Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnşallah tutunuyor annesi yanlız kanama içün proluton verirdi belki bi turgut beyi arasaydın canım yaa

Bence sen gebesn canm hayirli olsun
Dün konuştum Turgut hocayla progestan ampül yaptırdım günlük bitane yaptır dedi. Ama böyle gebelik mi olur kızlar bildiğin adet kanaması yaşıyorum ama değer yükseliyor, bugün yine kan vericem yüksek ihtimal düşüşe geçti bence bhcg kafam allak bullak oldu

Yok canim nerde dun hastalandim yani dusuk oldu yine bidada gitmem baska hastane bakiyorum bi kac ay sonrasi icin iki ayda iki dusuk fazla geldi
Neden böyle olduk bu ay anlamadım ki. Hastanede bi özeleştiri yapsa kendine artık bi yerde bi sorun var demek ki. Zeki Yılmaz da tüp bebek yapıyor bi ona bak istersen benim doğumumu o yaptırmıştı iyi bi dr. Özel muayenehanesi var ama 3 hastaneyle anlaşmalı çalışıyor.

Canim benim bi arkafadimda tup bebekle hamile onun degerler yuksreldi dr ksnama bolgesi var orasi kaniyor demis canim brlki seninki de oyledir...onun da ksnamasi oluyordu

Canim benim bi arkafadimda tup bebekle hamile onun degerler yuksreldi dr ksnama bolgesi var orasi kaniyor demis canim brlki seninki de oyledir...onun da ksnamasi oluyordu
Bilmiyorum ki valla adet kanaması gibi kanamam var adet sancısı gibi sancım var. Kan vermesem adet oldum diyeceğim. Kan verdim yine bakalım sonuç ne bence düşüşe geçti bhcg. Öğleden sonra belli olur

Ewet cnm ilk ona gitmistim ne sorun var gibisine esimle gittik tabi pek bi acik sozlu insan uzulurmu diye dusunmuyo esim pek sevmedi o yuzden onunla devam etmedik aklimda suan nurettin turktekin var bakalm da karar veremedim bu sefer arastirip gidecegim

Canum ben nurettin beye gidiyorum..turgut beye de gittim iki dr u karsilastirfigimda nurettin bey daha arastirmaci ve ilgili...ama hastanenin labaratuvari hangisi daha iyu bilmiyorum...ins. rabbim nurettin beyi bize vesile kilmistir..

Zeki beyin açık sözlülüğünden bende çok kötü etkilenmiştim kışın moralimi altüst etmişti. bir de zeki bey lab. olarak acıbademi kullanıyor diye biliyorum. Kendi muayenesinde imkanları kısıtlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…