- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.441
dondurulmuş kaldı mı. tekrar ne zaman düşünüyorsunuz.Yok canım benim bu transferim dondurulmuş değildi. Yalnız kaybettiğim bebeğim dondurulmuş embriyoydu
Kanamam baya azaldı adetin son günü gibi. Şimdi gidiyorum sonucumu almaya umarım çıkmıştır. Yazıcam hemenA asyalacali canım çıktı mı sonucun kanama devam mı?
3 tane dondurulmuş var kuzum. İnşallah bu gebelik mi değilmi netleştirirsek ona göre planlama yapıcaz.eğer bu gebelik kimyasalsa hemen bu adet bitimine dondurulmuşla devam edicez. Diğer gebelikte de öyle yapmıştık negatifi alınca hemen ilk adet bitimi dondurulmuşla gebelik oluşmuştudondurulmuş kaldı mı. tekrar ne zaman düşünüyorsunuz.
Kızlar 35,40 çıkmış. Çarşamba 10,87 - Perşembe 18,19 - cuma 35,40. Yani iki günde iki katından fazla artmış. Kanamam azaldı biraz ama hala var. Ptesi yine kan vericem. Dua edin bana kızlar hayırlısıyla sonuçlansın
ayy hadi hayırlısı olsun. İnşallah pazartesiye dahada yükselir.Kızlar 35,40 çıkmış. Çarşamba 10,87 - Perşembe 18,19 - cuma 35,40. Yani iki günde iki katından fazla artmış. Kanamam azaldı biraz ama hala var. Ptesi yine kan vericem. Dua edin bana kızlar hayırlısıyla sonuçlansın
Can'ım hayırlı olsun inan yazmadım ama dakka da bi girip senden haber bekledim çok sevindim Can'ım bebeğin büyüyor demek ki geç tutundu olsun sağlıkla büyüsünde inşallah değerin artıkdan sonra kanamaya takılma bende de aynısı olmuştu çünki tutunma kanaması geçiriyorsun muhtemelen azaldığına göre düşük riskini gösterir buda ama iğneler işe yarıyor gerçekten proluton depot da işe yarar benim ikiz hamile arkadasım 5. Ayına kadar kanamalı geçirdi haftalık iğneyle felan ilerletti ama çok dikkat et kendine yorma ayakta kalma fazla
ayy hadi hayırlısı olsun. İnşallah pazartesiye dahada yükselir.
Asyslacali masallah kuzum rabbim devamini nasip etsin
Kızlar teşekkür ediyorum ama daha net bişe yok bence. Ben ki 3 defa kimyasal yaşamış biri olarak güvenemiyorum keseyi görene kadar.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
DemiştiM sana benimde ilk gebeliğimde önce 10 küsürdü sonra 35 olmuştu aynı yani inşallah seninki sağlıkla ilerleyecek dikkat et kendini yorma çalışıyormusun bu arada?Kızlar 35,40 çıkmış. Çarşamba 10,87 - Perşembe 18,19 - cuma 35,40. Yani iki günde iki katından fazla artmış. Kanamam azaldı biraz ama hala var. Ptesi yine kan vericem. Dua edin bana kızlar hayırlısıyla sonuçlansın
Yaptırdık canım mustafa başbuğ istedi fakültede yaptırdık. Pıhtılaşma çıktı sadece genetikte bişe yok çok şükür. Günlük clexane yapıyorum o kadar. Şimdi kanama var diye kestik gebelik devam ederse başlıcam tekrarCan'ım peki senin ki kaçıncı gün transferiydi 3 defa kimyasal dan sonra genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı
Ya kanama çok olunca anlamadım bende. Bugün bıçak gibi kesildi kanama bir damladan bile daha az geliyor şimdi. Sen aklıma geliyorsun acaba gebelik sağlıksız da ondan mı kanamam oluyor bi kaç hafta sonra bende kaybedersem diyorum :) kafamda deli sorular. Senin neden düşük olmuştu canım. Bu arada çalışıyorum maalesef devlet memuruyum sıcaklarda amele gibi gidip geliyoruz izinlerde iptal rapor yasak nolacaksa böyleDemiştiM sana benimde ilk gebeliğimde önce 10 küsürdü sonra 35 olmuştu aynı yani inşallah seninki sağlıkla ilerleyecek dikkat et kendini yorma çalışıyormusun bu arada?
Canim sen yat dinlen kuzum keseyi gordukten kalp atisiniduyduktan sonra rahatlarsin hamilesin canim tebriklerBugün bhcg 82 kızlar. Allah sonumu hayretsin endişelenmemek elde değil
İnşallah bitanem kanama olmasa rahat bir nefes alıcam. Test günüm bugün normalde. Transferden sonraki 11. Gün bugünCanim sen yat dinlen kuzum keseyi gordukten kalp atisiniduyduktan sonra rahatlarsin hamilesin canim tebrikler
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah..transfer gününü sayıyomuyuz bi bilginiz varmı?İnşallah bitanem kanama olmasa rahat bir nefes alıcam. Test günüm bugün normalde. Transferden sonraki 11. Gün bugün
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah..transfer gününü sayıyomuyuz bi bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?