Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sen dur kuzum yaa umutlu ol çoooooookkkk erken sana RAbbim güldürsün inşallah

6. Gun 4aa yaziyo embriyo kalitesi yaa cok.oismanin bulent tirasa gitmedigime bizm gibi morfoloji sorunlarinda kayseri yetersz kaliyo iste

6. Gun 4aa yaziyo embriyo kalitesi yaa cok.oismanin bulent tirasa gitmedigime bizm gibi morfoloji sorunlarinda kayseri yetersz kaliyo iste
Sen umudunu kaybetme canım yaakan sonucunu bekle olmadı toparlanınca gidersin de bülent tıraşa yaşınız da uygun ben tükendim artık

Sen umudunu kaybetme canım yaakan sonucunu bekle olmadı toparlanınca gidersin de bülent tıraşa yaşınız da uygun ben tükendim artık
Yaşın kaç bilmiyorum canım ama 37-38 yaşında bi kaç arkadaşım gebe kaldı yaş faktörü önemli değil artık kaliteli embriyo oluşması önemli ol dedikten sonra oluyor bir şekilde. Maalesef rabbim bizi bununla sınıyor bazen ümitlerimiz tükeniyor bazen düşüyoruz ama kalkmak lazım ve kaldığımız yerden devam etmek lazım. Bizde birgün anne olacağız tüm kalbimle inanıyorum ben. Sabırla o günü beklemek zorundayız ne yazık ki

ALLAH IM hepimizin yardimcisi olsun rn zor imtihanlardan biriyle ugrasiyoruz...bende bugun adet oldum kizlar bugun arayayim yarina mi cagirurlar tup bebege baslamak icin..ben tatildeyim ama esimin izinler iptal bakalim baslayabilecek miyiz..

Canım ben bugün kan verdim 8. gündü çünkü olsa çıkardı maalesef bu sefer de negatif adetyerine bulsun diye 3 gün sonra bi kan daha veririm ama umudum yok. Rabbim sizi güldürsün inşallah....
canim erken yapma gununde yap canum olumlu sonyc belki ama simdidem uzuldun..Allah im pozitif igostersin

Ben de dayanamadm idrar testi yaptm yok cikmadi. Umudum tukendi benm iyice.[/QUOTE
idrar degil de kan sonucunydikkate al caniim Allah imyuzunuguldursun

Kizlar has. Ariyorum kimse acmiyor netteki numarayi ariyorum sizler hangi noyu ariyosunuz

Kizlar yarin hormon testi yapiyor demi mubarek teldeki hic bilgi vermedi sabah hormon testi yapilacak dimi dedim bilgi veremiyiruz yarin hekim soyler dedi..

dnzderya canm neden umudunu kaybedyrsn musluman umutsuz olmaz.ki sen dogal yolla bile hamile kalmissin. Ama gercekten bizm gibi sorunlarda kayseri yetmiyr bir kez daha anladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…