- 1 Mart 2014
- 424
- 248
- 123
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.361
3-4 gibi çıkar sonuç ama adet oluyorum galiba :) neyse öğleden sonra tescillemiş olacağız:) umudumuz dondurulmuşlarla inşllah bu ay sonuHadi inşallah yaCan'ım kaçta sonuç alacaksın
Ben 225 kullanmıştım...gidiyorum dua edinHayırlı olsun transferin Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz sen kaç doz kullanmıştın iğne günlük
Allah im yardimcin olsun caniim dualarim seninle..Ben 225 kullanmıştım...gidiyorum dua edin
Ins canim bu sefer olur bebisine en kisa zamanda kavusursun2 tane daha var canım. bakalım hafta sonuna adet olmam lazım 20 gün sonra yeniden stresli bekleyiş
aynen canim bnde bundan sonra hayatta gitmiyecegim bende baska hastane arastiriyorum bakalm bnde baska topikde biriyle tanistim antalyadaymis doktoru herseyi inceliyomus bulent trasin fiyati cok pahali cnm bnde bian onu dusundum ama fiyati duyunca vazgectim turgut beyi seviyorum ama bi aciklama bile yapmiyo oda bni cildirtiyo sadece su gun gel kac aydir bisey duymadim daA asyalacali kuzum ya ınsallah tutmustr. 3 gundr sınırden nasıl yıyosam 3 kılo almısım. ben bırdaha asla asla kayseri acıbademe gıtmıycem dun bı kızla tanıstm facede cıder grubunda morfolojıyı kımse cozemems en son bulent tırasa gıtms ıkız hamıleyms
aynen millet geliyor burda anlatıyo şu kadar yumurtam var şu büyüklükte şu kadar ı geriden geliyor vs ya da dr şunu yap şunu yapma dedi bizde tık yok girdiğimle çıktığım bir oluyor ben de çok rahatsızım ama son dondurulmuşumu da deneyecem bakalımIns canim bu sefer olur bebisine en kisa zamanda kavusursun
aynen canim bnde bundan sonra hayatta gitmiyecegim bende baska hastane arastiriyorum bakalm bnde baska topikde biriyle tanistim antalyadaymis herseyi inceliyomus turgut beyi seviyorum ama bi aciklama bile yapmiyo oda bni cildirtiyo sadece su gun gel kac aydir bisey duymadim da
nere bura canım?ay yok ya ne pahalısı 6,250 tl cıderle 5,600 tl ımıs ben sordum. ilaçlar 1000,- 2000 arası tutyrmus . turgut sankı cok ucuz 1000 tl fark var arada. mikrocıp 1,200 tl dondurma 1,5000 tl bı de embrıyoları genetıge yollarsan embrıyo bası 400 dolar.
3 saat canmyelizz001 canım bu arada acıbademde test sonucu kaç saatte çıkıyor akşam iş çıkışı kan verecem ya
bülent tıras canm bizzat çiderdeki kadından sordum fıyatını diğerlerini de giden arkadaslardan facedeki çider gruplarındannere bura canım?
Cnm bn dun 11 bucukda verdim 3 bucukda cikacakti ama gmailime 2 gibi sonuc geldiyelizz001 canım bu arada acıbademde test sonucu kaç saatte çıkıyor akşam iş çıkışı kan verecem ya
Evet cnm millet rahim duvari kalinliginda faln bahsediyo bn bunu ilk defa duyuyorum bide zaten bnim opu olacagim gun turgut bey il disina cikmis ozge hanim yapti ameliyat hanede masada 20 dakika doktorun gelmesini bekledim turgut beyin gelmeyeceginide ozge hanim gelince ogrendim insan zaten korkuyo hemsireler orada biseylerle ugrasiyo insanlar onunden gelip geciyo o gun zaten nerden geldim buraya bide adi acibadem kimsenin birbirinden haberi bile yok kan testi ilk 2 ucretsiz dediler gitti 150 milyon bthcg bakmaya istediler bu ne oyle sadece para diger hasranelerde 15 milyon sadeceaynen millet geliyor burda anlatıyo şu kadar yumurtam var şu büyüklükte şu kadar ı geriden geliyor vs ya da dr şunu yap şunu yapma dedi bizde tık yok girdiğimle çıktığım bir oluyor ben de çok rahatsızım ama son dondurulmuşumu da deneyecem bakalım
Evet cnm millet rahim duvari kalinliginda faln bahsediyo bn bunu ilk defa duyuyorum bide zaten bnim opu olacagim gun turgut bey il disina cikmis ozge hanim yapti ameliyat hanede masada 20 dakika doktorun gelmesini bekledim turgut beyin gelmeyeceginide ozge hanim gelince ogrendim insan zaten korkuyo hemsireler orada biseylerle ugrasiyo insanlar onunden gelip geciyo o gun zaten nerden geldim buraya dedim bide adi acibadem kimsenin birbirinden haberi bile yok kan testi ilk 2 ucretsiz dediler gitti 150 milyon bthcg bakmaya istediler bu ne oyle sadece para diger hastanelerde 15 milyon sadeceaynen millet geliyor burda anlatıyo şu kadar yumurtam var şu büyüklükte şu kadar ı geriden geliyor vs ya da dr şunu yap şunu yapma dedi bizde tık yok girdiğimle çıktığım bir oluyor ben de çok rahatsızım ama son dondurulmuşumu da deneyecem bakalım
Evet cnm millet rahim duvari kalinliginda faln bahsediyo bn bunu ilk defa duyuyorum bide zaten bnim opu olacagim gun turgut bey il disina cikmis ozge hanim yapti ameliyat hanede masada 20 dakika doktorun gelmesini bekledim turgut beyin gelmeyeceginide ozge hanim gelince ogrendim insan zaten korkuyo hemsireler orada biseylerle ugrasiyo insanlar onunden gelip geciyo o gun zaten nerden geldim buraya dedim bide adi acibadem kimsenin birbirinden haberi bile yok kan testi ilk 2 ucretsiz dediler gitti 150 milyon bthcg bakmaya istediler bu ne oyle sadece para diger hastanelerde 15 milyon sadeceaynen millet geliyor burda anlatıyo şu kadar yumurtam var şu büyüklükte şu kadar ı geriden geliyor vs ya da dr şunu yap şunu yapma dedi bizde tık yok girdiğimle çıktığım bir oluyor ben de çok rahatsızım ama son dondurulmuşumu da deneyecem bakalım
benim de ilk opu mu özge hanım yapmıştı ve o gün nefret etmiştim kendisinden Allah muhtaç etmesin. ama şunu da söyleyim al birini vur ötekine ben 4 tedavide 3 hastane gezdim her birinde farklı sıkıntılar yaşadım alıştım maalesef. Allah bize sabır onlara da merhamet versin. bu arada tahlil fiyatında hata yapmışlardır itiraz etmedin mi kızlar izinde oluyo buaralar değişik değişik birileri oturuyor onlar da pek bilmiyor geçen benden de muayene ücreti istedi yok dedim ben tedavideyim kontrole geldim olsun dedi ben de ısrarla vermedim bekledim diğer kızı baktı tama ödemeniz yok dedi o kadar. bence sen de git hakkını ara az paramı 150 lira 1 günde kazanamıyoruz ki 1 dk da verelimEvet cnm millet rahim duvari kalinliginda faln bahsediyo bn bunu ilk defa duyuyorum bide zaten bnim opu olacagim gun turgut bey il disina cikmis ozge hanim yapti ameliyat hanede masada 20 dakika doktorun gelmesini bekledim turgut beyin gelmeyeceginide ozge hanim gelince ogrendim insan zaten korkuyo hemsireler orada biseylerle ugrasiyo insanlar onunden gelip geciyo o gun zaten nerden geldim buraya dedim bide adi acibadem kimsenin birbirinden haberi bile yok kan testi ilk 2 ucretsiz dediler gitti 150 milyon bthcg bakmaya istediler bu ne oyle sadece para diger hastanelerde 15 milyon sadece
Ewt cnm bnde onun icin uzuluyorum insanlar o paraya gunlerce calisiyo ordakiler hep hata yapiyo gecen dedigin gibi muale ucreti verdik neyse para ustunu bekliyoruz kiz iki saat 200 bilmiyon paranin ustunu veremedi dun gittigimdede turgut bey cikacak hasta kabul etmiyo diyo saat 3 bucuk da nereye cikiyo mecbur bakacak dedim ordan turgut bey cikti hasta varmi baska dedi hani bakmayacakti adam bosami hasta var diyo aman canm dedigin gibi her yer ayni rabbim biraz merhamet versin ne diyimbenim de ilk opu mu özge hanım yapmıştı ve o gün nefret etmiştim kendisinden Allah muhtaç etmesin. ama şunu da söyleyim al birini vur ötekine ben 4 tedavide 3 hastane gezdim her birinde farklı sıkıntılar yaşadım alıştım maalesef. Allah bize sabır onlara da merhamet versin. bu arada tahlil fiyatında hata yapmışlardır itiraz etmedin mi kızlar izinde oluyo buaralar değişik değişik birileri oturuyor onlar da pek bilmiyor geçen benden de muayene ücreti istedi yok dedim ben tedavideyim kontrole geldim olsun dedi ben de ısrarla vermedim bekledim diğer kızı baktı tama ödemeniz yok dedi o kadar. bence sen de git hakkını ara az paramı 150 lira 1 günde kazanamıyoruz ki 1 dk da verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?