- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.301
canım benim son bi kez deme ama tabi inşallah son olsun içinde kalmasın Bülent tıraşı da dene tabi benim 2 dondurulmuşum daha var onları denerim sonra da dur derim sanırım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahdnzderya kuzucum adet oldum ben malesef demek ki kismet degilmis. Ama son bi kez bulent tirasi deneyelim derim. Allah yar ve yardimcimiz olsun
normalde adet günün müydü bu arada?dnzderya kuzucum adet oldum ben malesef demek ki kismet degilmis. Ama son bi kez bulent tirasi deneyelim derim. Allah yar ve yardimcimiz olsun
Canim hangi igneyi kullaniyosunKızlar çok üzgünüm sizin içindiyecek bir şey bulamıyorum ama sizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle.
Biz cumartesi Turgut bey e gittik iğneye başladık bugün tedavinin 3. Günü Çarşamba günü burdaki doktora kontrole gidicem cumartesi tekrar Kayseri ye bi sonraki hafta artık opu felan ne Zaman olursa bakalım hayırlısı
İğneden sanırım felaket karın kasık ağrım var sizde de varmıydı birde çok uyku halsizlik yapıyor galiba bilgisi olan var mı
Cnim gercekten cok uzuldum sakin pes etme rabbim ol dedikten sonra gerisi bos biz hayirli evlatla mucdele diye dua ediyoruz bep olmayinca demekki hayirli degilmis diyoruz tabi ki insan uzuluyo ama biz kendimizi boyle avutuyoruzdnzderya kuzucum adet oldum ben malesef demek ki kismet degilmis. Ama son bi kez bulent tirasi deneyelim derim. Allah yar ve yardimcimiz olsun
Canim hangi igneyi kullaniyosun
yapacak bısey yok. sen yaptn mı testı?Cnim gercekten cok uzuldum sakin pes etme rabbim ol dedikten sonra gerisi bos biz hayirli evlatla mucdele diye dua ediyoruz bep olmayinca demekki hayirli degilmis diyoruz tabi ki insan uzuluyo ama biz kendimizi boyle avutuyoruz
Yok canim ben yarini bekliyorum igneler bugun bitti yarin erkenden gidecegim bakalm sonuc ne olursa ona gore ya devem ya tamamyapacak bısey yok. sen yaptn mı testı?
Insallah bakalm yarin hem adet gunum hem test ins guzel haber alirim hayal kirikligina ugramak istemiyorumyelizz001 umudumuz sende inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Canim 6 ci gun cok erken kanda bile 4-5 gunluk bebisler cikiyo idralde cikacagini zannetmiyorum hem kisiden kisiyede degisiyo bnim komsum hamile simdi 1.5aylik idrar testinde cikmadi doktora gitti keseyi bile gordu utrasyonda kafana takma kanda negatif cikmadikcaKızlar bugün 6. Günüm işten gelince idrar testi yaptım ama ultra erken gebelik testi. hiç bişe çıkmadıgebelik olsa çıkardı dimi?
Öyle düşünme canım kısmet değilmiş bana 5AA transfer ettilerde ne oldu sanki olmayınca olmuyor işteAy kizlar yaa kafam yaniyo kosa kosa sokaklarda.dolasasim denize atlayasim geliyo.delircem sanirim.ustune bi de adet sancisi.. ooff of keske bastan bulent tirasa gitseydim secemediler kaliteli sperm secemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?