- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.181
Aynen canım beni de aradılarCnm seni hastaneden aradilar mi turgut bey il disina cikiyomus bnimkini one aldilar sabah 8
Canim evet oldu transferim 2 yavrumu aldim geldim darisi sana annemde dinleniyorum@yelizz001dnzderya kızlar ne yaptınız transferiniz yapıldımı. İnşallah pozitifi görürsünüz dualarım sizlerle. Benimde 9 u günüyle uyumlu ilerliyormuş 3 ü geriden geliyor ama gelişimi devam ediyor dediler hayırlısı inşallah
Ewt cnm bnimde 2 tane dondurulmus vardi ikisinide transfer edildi bn geziyorum bakilm pek yatmadim seninkide cok guzel embriyolarin kesin 5 gune gider dondurulmayada kalir
Aminnn insallah canim cok istetim cokkkk dun transferde T the--banking ile tanistim cok tatli bi arkadas ardarda oldu transferimiz RABBİM hepimize guldursun insallah
Aradılar canım biraz önce, 9 embriyo 3. günle uyumluymuş diğer üçü geriden geliyor ama gelişimi devam ediyor dedi. Dünle aynı yaniins cnm hep birlikte gizel haber aliriz hastaneden haber var mi embriyolar nasilmis cnm
Aminnn insallah canim cok istetim cokkkk dun transferde T the--banking ile tanistim cok tatli bi arkadas ardarda oldu transferimiz RABBİM
Aminnn insallah canim cok istetim cokkkk dun transferde T the--banking ile tanistim cok tatli bi arkadas ardarda oldu transferimiz RABBİM hepimize guldursun insallah
Ardarda da hamilelik haberimizi veririz insallah canm test gunun ne zaman? Embriyolarin nasil kaliteymis?
Kaliteleri nasıl olacak bakalım. Dondurulmuş transferi çok rahat oluyor ve bence tedavi sonrası transferden daha başarılı. Kaybettiğim bebeğim dondurulmuş embriyoydu. İçinizi ferah tutun olacak inşallahSuper
Senin dondurma epey embriyon kalacak bu cok guzel bnim 2 tane kalmisti simdi keske daha cok olsaydi diyorum gercekten dondurulmus transveri cok kolay oldu bnim icin
Amin insallah canim.T the--banking seni unutmuşum 4 gebe olalım inşallah topic de. önce siz, sonra arkadan ben inşallah
Sana kac tane embriyo kondu cnmAmin insallah canim.
canım seninle de ardarda oldu transferimiz inşallah ardarda hayırlı haberler de veririz nasılsın neler yapıyorsun ben bugün işe başladım haftasonu yatarak geçirdim sadeceSana kac tane embriyo kondu cnm
canım dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum bende işlerimi ayarlayıp en yakın zamanda transfer yaptırıcam inşallah. hemen işe başladın mı sen rapor almadın galiba.T the--banking aminn inşallah canım bana 10 gün sonra dedi test için ama 8. gün veririm kan ben dayanamam kaliteleri de AA değil ab bc bişeyler yazıyordu sinirim bozulmasın diye incelemedim valla. sana ilaç verdi mi bana sadece folbiol ve clexan yazmış o kadar. rapor işini ne yaptın?
inşallah canım Allah razı olsun bugün işe başladım evet evde vakit geçirmek zor olur işim yorucu değilcanım dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum bende işlerimi ayarlayıp en yakın zamanda transfer yaptırıcam inşallah. hemen işe başladın mı sen rapor almadın galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?