Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim benim doktorum 32 den once dogum olursa fakulte disinda baska hastaneye gelmem. Ozel hastaneler yenidogani kaldiramaz dedi. Ama benim arkadasim memorilde dogum yapmisti 32 haftalik 10 gun kuvozde kaldi sukur sıkıntısız geçirdi.
Benim de Dr nevsehirde 30 haftadan önce olursa olmaz kayseriye humaya gonderiom hastalarımi dedi ama hiç gitmedim oraya ii mi kötü mu bilmiom o yüzden dusunceliyim şimdiden ama inş ihtiyaç kalmaz fakülte beni alır mı ki hiç muayene olmadim

canım senin bebeklerde inş gününü tamamlar yada 32leri görürsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın inş

I Ice cream allah razı olsun inş benimde tel isteğim 30 lari görmek bebeklerimin sonuna kadar dayanması naz ede ede yaptık hamileluk süreci bi o kadar Nazlı geçti inş doğum sonrası nazlanmazlar mucize Bebeklerimiz Rabbim isteyen herkese sağlıkla geçecek hamikelik nasip etsin

aminnn canım inşşş hepimiz içinde inş bu kadar dayandılar aslında 5 6 hafta daha dayansalar ne güzel olurdu :)

Humayi bilmiyorum canım. Ama fakulte arastirma hastanesi ya direk alır sanki. Insallah 35leri gececerek yavruların

Canım çoğu çocukta 3 yaşına kadar dewam ediyormuş bu alerji düşünsene günde 10 dan fazla kaka yapıyor ooff off neyse bugünümüze şükür sen nasılsın canım

Canım çoğu çocukta 3 yaşına kadar dewam ediyormuş bu alerji düşünsene günde 10 dan fazla kaka yapıyor ooff off neyse bugünümüze şükür sen nasılsın canım
rabbim kolaylığını versin canım benim yaaaaa
çok şükür iyiyiz bizde çok şükür sağlıkla kucağıma alacağım günlerin hayalindeyim hep ramazanda ailem geldi yanıma destek oluyolar sağolsunlar

Canım bugünlerinin kıymetini bil inşallah hayırlısıyla sende kucağına alacaksın ama sanki anne karnında dursalar daha rahatmış gibi

Kızlar Mehmet Tayyar a giden var mı nasıl bir Dr bilginiz var mı
Ben 14 yıl öncesinden tanıyorum. İlk hamileliği mde ona gidiyordum.o. Ücreti yüksek ve sanırım 5 kontrolleri hamilelik takibini bitirirdi o zmn.soguktu çok rahat arayamazdim.sezeryan taraftarıdır.normal doğum önermez. Beni fakültede sezeryanda doğum yaptırdı. İlk sezeryan im çok ağrılı ve iyileşme süreci uzun oldu.ilk sezeryan olduğundan mi zordu dr elinden mi bilmiyorum.o dönemde de Prof du yani acemi bir dr değildi. Geçen hafta humada 2.sezeryan oldum bunda ağrım hiç yok denecek kdr di.bu dr m den daha çok memnun kaldim

Canım bugünlerinin kıymetini bil inşallah hayırlısıyla sende kucağına alacaksın ama sanki anne karnında dursalar daha rahatmış gibi
sende güzel kızını alıp parklara gidip oynayacağın tadını çıkaracağın günler yakın canım ben buna inanıyorummm

Allah bagislasin yavrularinixi bilgi için teşekkürler

kızlar oğlumu göz tembelliği için doktora götürdüm 6 aylık olunca getir hipermetrop var dedi miktarını bilmiyoorum napsamki bilemedim ya

Kayseride yenidogan bakım ünitesi ii olan hastane bilen var mı kizlar
Canım Fakülteden başka bir hastanede adam akıllı yeni doğan yoğun bakım yok. Ben eylül ayında erken doğum yaptığımda ambulansla fakülteye naklettik bebeğimi. Doğum acıbademde olmasına rağmen doğumu yaptıran doktorda fakülteye götürün dedi bize.

Oncelikle gecmis oksun bebisin iidir umarim simdi kaç haftalik doğum yaptın bebis ne kadar kaldı yoğun bakimda

Kızlar Mehmet Tayyar a giden var mı nasıl bir Dr bilginiz var mı

Merhaba arkadasım Mehmet bey çok iyi bir doktor çok bilgili özellikle riskli gebelikler alanında uzman oğlu da benim bitanecik doktorumdur benim durumumu sorduğumuzda Ankara da başka bi Prof a gitmiştim o doktor için üstat odur o dediyse doğrudur diye durumumuzu değerlendirmişti yani kendini üstün görme ego hiç yok ama her zaman arayamazsın
Çok yakın arkadasım ona gitti ilkinde Bebek'te çok büyük sıkıntıları vardı çok doğru teşhis koyarak yönlendirdi daha sonra ikiz hamile kaldı tüm kontrollerini ve doğumunu yaptırdı ikizleri 36. Haftaya kadar tuttu

Oncelikle gecmis oksun bebisin iidir umarim simdi kaç haftalik doğum yaptın bebis ne kadar kaldı yoğun bakimda
Teşekkür ediyorum canım. Maalesef sonu iyi olmadı 26. Haftanın içinde doğum yaptım 840 gram doğdu oğlum 3 gün yaşadı maalesef sonra kaybettik. 9 ay oldu bebeğimi kaybedeli ancak toparladım kendimi bu sürede. Şimdi bayramdan sonra tekrar başlayacağız tedaviye turgut hocamla birlikte. 12. Haftada rahmime dikiş atılacak doğuma kadar yatacağım tabi inşallah pozitif sonuç alabilirsek. Sana zamanında hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla inşallah

Canım sevindim yeniden tedaviye başlayacak olmana benim de 4 tane donduruldu adet olmayı bekliyorum transfer için RAbbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…