Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sonuçlarda bakteri yada enfeksiyon çıkmadı eve gelince hemen patates yedim kahve-limon yedim şimdilik geçti givi ama Dr ilaç vermiş onu zorda kalmazsam icmeyim dedim bizde bayramdan sonraya kadar dayansak ne mutlu inş senin kide sabreder benimkiler de

Iyi bari canım. Evet bayram sonrasi ve daha fazlasını görelim insalh:)

Kızlar nurse harveys vermişti dr onu kullanmaya başladığımdan beri kızım günde 2 3 kez büyüğünü yapar oldu bıgün 4 e çıktı ve ishal şeklinde covık tırstım bu durumdan açıkçası bilen warmı

M masal77 canım dün doğum günündü inşallah hayırla kurtuldun miniğinin kokusuylasın şuan gözlerin aydın
Evet cnm bebeğini sağlıkla kucağıma aldım. Yalnız ultrason kilosu ndan oldukça düşük çıktı. 3800 civarı doğar denen bebek 2600 doğdu. Onun dışında bir sıkıntı yok. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Darısı tüm bebek isteyenlerin doğum bekleyen lerin basina

canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt inş çok sevindim kilo çabuk alıyor bebekler

Kızlar yalnız ayaklarım da acayip bir ödem var.bunu sanırım S Selcenay da yaşamıştı. Pztsi dr yi ariycam. Da bu ödem normal mi?bunu yasayanlar kaç günde atlattı bu durumu

Canık gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah küçük doğanlar daha çabuk gelişiyor merak etme

Kızlar çok kötüyüm kolik nedeniyle nurse kullanıyorduk dün kızımı tekrar dr a götürmek zorunda kaldım sürekli kaka yapmaya başlamıştı ve günde 8 e çıkmıştı ardından sulu kaka geldi ve yeşile çaldı dün tahlil yapıldı bağırsak enfeksiyonu dedi dr antibiyotik verdi bugün kakası tamamen yeşil ve sulu çok ağrısı war kızımı öyle görünce içim parçalanıyor totosu kıpkırmızı oldu sürekli kaka yapmasından dolayı ne yapaxağımı şaşırdım başına böylr birşey gelen warmı

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.

ay canım benim çok üzüldüm bilemedimki ne yapılabilir.su ver dicem ama küçük daha. Ben sarılık olduğunda az az vermiştim. Altını yıka sık sık açık bırak biraz sebamed sür pişik kremi düZelir inş

Canim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklı ya önemli olan o.sende iyisindir inşallah. Darısı isteyen herkesin başına

Canim bizimde ilk 1.5 ay her bezi kakali vede civik yapiyordu 10 gündür yeşile döndü vede cis sayisi bire ikiye düştü bizde bundan zorlaniyoruz.bizde senin kullandığın ilacın aynisindan kullaniyoruz birde bio gaia ikisini onar dkka arayla malesef çok zor oluyor Allah yardimciniz olsun

bu bağırsak enfeksiyonu ne kötü birşeymiş kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…