Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar selamlar. Son embriyolarimizi alalım sonra olumlu olumsuz bir yol çizelim demiştik ki; turgutcugum ilk defa transfere dalmadı. Histereskopi oldum çöküntü varmış onu duzeltmis bir de tiraslama yapmış. Bi hap verdi o bitince adet olucam ve tekrar baslicam tedaviye inşallah. Dua edin

dnzderya kan verdin mi canım dün ne yaptın
günaydın canım evet verdim maalesef negatif artık adet olup yeni transfere bakacaz. senin de kırmızı kanama başlamış hakkında hayırlısı ne ise o olsun bunu bizden çoookk daha iyi bilirsin kucağına alıp bırakmaktansa Rabbim inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin en hayırlı zamanda yaşınız genç bunda olmazsa birinde illa ki olur

Turgut beyin alternatif bişey uygulaması gerçekten enteresan olmuş inşallah hayırlı olmuştur senin için inşallah bu defa güler yüzün

Aynen canım kesinlikle ilerde daha çok üzülmektense böyle olması daha iyi. Alıştım galiba üzülmüyorum artık meraktan bugün yine kan verdim çıkan değere göre ömümüze bakacağız. Dondurulmuşlarla gebe kalacağız seninle öbür ay bak gör sıkma hiç güzel canını vardır bir hayır böyle olmasında belki şuan göremiyoruz ama ilerde bebelerimizle anacağız bu günleri

Merhaba Kızlar Turgut bey tutunmama nedeni olarak bişeyler söyledi mi. Pek yorum yapmıyor ama.
yok canım maalesef zaafımız olan bi konu olduğu için araştırma gereği hiç duymuyorlar hep sıfırdan tedavi. yumurta geliştir topla dölle transfer et Nasrettin hoca misali ya tutarsa ama bu Turgut beye has bişey değil hepsi aynı.

Bilmiyorum ki ilk defa deniyoruz inşallah rabbim layık görür nasip eder...

Olabilir ağrı Can'ım dinlen hiç bir iş yapma bence
Senin kaç embriyo vardı kaç tane koydular kalitesini biliyor musun 5. Gün transferi mi
yatıyorum zaten ama çok sıkıldım dönemiyorum diğer tarafa o derece sancı var...iki tane embriyo vardı zaten 5. Gün transferi oldu kalitesini bilmiyorum canım...

Kızlar bugün sabahta kan vermiştim ben.adet kanamasına yakın kanamam var. Ama bhcg 18 çıkmış. Dün 10 bugün 18 ama kanama devam anlamadım bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…