- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.901
Sonuçlarda bakteri yada enfeksiyon çıkmadı eve gelince hemen patates yedim kahve-limon yedim şimdilik geçti givi ama Dr ilaç vermiş onu zorda kalmazsam icmeyim dedim bizde bayramdan sonraya kadar dayansak ne mutlu inş senin kide sabreder benimkiler deInsallah yedigin birseylerden kaynaklidir canim. Sonucunu haber ver cikinca. Aceleci yavrucaklar gelmek icin can atiyorlar ne varsa. Sabrederler insallah seninkilerde benimki de. Doktorum 2-3 hafta daha dayansan iyi dedi. Insallah daha cok dayanacak inaniyorum
Iyi bari canım. Evet bayram sonrasi ve daha fazlasını görelim insalh:)Sonuçlarda bakteri yada enfeksiyon çıkmadı eve gelince hemen patates yedim kahve-limon yedim şimdilik geçti givi ama Dr ilaç vermiş onu zorda kalmazsam icmeyim dedim bizde bayramdan sonraya kadar dayansak ne mutlu inş senin kide sabreder benimkiler de
Malesef canım
Tamama canim tesekkur ederimMalesef canım
Evet cnm bebeğini sağlıkla kucağıma aldım. Yalnız ultrason kilosu ndan oldukça düşük çıktı. 3800 civarı doğar denen bebek 2600 doğdu. Onun dışında bir sıkıntı yok. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Darısı tüm bebek isteyenlerin doğum bekleyen lerin basina
canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt inş çok sevindim kilo çabuk alıyor bebeklerEvet cnm bebeğini sağlıkla kucağıma aldım. Yalnız ultrason kilosu ndan oldukça düşük çıktı. 3800 civarı doğar denen bebek 2600 doğdu. Onun dışında bir sıkıntı yok. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Darısı tüm bebek isteyenlerin doğum bekleyen lerin basina
Canık gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah küçük doğanlar daha çabuk gelişiyor merak etmeEvet cnm bebeğini sağlıkla kucağıma aldım. Yalnız ultrason kilosu ndan oldukça düşük çıktı. 3800 civarı doğar denen bebek 2600 doğdu. Onun dışında bir sıkıntı yok. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Darısı tüm bebek isteyenlerin doğum bekleyen lerin basina
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.Evet cnm bebeğini sağlıkla kucağıma aldım. Yalnız ultrason kilosu ndan oldukça düşük çıktı. 3800 civarı doğar denen bebek 2600 doğdu. Onun dışında bir sıkıntı yok. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Darısı tüm bebek isteyenlerin doğum bekleyen lerin basina
ay canım benim çok üzüldüm bilemedimki ne yapılabilir.su ver dicem ama küçük daha. Ben sarılık olduğunda az az vermiştim. Altını yıka sık sık açık bırak biraz sebamed sür pişik kremi düZelir inşKızlar çok kötüyüm kolik nedeniyle nurse kullanıyorduk dün kızımı tekrar dr a götürmek zorunda kaldım sürekli kaka yapmaya başlamıştı ve günde 8 e çıkmıştı ardından sulu kaka geldi ve yeşile çaldı dün tahlil yapıldı bağırsak enfeksiyonu dedi dr antibiyotik verdi bugün kakası tamamen yeşil ve sulu çok ağrısı war kızımı öyle görünce içim parçalanıyor totosu kıpkırmızı oldu sürekli kaka yapmasından dolayı ne yapaxağımı şaşırdım başına böylr birşey gelen warmı
Canim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklı ya önemli olan o.sende iyisindir inşallah. Darısı isteyen herkesin başınaEvet cnm bebeğini sağlıkla kucağıma aldım. Yalnız ultrason kilosu ndan oldukça düşük çıktı. 3800 civarı doğar denen bebek 2600 doğdu. Onun dışında bir sıkıntı yok. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Darısı tüm bebek isteyenlerin doğum bekleyen lerin basina
Canim bizimde ilk 1.5 ay her bezi kakali vede civik yapiyordu 10 gündür yeşile döndü vede cis sayisi bire ikiye düştü bizde bundan zorlaniyoruz.bizde senin kullandığın ilacın aynisindan kullaniyoruz birde bio gaia ikisini onar dkka arayla malesef çok zor oluyor Allah yardimciniz olsunKızlar çok kötüyüm kolik nedeniyle nurse kullanıyorduk dün kızımı tekrar dr a götürmek zorunda kaldım sürekli kaka yapmaya başlamıştı ve günde 8 e çıkmıştı ardından sulu kaka geldi ve yeşile çaldı dün tahlil yapıldı bağırsak enfeksiyonu dedi dr antibiyotik verdi bugün kakası tamamen yeşil ve sulu çok ağrısı war kızımı öyle görünce içim parçalanıyor totosu kıpkırmızı oldu sürekli kaka yapmasından dolayı ne yapaxağımı şaşırdım başına böylr birşey gelen warmı
ay canım benim çok üzüldüm bilemedimki ne yapılabilir.su ver dicem ama küçük daha. Ben sarılık olduğunda az az vermiştim. Altını yıka sık sık açık bırak biraz sebamed sür pişik kremi düZelir inş
bu bağırsak enfeksiyonu ne kötü birşeymiş kimsenin başına vermesinCanim bizimde ilk 1.5 ay her bezi kakali vede civik yapiyordu 10 gündür yeşile döndü vede cis sayisi bire ikiye düştü bizde bundan zorlaniyoruz.bizde senin kullandığın ilacın aynisindan kullaniyoruz birde bio gaia ikisini onar dkka arayla malesef çok zor oluyor Allah yardimciniz olsun
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kisa zamanda toparlarbu bağırsak enfeksiyonu ne kötü birşeymiş kimsenin başına vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?