- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.381
Canim ins kimyasal degildir ama seninki katlanabilir 8.gun erken zaten 7.gunde kana karisiyomisKızlar değerim 10 çıkmış 8. Gün sabah değerim. Kimyasal mı acaba normal mi anlamadım kanamam yok lekelenme var ama. Cuma yine vericem kan
Bilemedim ki canım cumayı beklemekten başka çare yok. 10 ne ya şaka gibi var mı yokmu belirsiz.Canim ins kimyasal degildir ama seninki katlanabilir 8.gun erken zaten 7.gunde kana karisiyomis
Canim umitsizlige kapilma bebislerin sana tutunacak once rabbimin izniyle olur cnm meryem annemiz isayi babasi olmadan dogurmus rabbim ol derse olur bnim sinirim doktorun hic bilgi vermedigindenMerhaba kızlar bu ay transfer olan kimseden güzel haber gelmedi sanırım inanın sizler kadar okudukça bende çok üzüldüm bu ay dondurulmuşlarla ilaçsız transfer yapılacaktı banada ama izinler iptal olunca bir kendimi iyi hissetmiyordum erteleme kararı almıştık. şimdi sizlerin yazdıklarınıda okudukça iyice ümitsizliğe kapıldım. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
hayırlı olsunnnn hamilesin vallaKızlar değerim 10 çıkmış 8. Gün sabah değerim. Kimyasal mı acaba normal mi anlamadım kanamam yok lekelenme var ama. Cuma yine vericem kan
benden dondurulmus embrıyoya 5,450 istediler. dedm dondurulmus embrıyo kız gıttı geldı falan sonra dedi pardon:d iyi ki önceden sormustm fiyatınıEvet cnm millet rahim duvari kalinliginda faln bahsediyo bn bunu ilk defa duyuyorum bide zaten bnim opu olacagim gun turgut bey il disina cikmis ozge hanim yapti ameliyat hanede masada 20 dakika doktorun gelmesini bekledim turgut beyin gelmeyeceginide ozge hanim gelince ogrendim insan zaten korkuyo hemsireler orada biseylerle ugrasiyo insanlar onunden gelip geciyo o gun zaten nerden geldim buraya bide adi acibadem kimsenin birbirinden haberi bile yok kan testi ilk 2 ucretsiz dediler gitti 150 milyon bthcg bakmaya istediler bu ne oyle sadece para diger hasranelerde 15 milyon sadece
11. Gün baktır dediler bana canım yani cumartesi günü ama lekelenmem olunca merak ettim o sebeple baktırdım. İnş ikiye katlar valla beynim yandıCAnim normalde 10. Gun mu test tarihi srn erken yapmissin ondan dusuk bence
Hayırlısı bakalım canım bekleyip göreceğiz. Senin sonra düşük mü oldu o gebeliğin hatırlayamadımhayırlı olsunnnn hamilesin valla8. gün sabah değerim diyorsun senin transferin akşam oldu daha normal gününe 2,5 gün var daha neyin tereddütünü yaşıyorsun canım benim ilk tedavimde 10,75 di ilk sonucum iki gün sonra 35 olmuştu. ayakların yukarda dinlen güzelce tadını çıkar bu sefer sağlıkla al inşallah kucağına
evet maalesef canım ilk tedavide pozitifi alınca ne kadar sevinmiştim yolumun bu kadaaarr uzun olduğunu hiç bilmeden:)Hayırlısı bakalım canım bekleyip göreceğiz. Senin sonra düşük mü oldu o gebeliğin hatırlayamadım
Neler yaşamışız şöyle geriye dönüp baktığımızda, bende geçen yıl nasıl sevinmiştim keşke hiç tutmasaydo o zaman bu kadar üzülmezdim oğluma diyorum.. Bu arada benim kırmızı- kahve kanamam var sanırım sağlıksız gebelik ve kimyasal gibi. Yerleşme kanaması diğer gebeliğimde de olmuştu ama o zamn bhcg 919 çıkmıştı bhcg 10 iken yerleşme kanaması mı olurmuş?evet maalesef canım ilk tedavide pozitifi alınca ne kadar sevinmiştim yolumun bu kadaaarr uzun olduğunu hiç bilmeden:)
Canim dusukmu oluyo acaba banada oyle oldu gecen seferNeler yaşamışız şöyle geriye dönüp baktığımızda, bende geçen yıl nasıl sevinmiştim keşke hiç tutmasaydo o zaman bu kadar üzülmezdim oğluma diyorum.. Bu arada benim kırmızı- kahve kanamam var sanırım sağlıksız gebelik ve kimyasal gibi. Yerleşme kanaması diğer gebeliğimde de olmuştu ama o zamn bhcg 919 çıkmıştı bhcg 10 iken yerleşme kanaması mı olurmuş?
Valla hiç bilemiyorum ki ne oluyor. Bekleyip göreceğiz artık elden bişe gelmiyor maalesefCanim dusukmu oluyo acaba banada oyle oldu gecen sefer
Canim siki siki tutunsun sana...kunfeyekun duasini oku ..kabak cekirdegi ve ananas oku vanimAllah razı olsun çıktım şükürler olsun evime gidiyorum...
Çook teşekkür ederim canım inşallah...Allah herkesin gönlünün muradını versin... Sen ne yapaıyosun herşey yolundamı ?Canim siki siki tutunsun sana...kunfeyekun duasini oku ..kabak cekirdegi ve ananas oku vanim
Ananas düşük yapabilirmi öyle bişey duydum burda sanırım...Canim siki siki tutunsun sana...kunfeyekun duasini oku ..kabak cekirdegi ve ananas oku vanim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...çok teşekkür ederim.Yok canim tutunmasi icin yeniyor..maydanoz dusuk yapabilirmis...bende basladim ignelere hayirlisi bakalim.
Cnm benim degerim de 9 cikmisti doktorul yukselir dedi tabi bende senin gibi boyle deger mi olur yuser dedim 2 inci kan tahlininde 6 cikti doktor dusuk oluyo dedi ama seninki daha erken yukselme sansi var sen kafana takmaValla hiç bilemiyorum ki ne oluyor. Bekleyip göreceğiz artık elden bişe gelmiyor maalesefsenin öncekinde nasıl olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?