Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Çok üzüldüm canım allah sabır versin inşallah Tedavin hayırla sonuçlanır yatmak biraz sıkıntılı ama bebisler icin dayanılir herseye

Canım sevindim yeniden tedaviye başlayacak olmana benim de 4 tane donduruldu adet olmayı bekliyorum transfer için RAbbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü
Canım benim teşekkür ediyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız ikimizde. Benim kaybettiğim bebeğim dondorulmuş embriyoydu. Sanki dondurulmuş transferinde başarı şansı daha yüksek gibi geliyor bana içini ferah tut sende. Bizimde bebeğimiz olacak ve biz sabırla o günü bekleyeceğiz.

Merhaba canlar yarın Allahın izniyle doğuma gireceğim inşallah dualarınızıbekliyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Maşallah demek geldi çattı zaman ne kadar güzel bir güne denk gelmiş ALlah hayırla kurtarsın sen de bize dua et umutcum ne olur bizlerde doğuma gireceğimiz günleri yazalım inşallah

Maşallah demek geldi çattı zaman ne kadar güzel bir güne denk gelmiş ALlah hayırla kurtarsın sen de bize dua et umutcum ne olur bizlerde doğuma gireceğimiz günleri yazalım inşallah
Çok şükür canım çok sağol Rabbim şu mübarek günde senin ve isteyen herkesin kucağını doldursun doğumda da dua edeceğim insallah arkadaşım.

Kızlar bugün kızım fıtık ameliyatı oldu kasıktan :-( kolik olmasına alışırken besin alerjisi oldu bu ikisine alışmaya çalışırken ameliyat oldu ne olur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…