- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.261
Aaaa canm senin de az kalmis hadi hayirlisiyla alirsin kucagina insallah.Evet canım yapiyor fena halde sutyen bile degiyordu resmen jel kullanirken
Küçük yerin sıkıntılarını bizde yaşıyoruz maalesef o yüzden internetten getirtiyorum ben testleri. Benim hiç belirtim olmamıştı ve ben çok umutsuzdum ama kısmet işte olacağı varmış demek ki. Hiç dikkat etmememe rağmen. Neyse az kaldı senin inşllah pozitifi göreceksinYapma dednz yapmadim canm . Bugun 7. Gunum ay burasi kucuk yer test te alamam ki eczacilar musterim . Pazartesi kanda baktrrm canm sanirim sen de adet sancisi falan olmus muydu
inşallah canım benim hep beraber. ben dualarımda Allahım sana ne kadar el acmıs yalvaran mümin kadın varsa kucaklarını bos bırakma dıye dua edyrm. çocuklugmdan berı cocugu olmayanlara uzulrdm anne olmak en buyuk hayalım. rabbım benı bununla ımtıhan etti umarım bu ımtıhanımz sona ermiştr bu ay ne kadar isteyen tüp bebek yaptran kadın varsa hepsı hamıle oldugu haberını alır içinde biz de.Küçük yerin sıkıntılarını bizde yaşıyoruz maalesef o yüzden internetten getirtiyorum ben testleri. Benim hiç belirtim olmamıştı ve ben çok umutsuzdum ama kısmet işte olacağı varmış demek ki. Hiç dikkat etmememe rağmen. Neyse az kaldı senin inşllah pozitifi göreceksin
ÇOK ŞÜKÜR BİZDE İYİZ TEYZESİ BİRAZ GAZ SORUNUMUZ CE UYKU PROBLEMİMİZ VAR AMA OLSUN BU BİLE GÜZEL DUYGU ALLAHIM HERKESE TATTIRSIN BİZDE İKİ AYLIK OLDUK ARTIKCanımm çok sağol iyiyiz çok şükür siz nasılsınız, bebisle vakit çok yoğun geçiyor o yüzden hiç bir şeye fırsatım olmuyor o yüzden sessizim 40 mız çıkınca düzene gireriz inşallah
ÂMİN ARKADAŞIM RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI NASİP ETSİN HERKESE VERSİN ÇÜNKÜ RABBİMİN HAZİNESİNDE ÇOKinşallah canım benim hep beraber. ben dualarımda Allahım sana ne kadar el acmıs yalvaran mümin kadın varsa kucaklarını bos bırakma dıye dua edyrm. çocuklugmdan berı cocugu olmayanlara uzulrdm anne olmak en buyuk hayalım. rabbım benı bununla ımtıhan etti umarım bu ımtıhanımz sona ermiştr bu ay ne kadar isteyen tüp bebek yaptran kadın varsa hepsı hamıle oldugu haberını alır içinde biz de.
Cok dogru canm benm insallah musluman turk milleti olarak cogaliriz da cogaliriz. Bizler anne olmanin sevincini yasarken vatana millete de hayirli evlat yetistrrz.ÂMİN ARKADAŞIM RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI NASİP ETSİN HERKESE VERSİN ÇÜNKÜ RABBİMİN HAZİNESİNDE ÇOK
İNŞALLAH SONUÇLARINIZI BEKLİYORUZ HAYIRLISIYLA BEN BİLE HEYCANLANDIM SANKİ BEN HAMİLE KALACAMCok dogru canm benm insallah musluman turk milleti olarak cogaliriz da cogaliriz. Bizler anne olmanin sevincini yasarken vatana millete de hayirli evlat yetistrrz.
Canim benim kasiklarim agriyo ama ya ignelerden yada adetim yakin o yuzden diye dusunuyorum bn sali gunu gidecegim tes yapmaya pazartesi igneler bitiyo ona gore ya devam yada keseriz
Kasık batması falan gibi, ben öyle anlıyorum olup olmadığını ama bazen psikolojikte olabiliyor. İnsan ister istemez merak ediyor işteNe belirtisi mesela canm?
Az kalmış seninde ay inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Benim tek transfer olunca ümidim kalmadı hiç. Haftaya cumartesine kadar bekleyemem sanırım benCanim benim kasiklarim agriyo ama ya ignelerden yada adetim yakin o yuzden diye dusunuyorum bn sali gunu gidecegim tes yapmaya pazartesi igneler bitiyo ona gore ya devam yada keseriz
Canim bebisin simsiki tutunmustur sana ins bence bekle cumartesiyi bn bu sefer hic acele etmiyorum rabbim ol dedikten sonra teklede olur canim rabbim hayirli saglikli evlatlarla mucdelesinAz kalmış seninde ay inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Benim tek transfer olunca ümidim kalmadı hiç. Haftaya cumartesine kadar bekleyemem sanırım ben
Canım ben bugün kan verdim 8. gündü çünkü olsa çıkardı maalesef bu sefer de negatif adetyerine bulsun diye 3 gün sonra bi kan daha veririm ama umudum yok. Rabbim sizi güldürsün inşallah....
Canim umudunu kaybetme gec tutunma olabilir daha 3 gun varCanım ben bugün kan verdim 8. gündü çünkü olsa çıkardı maalesef bu sefer de negatif adetyerine bulsun diye 3 gün sonra bi kan daha veririm ama umudum yok. Rabbim sizi güldürsün inşallah....
canim idrar tesine bakma sen onda yanilma payi cok oluyo uzulup kendini strese sokmaBen de dayanamadm idrar testi yaptm yok cikmadi. Umudum tukendi benm iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?