- 3 Şubat 2016
- 196
- 127
- 18
- 31
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.201
canim o gunun tanismak isterdim gercekten seninle banada ayni ilaclari verdi zaten ilacsiz tedavide bu ilaclari veriyo galiba bn hic yatmadim cnm hemsire kiz normal hayatina donebilirsin kendini yatacagim diye kasma cokda yorma dedi esim yatsin falan diye israr edince turgut bey yatmayi istemiyo degince simdi esim yatirmiyo hadi yuruyus falan yapalm diye ama is falan yapmiyorum. Bisey sormak istiyorum sana igne seninde canini acitiyo mu canimcanım seninle de ardarda oldu transferimiz inşallah ardarda hayırlı haberler de veririz nasılsın neler yapıyorsun ben bugün işe başladım haftasonu yatarak geçirdim sadece
Cnim yarin olunca 3. gun mu oluyoKızlar yarın 19.30 da transferim olacak tek embriyo olacakmış inşallah hayırlı sonuçlar alırız
T the--banking aminn inşallah canım bana 10 gün sonra dedi test için ama 8. gün veririm kan ben dayanamam kaliteleri de AA değil ab bc bişeyler yazıyordu sinirim bozulmasın diye incelemedim valla. sana ilaç verdi mi bana sadece folbiol ve clexan yazmış o kadar. rapor işini ne yaptın?
Tüm hastalara verıyor önlem amaçlı aslında pıhtılaşma yok bende canımCan'ım bir şey sorucam pıhtılaşma problemin olduğu için mi clexan verdi doktor yoksa tüm hastalara mı veriliyor acaba
Kısmet doğumda tanışırız belkicanim o gunun tanismak isterdim gercekten seninle banada ayni ilaclari verdi zaten ilacsiz tedavide bu ilaclari veriyo galiba bn hic yatmadim cnm hemsire kiz normal hayatina donebilirsin kendini yatacagim diye kasma cokda yorma dedi esim yatsin falan diye israr edince turgut bey yatmayi istemiyo degince simdi esim yatirmiyo hadi yuruyus falan yapalm diye ama is falan yapmiyorum. Bisey sormak istiyorum sana igne seninde canini acitiyo mu canim
1 tanecik vardi canm zaten digerleri gelismedi 1 tane dondurdularSana kac tane embriyo kondu cnm
Hadi bakalım birlikte gün sayacağız asyalım inşallah hep beraber güzrl haberler verelimKızlar yarın 19.30 da transferim olacak tek embriyo olacakmış inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Aminnn aminnn ben de hepimiz için hep dua ediyorum canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsundnzderya canm benm insallah hepimiz.de anne oluruz ben vikarken seni aliyorlardi.dua ettim sana da . Rabbim embriyolarimiza can versin ruh uflesin bu ay bu topicte 4 hamile olsun 9 ay sonra kucaklarimiz evlatlarimizla dolsun amin.
Ins cnm sana bebisin simsiki tutunur bepimiz o guzel baberi alirz1 tanecik vardi canm zaten digerleri gelismedi 1 tane dondurdular
Transerde bakmadn mi canm.kac tanr olduguna?isik goruyosun kalitesi ne yazyr canmIns cnm sana bebisin simsiki tutunur bepimiz o guzel baberi alirz
KIZLAR bisey soracagim emrigologla asagi katda konustuk zaten bna iki tane embriyonun ikisinide transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi diger transverde bi bayanla beklerken onun kagidinda ikisininde resmi vardi iki tane olup olmadigini nasil anlarz acaba bide digerinde kagitda kalitesi falan yaziyodu bu sefer oda yok
Cnm tek enjektorle tranfer ettiler ama icinde iki tanemiydi bilmiyorumTranserde bakmadn mi canm.kac tanr olduguna?isik goruyosun kalitesi ne yazyr canm
RABBİM HAYIRLI SONUÇLARLA GELİN ARKADAŞIM DUALARIM SİZLERLE RABBİM BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ DARISI İNŞALLAH SİZLEREKızlar yarın 19.30 da transferim olacak tek embriyo olacakmış inşallah hayırlı sonuçlar alırız
hayırlı olsun canım maşallah kalitesi de çok güzel ben AA kaliteyi hiç göremedimTransferim yapıldı çok şükür. 5AA tek embriyo konuldu durumumdan dolayı. 3 tanede donduruldu kızlar. Hayırlı haberler inşallah
Cnm benimde hic belirtim yok 11.gunu bekliyorum Daha 4.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?