Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhaba kızlar bu ay transfer olan kimseden güzel haber gelmedi sanırım inanın sizler kadar okudukça bende çok üzüldüm bu ay dondurulmuşlarla ilaçsız transfer yapılacaktı banada ama izinler iptal olunca bir kendimi iyi hissetmiyordum erteleme kararı almıştık. şimdi sizlerin yazdıklarınıda okudukça iyice ümitsizliğe kapıldım. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Canim umitsizlige kapilma bebislerin sana tutunacak once rabbimin izniyle olur cnm meryem annemiz isayi babasi olmadan dogurmus rabbim ol derse olur bnim sinirim doktorun hic bilgi vermediginden

CAnim normalde 10. Gun mu test tarihi srn erken yapmissin ondan dusuk bence

Kızlar değerim 10 çıkmış 8. Gün sabah değerim. Kimyasal mı acaba normal mi anlamadım kanamam yok lekelenme var ama. Cuma yine vericem kan
hayırlı olsunnnn hamilesin valla 8. gün sabah değerim diyorsun senin transferin akşam oldu daha normal gününe 2,5 gün var daha neyin tereddütünü yaşıyorsun canım benim ilk tedavimde 10,75 di ilk sonucum iki gün sonra 35 olmuştu. ayakların yukarda dinlen güzelce tadını çıkar bu sefer sağlıkla al inşallah kucağına

benden dondurulmus embrıyoya 5,450 istediler. dedm dondurulmus embrıyo kız gıttı geldı falan sonra dedi pardon:d iyi ki önceden sormustm fiyatını

Hayırlısı bakalım canım bekleyip göreceğiz. Senin sonra düşük mü oldu o gebeliğin hatırlayamadım

evet maalesef canım ilk tedavide pozitifi alınca ne kadar sevinmiştim yolumun bu kadaaarr uzun olduğunu hiç bilmeden:)
Neler yaşamışız şöyle geriye dönüp baktığımızda, bende geçen yıl nasıl sevinmiştim keşke hiç tutmasaydo o zaman bu kadar üzülmezdim oğluma diyorum.. Bu arada benim kırmızı- kahve kanamam var sanırım sağlıksız gebelik ve kimyasal gibi. Yerleşme kanaması diğer gebeliğimde de olmuştu ama o zamn bhcg 919 çıkmıştı bhcg 10 iken yerleşme kanaması mı olurmuş?

Canim dusukmu oluyo acaba banada oyle oldu gecen sefer

Yok canim tutunmasi icin yeniyor..maydanoz dusuk yapabilirmis...bende basladim ignelere hayirlisi bakalim.

Valla hiç bilemiyorum ki ne oluyor. Bekleyip göreceğiz artık elden bişe gelmiyor maalesef senin öncekinde nasıl olmuştu
Cnm benim degerim de 9 cikmisti doktorul yukselir dedi tabi bende senin gibi boyle deger mi olur yuser dedim 2 inci kan tahlininde 6 cikti doktor dusuk oluyo dedi ama seninki daha erken yukselme sansi var sen kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…