- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.961
Teşekkür ediyorum canım. Maalesef sonu iyi olmadı 26. Haftanın içinde doğum yaptım 840 gram doğdu oğlum 3 gün yaşadı maalesef sonra kaybettik. 9 ay oldu bebeğimi kaybedeli ancak toparladım kendimi bu sürede. Şimdi bayramdan sonra tekrar başlayacağız tedaviye turgut hocamla birlikte. 12. Haftada rahmime dikiş atılacak doğuma kadar yatacağım tabi inşallah pozitif sonuç alabilirsek. Sana zamanında hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla inşallah
Canım benim teşekkür ediyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız ikimizde. Benim kaybettiğim bebeğim dondorulmuş embriyoydu. Sanki dondurulmuş transferinde başarı şansı daha yüksek gibi geliyor bana içini ferah tut sende. Bizimde bebeğimiz olacak ve biz sabırla o günü bekleyeceğiz.Canım sevindim yeniden tedaviye başlayacak olmana benim de 4 tane donduruldu adet olmayı bekliyorum transfer için RAbbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü
Allah im sıkıntı sizce kurtarsın yavruna sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba canlar yarın Allahın izniyle doğuma gireceğim inşallah dualarınızıbekliyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah Allah razı olsun.Allah im sıkıntı sizce kurtarsın yavruna sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba canlar yarın Allahın izniyle doğuma gireceğim inşallah dualarınızıbekliyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Maşallah demek geldi çattı zaman ne kadar güzel bir güne denk gelmiş ALlah hayırla kurtarsın sen de bize dua et umutcum ne olur bizlerde doğuma gireceğimiz günleri yazalım inşallahMerhaba canlar yarın Allahın izniyle doğuma gireceğim inşallah dualarınızıbekliyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Amin inşallah sagol canım, bende dua ederim Allahın izniyle :)Hayirli olsun Rabbim sıkıntısiz kurtarsın insalh. Sende.bize.dua.etmeyi unutma olur mu :)
Çok şükür canım çok sağol Rabbim şu mübarek günde senin ve isteyen herkesin kucağını doldursun doğumda da dua edeceğim insallah arkadaşım.Maşallah demek geldi çattı zaman ne kadar güzel bir güne denk gelmiş ALlah hayırla kurtarsın sen de bize dua et umutcum ne olur bizlerde doğuma gireceğimiz günleri yazalım inşallah
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM SAĞLIKLA BEBEĞİN, KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMMerhaba canlar yarın Allahın izniyle doğuma gireceğim inşallah dualarınızıbekliyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsum.canim Biran once sağlığına kavussun kızın inşallahKızlar bugün kızım fıtık ameliyatı oldu kasıktan :-( kolik olmasına alışırken besin alerjisi oldu bu ikisine alışmaya çalışırken ameliyat oldu ne olur dua edin
Allah razı olsun canımGeçmiş olsum.canim Biran once sağlığına kavussun kızın inşallah
Daha iyi mi nasıl simdi. Alerji durumu nasılAllah razı olsun canım
Walla canım hamdolsun bugünümüze daha biriyle mücadele ederken başka bişey çıkıyor şuan alerjimiz hala aynıDaha iyi mi nasıl simdi. Alerji durumu nasıl
Daha fazlasini gostermesin Rabbkm inşallah canım biran önce sağlığına kavussin minigin insallahWalla canım hamdolsun bugünümüze daha biriyle mücadele ederken başka bişey çıkıyor şuan alerjimiz hala aynı
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindimÇok şükür canım çok sağol Rabbim şu mübarek günde senin ve isteyen herkesin kucağını doldursun doğumda da dua edeceğim insallah arkadaşım.
Geçmiş olsun canım ya bunla son olsun inşKızlar bugün kızım fıtık ameliyatı oldu kasıktan :-( kolik olmasına alışırken besin alerjisi oldu bu ikisine alışmaya çalışırken ameliyat oldu ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?