Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

dondurulmuş kaldı mı. tekrar ne zaman düşünüyorsunuz.
3 tane dondurulmuş var kuzum. İnşallah bu gebelik mi değilmi netleştirirsek ona göre planlama yapıcaz.eğer bu gebelik kimyasalsa hemen bu adet bitimine dondurulmuşla devam edicez. Diğer gebelikte de öyle yapmıştık negatifi alınca hemen ilk adet bitimi dondurulmuşla gebelik oluşmuştu

Kızlar 35,40 çıkmış. Çarşamba 10,87 - Perşembe 18,19 - cuma 35,40. Yani iki günde iki katından fazla artmış. Kanamam azaldı biraz ama hala var. Ptesi yine kan vericem. Dua edin bana kızlar hayırlısıyla sonuçlansın

Can'ım hayırlı olsun inan yazmadım ama dakka da bi girip senden haber bekledim çok sevindim Can'ım bebeğin büyüyor demek ki geç tutundu olsun sağlıkla büyüsünde inşallah değerin artıkdan sonra kanamaya takılma bende de aynısı olmuştu çünki tutunma kanaması geçiriyorsun muhtemelen azaldığına göre düşük riskini gösterir buda ama iğneler işe yarıyor gerçekten proluton depot da işe yarar benim ikiz hamile arkadasım 5. Ayına kadar kanamalı geçirdi haftalık iğneyle felan ilerletti ama çok dikkat et kendine yorma ayakta kalma fazla

ayy hadi hayırlısı olsun. İnşallah pazartesiye dahada yükselir.

ayy hadi hayırlısı olsun. İnşallah pazartesiye dahada yükselir.

Asyslacali masallah kuzum rabbim devamini nasip etsin

Kızlar teşekkür ediyorum ama daha net bişe yok bence. Ben ki 3 defa kimyasal yaşamış biri olarak güvenemiyorum keseyi görene kadar.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Kızlar teşekkür ediyorum ama daha net bişe yok bence. Ben ki 3 defa kimyasal yaşamış biri olarak güvenemiyorum keseyi görene kadar.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Can'ım peki senin ki kaçıncı gün transferiydi 3 defa kimyasal dan sonra genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı

DemiştiM sana benimde ilk gebeliğimde önce 10 küsürdü sonra 35 olmuştu aynı yani inşallah seninki sağlıkla ilerleyecek dikkat et kendini yorma çalışıyormusun bu arada?

Can'ım peki senin ki kaçıncı gün transferiydi 3 defa kimyasal dan sonra genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı
Yaptırdık canım mustafa başbuğ istedi fakültede yaptırdık. Pıhtılaşma çıktı sadece genetikte bişe yok çok şükür. Günlük clexane yapıyorum o kadar. Şimdi kanama var diye kestik gebelik devam ederse başlıcam tekrar

DemiştiM sana benimde ilk gebeliğimde önce 10 küsürdü sonra 35 olmuştu aynı yani inşallah seninki sağlıkla ilerleyecek dikkat et kendini yorma çalışıyormusun bu arada?
Ya kanama çok olunca anlamadım bende. Bugün bıçak gibi kesildi kanama bir damladan bile daha az geliyor şimdi. Sen aklıma geliyorsun acaba gebelik sağlıksız da ondan mı kanamam oluyor bi kaç hafta sonra bende kaybedersem diyorum :) kafamda deli sorular. Senin neden düşük olmuştu canım. Bu arada çalışıyorum maalesef devlet memuruyum sıcaklarda amele gibi gidip geliyoruz izinlerde iptal rapor yasak nolacaksa böyle

Kızlar günaydın, adet kanaması gibi kanamaya ve adet sancısı benzeri sancıyla güne başladık. Şimdi progestan ampul yaptırmaya gideceğiz ama içime sinmeyen bişeler var bu kadar kanama normal değil akşam hiç bişeyim yoktu kanamada kesilmişti ama sabah başladı yine. Ne olacaksa olsa biran önce sevmiyorum böyle sürüncemede kalmayı. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…