- 1 Mart 2014
- 424
- 248
- 123
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.241
Adet sancısı gibi bendede oluyor günüm gelmedi daha adet olacağım desem. Hayrolsun bu ağrılarayy canım yaa benim de akşam karnım belim ağrıdı yattım öyle ayaklarım yüksekte hayra işarettir inşallah
canım senin ki taze transfer opunun etkisi de sürüyor adet madet istemiyoruzAdet sancısı gibi bendede oluyor günüm gelmedi daha adet olacağım desem. Hayrolsun bu ağrılar
Canım bence pazartesiye kadar bekle. Ben 9. Gun yapmistim testi o zaman bile 40 falan çıkmıştı. Cumartesi erken daha sanki. Ananas ve kabak cekirdegini ihmal.etmekızlar cumartesi transfer oldum yarın test yaptrsam mı ki?
Antibiyotikten dolayi gecer insalalh. Allah yardimcin olsun canım benim dikkat et.Benim belden adagim komple şişti lenfanjit olmuşum yani sürekli yatmaktan etlerim zedelenmis ve enfeksiyon kapmış cleaxane iğne antibiyotik iciom çok fenaydim genital bölgem bile sis
Doğumda yakın zamanda çunku dr progestan ve prolutani kesti sizlerden ricam bana dua etmeniz şimdiden herkesten allah razı olsun
saol canmcm darısı bana ınsallahCanım bence pazartesiye kadar bekle. Ben 9. Gun yapmistim testi o zaman bile 40 falan çıkmıştı. Cumartesi erken daha sanki. Ananas ve kabak cekirdegini ihmal.etme
Kızlar ben kabak çekirdeği ve ananas yemedim hiçCanım bence pazartesiye kadar bekle. Ben 9. Gun yapmistim testi o zaman bile 40 falan çıkmıştı. Cumartesi erken daha sanki. Ananas ve kabak cekirdegini ihmal.etme
canm gecen transferde ben kusana kadar ananas yemıstm tamamen rabbımn emri ile olacak ananas falan .... bu sefer transfer gunu yedm o kadar o da kabız yapmasn llıflı meyve dıye. kabak cekırdegı cıtlemyrm. aucekırdegı cıtlyrm o da stresı alyr ondan :dKızlar ben kabak çekirdeği ve ananas yemedim hiçgeç mi kaldım ki ananas bulamadım kabak çekirdeği almak aklıma gelmedi hiç
:)) iyiymiş o zaman gerçi bende diğer gebeliğimde yememiştim hiç. H.sonu yarında 1 kğ çekirdek alayım eve giderken malum stres tavan bu aralarcanm gecen transferde ben kusana kadar ananas yemıstm tamamen rabbımn emri ile olacak ananas falan .... bu sefer transfer gunu yedm o kadar o da kabız yapmasn llıflı meyve dıye. kabak cekırdegı cıtlemyrm. aucekırdegı cıtlyrm o da stresı alyr ondan :d
Canımm çok sağol iyiyiz çok şükür siz nasılsınız, bebisle vakit çok yoğun geçiyor o yüzden hiç bir şeye fırsatım olmuyor o yüzden sessizim 40 mız çıkınca düzene gireriz inşallah
Insallah canım benim hayırlısıyla inşallahsaol canmcm darısı bana ınsallah
Doktorum tavsiye etmisti canım banada o yüzden yazdim.Ama en onemlisi stres yapma o daha etkili. Insallah hayırla pozitif sonucu alırsın insallahKızlar ben kabak çekirdeği ve ananas yemedim hiçgeç mi kaldım ki ananas bulamadım kabak çekirdeği almak aklıma gelmedi hiç
Jelden canm.beyaz kahve akinti da yapar korkma.Kızlar crinone jel göğüs hassasiyeti yapıyormuydu? Sanki öyle birşey hatırlıyorum ben ama emin olmadım. Göğüslerim ağrıyor 2-3 gündür özellikle uç kısımları, jelden mi acaba
Evet canım yapiyor fena halde sutyen bile degiyordu resmen jel kullanirkenKızlar crinone jel göğüs hassasiyeti yapıyormuydu? Sanki öyle birşey hatırlıyorum ben ama emin olmadım. Göğüslerim ağrıyor 2-3 gündür özellikle uç kısımları, jelden mi acaba
Test yaptın mı canım? Ben önceki transferde 7. Gün yaptığımda silik çizgi çıkmıştı. 9. Gün kanda 40 çıkmıştı değerimBende de bugun fena halde adet sancisi var
Yapma dednz yapmadim canm . Bugun 7. Gunum ay burasi kucuk yer test te alamam ki eczacilar musterim . Pazartesi kanda baktrrm canm sanirim sen de adet sancisi falan olmus muyduTest yaptın mı canım? Ben önceki transferde 7. Gün yaptığımda silik çizgi çıkmıştı. 9. Gün kanda 40 çıkmıştı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?