama biraz daha kisalmis rahim boyu drum 30 dan önce olursa yeni doğum bakım ünitesi yetersiz olduğundan kayseriye yonlendirceini soledi hatta huma hastanesine gonderiomus
Çok tedirginim o yüzden bebislerim daha çok küçük ne yapcam da bilmiom anca yatiom evde

Anladim canım benim doktorumda 32den önce doğum olursa fakülte dışında özel hastanere gelmem yenidoganı kaldiramazlar dedi. Insalalh 34u gecelim. Kac rahim boyun biliyormusun

Merhaba canım. Ben memorialde yaptırdım yanlis hatırlamıyor isem e2 ye iki sefer bakıldı onda da test ücreti vermistik diye hatırlıyorum

yok canm çidere üye ol muayene de ücretsiz 800 tl de indrm yapıyorlar 4,650 tup bebek 800-1000 ilaçlar 1300 dondurma işlemi

Anladim canım benim doktorumda 32den önce doğum olursa fakülte dışında özel hastanere gelmem yenidoganı kaldiramazlar dedi. Insalalh 34u gecelim. Kac rahim boyun biliyormusun

Biliyorum C caspe_r 1.8 mm olmuş bugün sabaha karşı çok fena karin agrisi ile kalktım ishal olmuşum dr daha önce demiştim 3 haftadır ishal givi olmasam da gibiydi enfeksiyon doktoruna yönlendirdiler beni ogleden sonra alcam ishal erken doğum belirtisiymis inşallah Bebeklerim dururlar yerlerinde allahım şu güzel gunlerde herkesin darligini ferahlatsin

Insallah yedigin birseylerden kaynaklidir canim. Sonucunu haber ver cikinca. Aceleci yavrucaklar gelmek icin can atiyorlar ne varsa. Sabrederler insallah seninkilerde benimki de. Doktorum 2-3 hafta daha dayansan iyi dedi. Insallah daha cok dayanacak inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…