Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar merhaba agustos ayinda tup bebek yaptiracaz buyuk ihtimal turgut bey de yapturacaz acibademde tup bebek ne kadar cocuk istiyorum dernegi ile indirim oluyomus bilgisi olan var mi..

Kizlar merhaba agustos ayinda tup bebek yaptiracaz buyuk ihtimal turgut bey de yapturacaz acibademde tup bebek ne kadar cocuk istiyorum dernegi ile indirim oluyomus bilgisi olan var mi..
canım senin daha önce tedavin varmıydı Turgut bey de yanlış mı hatırlıyorum ? ilk tedavinse 5400 tl ikinci tedavi ise 4800 dediler ama pazarlıkla 4.500 e düştüler. çidere üye olan arkadaşlar var oraya üyelik ücreti ödüyorsun sanırım bi 300-400 tl faydası oluyormuş ama bize aynı hesaba geliyor dediler hiç uğraşmadık

Evet canim asilama yaptirmistik olmamisti dogru hatirliyosun :).. sende gun sayiyomussun ins. Guzel haberler verirsin...evet dun cider de form doldurmustum simdi aradilar 5400 uyelikle 4800 dendi 200 u dernek uyeligi 400 lira indirim..derneklere uye olmaya korkar oldum ...

maalesef canım tüm temiz duygularımızı suiistimal ettiler inşallah hakkında hayırlısı olsun ama üye olmak istemiyorsan hastaneyle de bi pazarlık et derim direk 5.400 e razı olma

maalesef canım tüm temiz duygularımızı suiistimal ettiler inşallah hakkında hayırlısı olsun ama üye olmak istemiyorsan hastaneyle de bi pazarlık et derim direk 5.400 e razı olma
Canim bizde denedik pazarlik etmeyi ama kabul etmediler tup bebek fiyatlarimiz bu diye elimiz mecbur ne isterlerse o

Kızlar benim kırmızılar geldi sonunda bugün size gelişmelerden haber vereyim izinler kapatıldığı için eşim izin alamıyor şehir dışındayız sürekli git gel problem olacaktı tesadüfen eşim Bozok üni doç Mustafa beyle tanışıyor durumumuzu söylüyor o da Turgut bey in arkadaşı çıkıyor sonra görüştük kendisiyle Turgut beyi aradı oda Turgut bey yumurta takibini siz yapın hastayı sonra bana gönderin dedi iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş durumu eğer böyle olmasaydı izinler açılana kadar bekleyicektik bende daha çok stres olacaktım şimdi opu ya bir de transfere Kayseri ye gittik mi inş hallolacak
Bugün ilk günüm yarın Mustafa beye gidicem tahlillerimi yapacak muanemi yapacak sonuçlara göre Turgut bey e bilgi verecek oda artık ne derse başlıcaz inşallah gonal f i mi de aldık evde hazır heyecan başlıyor bakalım duanızı eksik etmeyin nolur
Yarın ki sonucumu yazarım size

Gözün aydın canım devamıda güzel sonuçlanır inş. Bende şehir dışından gidip geliyorum tam tedaviye başladık bu olaylar patlak verdi. Bende kontrolümü bulunduğum yerde yaptırıp sonuçları Turgut beye söyledim. Opu da transferde akşam yapıldı benim. Kayseriye 2.5 saat uzaklıktayım iş çıkışı gittik işlemleri gerçekleştirdi turgut hoca. Seninde öyle olabilir sıkıntı yapma

Kizlar Karnım çok sert ve sol bacağım da çekiyor yürürken bununla ilgili bilgisi olan var mı telaşlaniom
Sertlk kasılma olabilir canim. Kramp gibi mi sol bacagindaki agri. Kasilmada kasik ve bek ağrısı eklenmiyorsa önemli degil bu haftalarda normal. Bebisler nasil sen nasılsın

kızlar cumartesi transfer oldum yarın test yaptrsam mı ki?

Can'ım transferden 6 ile 7 gün sonra Bebek yerleşiyor acele etme derim benim kanamam olmuştu transferden sonra 6. Günde bakıldı beta 15 çıkmıştı 8. Gün 75 çıkmıştı ilk bakıldığında değer çok düşük olduğu için moralim bozulmuştu birde kanama olunca ama senin kanama şikayetin yoksa bekle derim beklemesi kolay değil çok iyi biliyorum ama bi kaç gün daha bekle pazartesi felan baktır bence kesin belli olur

Can'ım senin durumun nedir şimdi sonuç mu bekliyorsun ben bugün Turgut beyle görüştüm cumartesi Kayseri'ye gelin dedi diğer doktora gitmiycem yani şimdilik

Benim belden adagim komple şişti lenfanjit olmuşum yani sürekli yatmaktan etlerim zedelenmis ve enfeksiyon kapmış cleaxane iğne antibiyotik iciom çok fenaydim genital bölgem bile sis

Doğumda yakın zamanda çunku dr progestan ve prolutani kesti sizlerden ricam bana dua etmeniz şimdiden herkesten allah razı olsun

Can'ım senin durumun nedir şimdi sonuç mu bekliyorsun ben bugün Turgut beyle görüştüm cumartesi Kayseri'ye gelin dedi diğer doktora gitmiycem yani şimdilik
Evet canım transferim salı akşam yapıldı. Sonuç bekliyorum şimdilik. Nedense umudum yok çok fazla. Geçen sefer ilk transferde negatif alıp dondurulmuşta pozitifi görmüştüm ondan belkide. Bekleyip göreceğiz artık hayırlısı hepimiz için

Allah yardimcin olsun canm benm

Kac yumurtan donduruldu canm embriyo kaliten neydi

Tamam canm cok tesekkur ederim. Kanamam yok dun gece adet sancisi gibi sanci cektm sadece bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…