Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım seninle de ardarda oldu transferimiz inşallah ardarda hayırlı haberler de veririz nasılsın neler yapıyorsun ben bugün işe başladım haftasonu yatarak geçirdim sadece
canim o gunun tanismak isterdim gercekten seninle banada ayni ilaclari verdi zaten ilacsiz tedavide bu ilaclari veriyo galiba bn hic yatmadim cnm hemsire kiz normal hayatina donebilirsin kendini yatacagim diye kasma cokda yorma dedi esim yatsin falan diye israr edince turgut bey yatmayi istemiyo degince simdi esim yatirmiyo hadi yuruyus falan yapalm diye ama is falan yapmiyorum. Bisey sormak istiyorum sana igne seninde canini acitiyo mu canim

Can'ım bir şey sorucam pıhtılaşma problemin olduğu için mi clexan verdi doktor yoksa tüm hastalara mı veriliyor acaba

Kısmet doğumda tanışırız belki clexsan vururken yakıyor tabi biraz katlanacaz artık tek tutunsunda bebişlerimiz

dnzderya canm benm insallah hepimiz.de anne oluruz ben vikarken seni aliyorlardi.dua ettim sana da . Rabbim embriyolarimiza can versin ruh uflesin bu ay bu topicte 4 hamile olsun 9 ay sonra kucaklarimiz evlatlarimizla dolsun amin.
Aminnn aminnn ben de hepimiz için hep dua ediyorum canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

1 tanecik vardi canm zaten digerleri gelismedi 1 tane dondurdular
Ins cnm sana bebisin simsiki tutunur bepimiz o guzel baberi alirz
KIZLAR bisey soracagim emrigologla asagi katda konustuk zaten bna iki tane embriyonun ikisinide transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi diger transverde bi bayanla beklerken onun kagidinda ikisininde resmi vardi iki tane olup olmadigini nasil anlarz acaba bide digerinde kagitda kalitesi falan yaziyodu bu sefer oda yok

Transerde bakmadn mi canm.kac tanr olduguna?isik goruyosun kalitesi ne yazyr canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…