Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar salı günü sabah yumurta toplama var cuma ya da pazar da transfer dua edin nolur
Bu arada meme ucunda acayip hassasiyet kasıntı sızlama var sizce neden olabilir hormonlardan mı acaba yükseldi ya bilemedim sanki süt gelecekmiş gibi çatlatma iğnemi bu gece vuruncam

bol kaliteli yumurtaların toplanır inşallah canım. Hayırla sonuçlansın inşallah

Allah yardımcın olsun... Evet bendede olmuştu halada var....

A asyalacali canım değerin güzel katlanıyor çok duyuyoruz kanamalı gebelik geçirenleri ancak kendine çok dikkat et bi şekilde rapor almaya çalış ya burda okudum valilik izniyle falan izin alan ya git müdürüne yalvar dinlenmen lazım. benim düşüğüme bakma kısmet değilmiş. sağolsun doktorlarda sebep araştırma yok zaten biliyosun. düşer bi daha olur ölür bi daha olur artık kısmette ne varsa Allah ellerine düşürmesin dicem de düşürdü bi kere

İnşallah bitanem kanama olmasa rahat bir nefes alıcam. Test günüm bugün normalde. Transferden sonraki 11. Gün bugün
Benimde 11. gün değerim 92ydi ertesi gün kanamam başlamıştı beninde 40 gün süren. Insalaln benimki gibi uzun sürmez seninki ve değerin katlanır l, kalp atışını hayırla duyarsınız

Kızlar bana fikir verin lütfen yarın opu ya gidicem ya eşim bana sormadan annesine seni de götürürüm demiş ben ne yapayım ya sizce götürsem mi götürmesem mi çıkınca üstünü felan giyindirmeye hemşireler yardım ediyor mu aslında benim için hava hoş fark etmek ama eşim düşüncesiz kendi sperm verecek insan utanmaz mı anneside olsa

Götür bence iyi biriyse canım çok ihtiyacın oluyo ben ağlayarak uyandım kimse yoktu yanımda... Birde zaten yemek yemeden üzerini falan giydirmiyolar kendin giyebiliyosun yani...

opudan sonra yardımlık bi durumun olmuyor aslında ben mesela sabah opum vardı öğleden sonra işe geldim çalıştım. ama eşin demiş bi kere götürmemek sorun olacaksa hiç uğraşma bırak gelsin otursun yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…