Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Lekelenmem var regl oluyorum galiba kızlar. Kan vermeye bile gerek kalmadı sanırım. Diğer ay dondurulmuşlarla yola devam

:)) yok kuzum ya yerleşme kanaması flan değil bildiğin regl olacağım 4 transferden 3 ü tırt çıktı inşallah yelizz001 güzel haberler verir. Sen ne yaptın yarın mı vereceksin bi daha kan?
kırmızı kan değilse bence yerleşme kanaması o umutluyum:) benim de hiç tekrar kan veresim yok bilmiyorum ki yarın akşam iş çıkışı veririm heralde

kırmızı kan değilse bence yerleşme kanaması o umutluyum:) benim de hiç tekrar kan veresim yok bilmiyorum ki yarın akşam iş çıkışı veririm heralde
Lekelenme devam etse de yarın veririm ben kan. Kesinleştirelim ona göre. Şimdi hoopp baştan başla geri sayıma başla transfer için koşa koşa kayseriye git gecenin bi vakti işten çık sefil perişan off zor oluyor çok.sonu güzel olsa da bütün bu zor süreci gözümüz görmese. Umudum dondurulmuş transferde geçende dondurulmuş tuttuğu için belkide böyle düşünüyorum. 4 transferde bir pozitif onuda 26 da doğur neler yaşıyoruz neler. Rabbim sonumuzu hayretsin inşallah.

sınav büyük kuzum inşallah mükafatı da öyle olur ben bir kez şehir dışında yaptırdım bir daha tövbe ettim işten az izin almak için öğlene kadar çalışıp otobüsle 5 saat ankaraya gidip 1 saat içinde tekrar terminale yetişip 5 saat yol döndüğünü bilirim hele opu günü sabah bi kalktık her yer kar kıyamet arabayla 3.5 saatte gittiğimiz yolu 8 saatte ağlaya ağlaya gittiğim günleri hiç unutamam benim de var iki tane dondurulmuş onları da deneyip olmazsa noktayı koymayı düşünüyorum yeteri kadar zorladım şansımı

Ya kayseride olsam kimsenin ruhu bile duymayacak doktor tedavi işlerini ama şimdi izin alıyorsun mecbur herkesin haberi var ve nefret ediyorum bu durumdan. Şimdi izinlerde kapalı gece yarıları döndük hep, uykudan geberdik yollarda kaza bela yapmadan gidip geldik çok şükür. 3 dondurulmuşta benim var ümidimiz onlarda. Daha nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum. İnşallah seninde bir sonraki transferin olumlu sonuçlanır. Bu adetten sonra deneyecek misin tekrar dondurulmuşlarla

Kizlar hastaneden yeni gelebildim bugun epey kalabalikti deger cok dusuk cikti dokturum digerinde oldugu gibi yuksele bilir diyo ama bn digerinde de yukselmeyecek bu kadar dusuk sonuc yukselir mi dedim yukselmedi de zaten 2 gun sonra tekrar test yapacagim hic umudum kalmadi

Kaç çıktı canım değerin?

bu ay kimseye ıyı gelmedi sanırsam kızlaar bugun işyernde tam aglayacaktm esım aradı ee bı musterı gelmıs eskıden de tanyrms personel balcıymıs tabı bızden kımsenn haberı yok ta... demiş ben bi karısım yapyrm bal polen arısütü yorgunluk kanser cilt vs vs bizim asıl ilgilendgmz tabıkı de cocuk... spermlerı baya gelstryrms yumurtayı da kalıtelı yapyrms yıyp tam tup bebege gıdecekken cocukları olan bıle olmus ne dersnz ıkı kavanoz da bız yaptralım mı? kullanan var mıdır

Canim arisutunun iyi gekdigini biliyorum ben kullandim normal dwniyorfuk bisey olmadi ama arisutu cok faydalii..kizlar bu arada ben acibademdeki randevumu iptal ettim memorielde basladik tedaviye..

Canim arisutunun iyi gekdigini biliyorum ben kullandim normal dwniyorfuk bisey olmadi ama arisutu cok faydalii..kizlar bu arada ben acibademdeki randevumu iptal ettim memorielde basladik tedaviye..
neden iptal ettn dıycem ama valla erkek ınf ıse bence acıbadem yetersz kalıyo en guzelını yapmssn ben pişmanım arzu hn gıtmedıgıme

neden iptal ettn dıycem ama valla erkek ınf ıse bence acıbadem yetersz kalıyo en guzelını yapmssn ben pişmanım arzu hn gıtmedıgıme
Canim esimle tam karar verememistik ama acibademin lab. Iyi diye duyduk hrp oradan randevu almistik.acibademde asilama yaptirmistik iyi anilari yoktu onlati da hatirlayinca esimde memoriel deyince sabah iptal edip memorielde baslafik..

Hayırlı olsun tedavin ALlah ol dedikten sonra ora bura fatketmiyor aslında ben de ilk tedavimi orda olmuştum inşallah sana uğurlu gelir canım

Canım benim ne kadar iyi anlıyorum seni inşallah bir dahakine son olur bu tedavi için geliş gidişler. Ben adet olunca kalanları da transfer ettiririm diye düşünüyorum RAbbimden bir mani gelmezse inşallah. Bu arada kanaman devam ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…