- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.281
Sen dur kuzum yaa umutlu ol çoooooookkkk erken sana RAbbim güldürsün inşallahDaha test günü gelmeden hiç bişe belli olmaz dicem ama benimde hiç umudum bu sefer. 4 kişiyiz sonuç bekleyen rabbim birimizin yüzünü bari güldürsün inşallah. Umarım bi kaç gün sonra pozitif görürsündnzderya . T the--banking idrar testi yanıltabiliyor bazen umarım öyledir. Bana çok erken biliyorum ama meraktan ben bile yapıyorum idrar testi. Bendede hiç bişe çıkmadı
İdrarda çıkmamış olabilir canım senin embriyonun kalitesi nasıldı iki gün daha sabret sonra kan ver ALlah büyük inşallah seninledir bebeğinBen de dayanamadm idrar testi yaptm yok cikmadi. Umudum tukendi benm iyice.
Sen umudunu kaybetme canım yaakan sonucunu bekle olmadı toparlanınca gidersin de bülent tıraşa yaşınız da uygun ben tükendim artık6. Gun 4aa yaziyo embriyo kalitesi yaa cok.oismanin bulent tirasa gitmedigime bizm gibi morfoloji sorunlarinda kayseri yetersz kaliyo iste
Allah im yuzunuzu guldursun canim ..morfoloji sorunu derken morfoloji kac6. Gun 4aa yaziyo embriyo kalitesi yaa cok.oismanin bulent tirasa gitmedigime bizm gibi morfoloji sorunlarinda kayseri yetersz kaliyo iste
Yaşın kaç bilmiyorum canım ama 37-38 yaşında bi kaç arkadaşım gebe kaldı yaş faktörü önemli değil artık kaliteli embriyo oluşması önemli ol dedikten sonra oluyor bir şekilde. Maalesef rabbim bizi bununla sınıyor bazen ümitlerimiz tükeniyor bazen düşüyoruz ama kalkmak lazım ve kaldığımız yerden devam etmek lazım. Bizde birgün anne olacağız tüm kalbimle inanıyorum ben. Sabırla o günü beklemek zorundayız ne yazık kiSen umudunu kaybetme canım yaakan sonucunu bekle olmadı toparlanınca gidersin de bülent tıraşa yaşınız da uygun ben tükendim artık
canim erken yapma gununde yap canum olumlu sonyc belki ama simdidem uzuldun..Allah im pozitif igostersinCanım ben bugün kan verdim 8. gündü çünkü olsa çıkardı maalesef bu sefer de negatif adetyerine bulsun diye 3 gün sonra bi kan daha veririm ama umudum yok. Rabbim sizi güldürsün inşallah....
idrar degil de kan sonucunydikkate al caniim Allah imyuzunuguldursunBen de dayanamadm idrar testi yaptm yok cikmadi. Umudum tukendi benm iyice.[/QUOTE
2074018 canımKizlar has. Ariyorum kimse acmiyor netteki numarayi ariyorum sizler hangi noyu ariyosunuz
Sagol canim cok sukur actilar yarin saat 10 a aldim hadi hayirlisi ins.Kizlar has. Ariyorum kimse acmiyor netteki numarayi ariyorum sizler hangi noyu ariyosunuz
Merhaba canım, sonuc negatif yazmışın hakkınızda hayırlısı olsun allahım bizim için en hayırlısını bilir. Umudunu kaybetme sakın.2074018 canım
Cok sagol canim konustum sukur2074018 canım
Vajinal muayene ve kan testi canım büyük ihtimalleKizlar yarin hormon testi yapiyor demi mubarek teldeki hic bilgi vermedi sabah hormon testi yapilacak dimi dedim bilgi veremiyiruz yarin hekim soyler dedi..
karta 8 e kadar bölüyorlarKizlar taksit filan yapiyolar mi
umudumu kaybetmek değil de şansımı zorlamayım artık diyorum 1-2-3-4-5 daha nereye kadar vardır Rabbimin bir bildiği vermiyorsa...dnzderya canm neden umudunu kaybedyrsn musluman umutsuz olmaz.ki sen dogal yolla bile hamile kalmissin. Ama gercekten bizm gibi sorunlarda kayseri yetmiyr bir kez daha anladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?