Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ayy sakın öyle deme canım imtihan dunyasindayiz. Insallah en yakın zamanda alırsın kucağına yavrunu. Birden mi açıklık oldu o zaman bana hunilesme.demisit once 2 gün sonra kanama olunca hastaneye yatırmısti. Herseyi sorabilirsin canım elimden geldigince yardımcı olurum insallah.

Im

Ins cnm seninde ikizlerin olur bu sefer senin bebis sana tutunur cnm bn hastaneye gidemedim telefonda cumartesi olacagimin haberini aldim bizimde dondurulmuslarla 2.olacak ama fiyat hakkinda da konusamadik senin bi bilgin var mi
canım benim 4. tedavimde transfer olmadı donduruldu şimdi transfer edilecek o yüzden ben normal tedavi ücreti ödedim dondurulmuş transfer ne kadar bilmiyorum inan

kontrolünün güzel geçmesine çok sevindim canım yaaaa valla maşallah bu günlere geldiniz rabbim tamamına erdirsin inşşş
artık randevu falan aldık canım çevremde de öle o aletlerden kullanan yok bakalım ne olacak yarın allahtan hayırlısı

hakkında hayırlısı nasılsa öle olsun canım inş merak etme serklajda olunca 30ları görürsün çokdan geçersinde sağlıklada kucağına alırsın inşşş

Hmmm RAbbim sevindirsin inşallah peşpeşe canım yaa benim 4. Tedavim malesef. Geçen yıl da @keser84 le aynı anda transfer olmuştuk onun ikizleri oldu maşallah büyüdü bile
Merhaba canım benim bugün transferim vardı fakat ertelemek zorunda kaldım olaylar sebebiyle izinler kaldırıldı. sabah turgut hocayla görüştüm ne zaman hazır hissedersen yaparız dedi. Dondurulmuşlar da ilk transfer kadar kaliteli oluyormuş beklemesinde hiçbir sakınca yok dedi. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş senin için dua edicem inşallah herşey gönlünce olur. Güzel haberlerini yazarsın. Allahım yardımcın olsun.

Canim bnim ilk transferimde bazi sebeblerden dondurmuyoduk esim dondurmuyodu turgut hoca kesinlikle dondurmaniz gerekiyo dondurulmuslar digerine gore tutma sansi daha yuksek dedi bi hastam var en iyi kalite embriyo transfer yaptik tutmadi hadda yurt disindan gelmis gitmedi dondurmuslari transfer yaptik tuttu dedi yani biz onu dinledik dondurmustuk iyikide dondurmusuz simdi ilacsiz olarak cumartesi transferim olacak

inşallah güzel haberlerini duyarım canım. Bende ilk denemem haziran ayında direk transfer yapılmıştı. Tutmadı bu ay ilaçsız transfer yapacaktı ama kısmet değilmiş. biraz daha bekleyeceğiz.

Kızlar günaydın. Dün akşam 8 de opu yapıldı. 13 yumurta toplanmış bugün arayıp bilgi verecekler durum ne kaçı döllendi bilmiyorum. Ama inanılmaz sancım var geceden beri duramıyorum. Önceki opuda böyle sancı çekmemiştim ben. İnşallah güzel haberler verebilirim ben ve transferi olacak diğer arkadaşlar

canım senin de hakkında hayırlısı böyleymiş benim bi sorun olmadığı halde özellikle dondurarak denemeyi istedi bu sefer inşallah sen de en hayırlı zamanda alırsın bebişlerini ve bir ömür seninle olurlar

canımmm çok geçmiş olsun inşallah hepsi de sağlıkla döllenir ve ilerler 2-3 arayla birlikte gün sayacağız inşallah hayırlı haberler alacağız bu seferrr

canımmm çok geçmiş olsun inşallah hepsi de sağlıkla döllenir ve ilerler 2-3 arayla birlikte gün sayacağız inşallah hayırlı haberler alacağız bu seferrr
Teşekkür ediyorum canım. İnşallah güzel haberler alıp güzel haberler vermek kısmet olur. Aramadılar daha hastaneden bakalım kaçı döllendi durum ne ?

inşallah güzel haberlerini duyarım canım. Bende ilk denemem haziran ayında direk transfer yapılmıştı. Tutmadı bu ay ilaçsız transfer yapacaktı ama kısmet değilmiş. biraz daha bekleyeceğiz.
Canim bnimkide haziranda yapildi bnimki tuttu ama dusuk oldu turgut hoca ilaclardan olabilir ilacsiz yapalim dedi ve yarin transver gunum ama herkez diyo ki bu kadar erken yapilmamasi gerekiyo en az 3 adet beklenmeli kafam cok karisti banada erken geliyo cok kafam karisik

Turgut bey bana güven veriyor açıkcası ona bırak derim bizler çok bilmiyoruz bu işleri. ama kendinin hazır olması çok önemli bence bu işte ruhen ve psikolojik olarak Kendini hazır hissediyorsan kafanı hiç karıştırma. İnşallah herşey gönlünüzce olur iyi haberlerini duyarız.kaç tane dondurulmuşun var.

2 tane cnm tabi ki hazir hissediyorum 4 yildir evliyim ilk kez haziranda turgut beye gittik cnm o yuzden bn bu gunleri bile iple cektim seninkide dondurulmuslarla olacak demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…