Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

yelizz001 dnzderya kızlar ne yaptınız transferiniz yapıldımı. İnşallah pozitifi görürsünüz dualarım sizlerle. Benimde 9 u günüyle uyumlu ilerliyormuş 3 ü geriden geliyor ama gelişimi devam ediyor dediler hayırlısı inşallah

Canim evet oldu transferim 2 yavrumu aldim geldim darisi sana annemde dinleniyorum

Ewt cnm bnimde 2 tane dondurulmus vardi ikisinide transfer edildi bn geziyorum bakilm pek yatmadim seninkide cok guzel embriyolarin kesin 5 gune gider dondurulmayada kalir

Merhaba bayanlar, ben yeni dogum yaptim. Bebegim icin iyi bir doktor ariyoruz rutin kontroller icin. Aradigimizda bize yardimci olacak bi doktor... Yardimci olursaniz sevinirim. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin.

yelizz001 dnzderya hayırlı olsun ikiniz içinde inşallah tutar güzel haberler verirsiniz. Bi kaç gün arayla bende arkadan gelirim inşallah. 3 yeni gebe olsun topic de.
Aminnn insallah canim cok istetim cokkkk dun transferde T the--banking ile tanistim cok tatli bi arkadas ardarda oldu transferimiz RABBİM hepimize guldursun insallah

Super
Senin dondurma epey embriyon kalacak bu cok guzel bnim 2 tane kalmisti simdi keske daha cok olsaydi diyorum gercekten dondurulmus transveri cok kolay oldu bnim icin

Super
Senin dondurma epey embriyon kalacak bu cok guzel bnim 2 tane kalmisti simdi keske daha cok olsaydi diyorum gercekten dondurulmus transveri cok kolay oldu bnim icin
Kaliteleri nasıl olacak bakalım. Dondurulmuş transferi çok rahat oluyor ve bence tedavi sonrası transferden daha başarılı. Kaybettiğim bebeğim dondurulmuş embriyoydu. İçinizi ferah tutun olacak inşallah

aminn inşallah canım bana 10 gün sonra dedi test için ama 8. gün veririm kan ben dayanamam kaliteleri de AA değil ab bc bişeyler yazıyordu sinirim bozulmasın diye incelemedim valla. sana ilaç verdi mi bana sadece folbiol ve clexan yazmış o kadar. rapor işini ne yaptın?

T the--banking aminn inşallah canım bana 10 gün sonra dedi test için ama 8. gün veririm kan ben dayanamam kaliteleri de AA değil ab bc bişeyler yazıyordu sinirim bozulmasın diye incelemedim valla. sana ilaç verdi mi bana sadece folbiol ve clexan yazmış o kadar. rapor işini ne yaptın?

canım dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum bende işlerimi ayarlayıp en yakın zamanda transfer yaptırıcam inşallah. hemen işe başladın mı sen rapor almadın galiba.

canım dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum bende işlerimi ayarlayıp en yakın zamanda transfer yaptırıcam inşallah. hemen işe başladın mı sen rapor almadın galiba.
inşallah canım Allah razı olsun bugün işe başladım evet evde vakit geçirmek zor olur işim yorucu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…