Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

dnzderya kuzucum adet oldum ben malesef demek ki kismet degilmis. Ama son bi kez bulent tirasi deneyelim derim. Allah yar ve yardimcimiz olsun
canım benim son bi kez deme ama tabi inşallah son olsun içinde kalmasın Bülent tıraşı da dene tabi benim 2 dondurulmuşum daha var onları denerim sonra da dur derim sanırım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Ya ne diyeceğimi bilemedim T the--banking kısmet bu sefere değilmiş ama pes etmeyin lütfen bi kaç gün sonra aynı tesellileri bende duyacağım gibi geliyor. Ne demeli bilemiyorum ki çaresiz hissediyorum bazen kendimi. Rabbim verdiğine veriyor işte hemde istemeden bizide meletiyor böyle. Vardır bir bildiği

Kızlar çok üzgünüm sizin için diyecek bir şey bulamıyorum ama sizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle.
Biz cumartesi Turgut bey e gittik iğneye başladık bugün tedavinin 3. Günü Çarşamba günü burdaki doktora kontrole gidicem cumartesi tekrar Kayseri ye bi sonraki hafta artık opu felan ne Zaman olursa bakalım hayırlısı
İğneden sanırım felaket karın kasık ağrım var sizde de varmıydı birde çok uyku halsizlik yapıyor galiba bilgisi olan var mı

Canim hangi igneyi kullaniyosun

dnzderya kuzucum adet oldum ben malesef demek ki kismet degilmis. Ama son bi kez bulent tirasi deneyelim derim. Allah yar ve yardimcimiz olsun
Cnim gercekten cok uzuldum sakin pes etme rabbim ol dedikten sonra gerisi bos biz hayirli evlatla mucdele diye dua ediyoruz bep olmayinca demekki hayirli degilmis diyoruz tabi ki insan uzuluyo ama biz kendimizi boyle avutuyoruz

Kızlar bugün 6. Günüm işten gelince idrar testi yaptım ama ultra erken gebelik testi. hiç bişe çıkmadı gebelik olsa çıkardı dimi?

Kızlar bugün 6. Günüm işten gelince idrar testi yaptım ama ultra erken gebelik testi. hiç bişe çıkmadı gebelik olsa çıkardı dimi?
Canim 6 ci gun cok erken kanda bile 4-5 gunluk bebisler cikiyo idralde cikacagini zannetmiyorum hem kisiden kisiyede degisiyo bnim komsum hamile simdi 1.5aylik idrar testinde cikmadi doktora gitti keseyi bile gordu utrasyonda kafana takma kanda negatif cikmadikca

Asyaciiim canim cok cook erken ..lutfen sabirli ol kuzuumm kizlar has. Cok kalabalik mi yine asilama yaptirdigim zaman cok kalabaliktu

Ne bileyim kızlar moralim bozuldu dnzderya ve T the--banking olumsuz olunca. Hayırlısı bakalım bi kaç gün daha bekleyip göreceğiz. Umudumuz yelizz001 de. Diğer gebeliğimde 7. Gün silik çizgiyi görmüştüm 10.gün kanda değerim 47 çıkmıştı ondan belkide aceleci davranıyorum

Ay kizlar yaa kafam yaniyo kosa kosa sokaklarda.dolasasim denize atlayasim geliyo.delircem sanirim.ustune bi de adet sancisi.. ooff of keske bastan bulent tirasa gitseydim secemediler kaliteli sperm secemediler

Ay kizlar yaa kafam yaniyo kosa kosa sokaklarda.dolasasim denize atlayasim geliyo.delircem sanirim.ustune bi de adet sancisi.. ooff of keske bastan bulent tirasa gitseydim secemediler kaliteli sperm secemediler
Öyle düşünme canım kısmet değilmiş bana 5AA transfer ettilerde ne oldu sanki olmayınca olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…