Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bu bağırsak enfeksiyonu ne kötü birşeymiş kimsenin başına vermesin
Amin canım nasıl oldu bebek ya inş iyidir. Nebkadarlık oldu bebiş hangi çocuk doktoruna gidiyorsun. Bebim bebişinde tek gözünde göz tembelliği varmış sağlık ocağının doktoru göz doktoruna göster dedi

Canım çok geçmiş olsun ya gözüyle oynatma bence çocuğun biraz daha bekle ben dr değiştirdim cnm memorial soner demirel çok memnun kaldım çocuğumda enfeksiyon yokmuş daha kötüsü besin alerjisi var ve bana diyet verdi süt yumurta peynir kaymak krema çikolata tatlı kek yoğurt vs tüm sewdiklerim yasak kızımada yeni mama önerdi 150 milyonluk çok kötüyüz yani

O nasıl bir mamaymış yaa bizim prensese nazıyla tuzuyla büyüyor annesi napcan yemicen artık diyete uyacan

canım benim ben daha önce başka bir hastanede 1 aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm lmadı turgut beyde ilk seferde tuttu yanlız sevincim ck az sürdü düşük yaptım 2 tane daha dndurulmuş emriym var nasip lursa bayramda tekrar deneyecem bende dualarınızı bekliyrum diyecegim ki turgut bey bu alanda uzman için rahat olsun inşallah enkısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız .

S Selcenay şimdi doğum sonrası bebek bakımı ile ilgili bi kitap okuom da buzuki orhan isimli bi sanatçının kolik albümü varmış. Içinde beyaz gürültü yani anne karnındaki seslere benzer seslere ebeveynleri rahatlatıcı müzik birlikte yer aliomus. Anne ile bebeğin teması onemliymis ve Emzirme sürekli bebisi rahatlatiomus canim

Kayseride yenidogan bakım ünitesi ii olan hastane bilen var mı kizlar
Canim benim doktorum 32 den once dogum olursa fakulte disinda baska hastaneye gelmem. Ozel hastaneler yenidogani kaldiramaz dedi. Ama benim arkadasim memorilde dogum yapmisti 32 haftalik 10 gun kuvozde kaldi sukur sıkıntısız geçirdi.

S Selcenay canım çok geçmiş olsun rabbim cümlesiyle beraber senin evladınada şifa versin inş sıkıntılarına derman olsun inş gün içindede sürekli ya şafi çek canım rabbim büyüktür bu günleride atlatırsın inş

Canım tşk ederim bilgi verdiğin için şuan sadece fön makinası sesi ile güzel uyuyoruz ama tabi başka hastalıklarımız war bide onlarla uğraşıyoruz

Allah razı oksun canım kızımın ağlamaları beni mahfediyor artık dayanamıyorum onun kakasını yaparken çığlıklarına elimden hiçbirşey gelmiyor

Allah razı oksun canım kızımın ağlamaları beni mahfediyor artık dayanamıyorum onun kakasını yaparken çığlıklarına elimden hiçbirşey gelmiyor
sabır bitanem yaaaa anne yüreği işte ama dayanıklı olman lazımki kızında senden güç alsın ben hep seni örnek göstermişimdir senin meleğinde sende az mücadele vermediniz ben eminimki bu günlerin unutulacak az kaldııı

sabır bitanem yaaaa anne yüreği işte ama dayanıklı olman lazımki kızında senden güç alsın ben hep seni örnek göstermişimdir senin meleğinde sende az mücadele vermediniz ben eminimki bu günlerin unutulacak az kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…