Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tamam canim yeni okudum kac tane kaldi cnm

Canim arisutunun iyi gekdigini biliyorum ben kullandim normal dwniyorfuk bisey olmadi ama arisutu cok faydalii..kizlar bu arada ben acibademdeki randevumu iptal ettim memorielde basladik tedaviye..
Hayırli olsun tedavin canım. Bende Arzu hanima yaptırmıştim tedavimi insallah sanada iyi gelir memorial

Selamlar ben yeni üye burası beni sakinleştiriyo yarın transferim olcak inşallah... Uyku falan yok çok gerginim banada dua edin lütfen

Aynen çok fazla şişiyosun.. Ben kurtuldum iğnelerden inşallah darısı size hayırlısıyla...

Hayırli olsun tedavin canım. Bende Arzu hanima yaptırmıştim tedavimi insallah sanada iyi gelir memorial
sagol canim benim amin amin ins. Iyigelir. Nurettin beyde baslafik bizde...

Selamlar... Neden iptal ettiniz bi sıkıntımı vardı?
tam anlamiyla acibadem dememistik ben orda asilama olmustum cok kalabalikti o gun ruh halim ordan iyi ayrilmamisti...esimle onu hatirladik birde nurettin beyi daha cok sevmistik o yuzden karari memoruelden yana kullandik .Allah im pismamlik vermez ins.

2 tane daha var canım. bakalım hafta sonuna adet olmam lazım 20 gün sonra yeniden stresli bekleyiş
Kan verecek misin bugün canım. Sabah idrar testi yaptım ben hayal mi görüyorum anlamadım silik bi çizgi görür gibi oldum, dün lekelenmem vardı sabaha adet olurum dedim olmamışımda,lekelenmem de yok. Kan vereyim diyorum bugün bi netleşsin artık. Başıma ağrılar giriyor düşünmekten belirsizlikten. Ona göre önümüze bakalım artık

A asyalacali kuzum ya ınsallah tutmustr. 3 gundr sınırden nasıl yıyosam 3 kılo almısım. ben bırdaha asla asla kayseri acıbademe gıtmıycem dun bı kızla tanıstm facede cıder grubunda morfolojıyı kımse cozemems en son bulent tırasa gıtms ıkız hamıleyms

Ya seviyorum sizi kızlar biliyorum en az benim kadar olsun istiyorsunuz ve en az benim kadar sevineceksiniz Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. Nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış Allahım onun için bu sefer olmasa bile elbet bir gün hepimizin gönlündeki olacak tüm kalbimle inanıyorum

dedim sana seninki adet değil tutunma kanamasıydı kesinlikle tuttu ilacını falan kesme ve sakin ol lütfen üzme bebişi ben de akşam iş çıkışı verecem kan canım hayırlı haberlerini bekliyorum

dedim sana seninki adet değil tutunma kanamasıydı kesinlikle tuttu ilacını falan kesme ve sakin ol lütfen üzme bebişi ben de akşam iş çıkışı verecem kan canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Kan verdim geldim şimdi. Valla ne yalan söyleyim akşam eşimde yoktu evde bağıra bağıra ağladım ister istemez üzülüyor insan. Ama iyiyim şimdi :) ömrümüz beklemeyle geçiyor şimdide akşam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…