- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.341
Sagol canim Allah razi olsun rabbim gonlunun muradini versin ins.Hayırlı olsun tedavin ALlah ol dedikten sonra ora bura fatketmiyor aslında ben de ilk tedavimi orda olmuştum inşallah sana uğurlu gelir canım
Offf offf hiç sevmiyorum bu teselli mesajlarını tebrik etmek istiyorum insanları. Rabbim güldürsün inşallah maffi menebi güç versin hepimize canım.6.5 canim
Hayirlisi canim 2 gun sonra hersey belli olacak ama zaten sonuc belli baska seferlere ins sen naptinOfff offf hiç sevmiyorum bu teselli mesajlarını tebrik etmek istiyorum insanları. Rabbim güldürsün inşallah maffi menebi güç versin hepimize canım.
Tamam canim yeni okudum kac tane kaldi cnmCanım benim ne kadar iyi anlıyorum seni inşallah bir dahakine son olur bu tedavi için geliş gidişler. Ben adet olunca kalanları da transfer ettiririm diye düşünüyorum RAbbimden bir mani gelmezse inşallah. Bu arada kanaman devam ediyor mu?
Hayırli olsun tedavin canım. Bende Arzu hanima yaptırmıştim tedavimi insallah sanada iyi gelir memorialCanim arisutunun iyi gekdigini biliyorum ben kullandim normal dwniyorfuk bisey olmadi ama arisutu cok faydalii..kizlar bu arada ben acibademdeki randevumu iptal ettim memorielde basladik tedaviye..
Selamlar... Neden iptal ettiniz bi sıkıntımı vardı?Canim arisutunun iyi gekdigini biliyorum ben kullandim normal dwniyorfuk bisey olmadi ama arisutu cok faydalii..kizlar bu arada ben acibademdeki randevumu iptal ettim memorielde basladik tedaviye..
Aynen çok fazla şişiyosun.. Ben kurtuldum iğnelerden inşallah darısı size hayırlısıyla...Kızlar çok üzgünüm sizin içindiyecek bir şey bulamıyorum ama sizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle.
Biz cumartesi Turgut bey e gittik iğneye başladık bugün tedavinin 3. Günü Çarşamba günü burdaki doktora kontrole gidicem cumartesi tekrar Kayseri ye bi sonraki hafta artık opu felan ne Zaman olursa bakalım hayırlısı
İğneden sanırım felaket karın kasık ağrım var sizde de varmıydı birde çok uyku halsizlik yapıyor galiba bilgisi olan var mı
sagol canim benim amin amin ins. Iyigelir. Nurettin beyde baslafik bizde...Hayırli olsun tedavin canım. Bende Arzu hanima yaptırmıştim tedavimi insallah sanada iyi gelir memorial
tam anlamiyla acibadem dememistik ben orda asilama olmustum cok kalabalikti o gun ruh halim ordan iyi ayrilmamisti...esimle onu hatirladik birde nurettin beyi daha cok sevmistik o yuzden karari memoruelden yana kullandik .Allah im pismamlik vermez ins.Selamlar... Neden iptal ettiniz bi sıkıntımı vardı?
2 tane daha var canım. bakalım hafta sonuna adet olmam lazım 20 gün sonra yeniden stresli bekleyişTamam canim yeni okudum kac tane kaldi cnm
Kan verecek misin bugün canım. Sabah idrar testi yaptım ben hayal mi görüyorum anlamadım silik bi çizgi görür gibi oldum, dün lekelenmem vardı sabaha adet olurum dedim olmamışımda,lekelenmem de yok. Kan vereyim diyorum bugün bi netleşsin artık. Başıma ağrılar giriyor düşünmekten belirsizlikten. Ona göre önümüze bakalım artık2 tane daha var canım. bakalım hafta sonuna adet olmam lazım 20 gün sonra yeniden stresli bekleyiş
İnan hiç ümidim yok dün ilaçlarımı bile kullanmadım ama netleşsin diye bugün kan vericem bakalım 3-4 gibi çıkar sonuçlar. Hayırlısı olsun hepimiz içinA asyalacali bence senın oldu canm sımdıden hayırlı olsn
dedim sana seninki adet değil tutunma kanamasıydı kesinlikle tuttu ilacını falan kesme ve sakin ol lütfen üzme bebişiKan verecek misin bugün canım. Sabah idrar testi yaptım ben hayal mi görüyorum anlamadım silik bi çizgi görür gibi oldum, dün lekelenmem vardı sabaha adet olurum dedim olmamışımda,lekelenmem de yok. Kan vereyim diyorum bugün bi netleşsin artık. Başıma ağrılar giriyor düşünmekten belirsizlikten. Ona göre önümüze bakalım artık
Kan verdim geldim şimdi. Valla ne yalan söyleyim akşam eşimde yoktu evde bağıra bağıra ağladım ister istemez üzülüyor insan. Ama iyiyim şimdi :) ömrümüz beklemeyle geçiyor şimdide akşam olmazdedim sana seninki adet değil tutunma kanamasıydı kesinlikle tuttu ilacını falan kesme ve sakin ol lütfen üzme bebişiben de akşam iş çıkışı verecem kan canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Aynen çok fazla şişiyosun.. Ben kurtuldum iğnelerden inşallah darısı size hayırlısıyla...
Kan verdim geldim şimdi. Valla ne yalan söyleyim akşam eşimde yoktu evde bağıra bağıra ağladım ister istemez üzülüyor insan. Ama iyiyim şimdi :) ömrümüz beklemeyle geçiyor şimdide akşam olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?