- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.461
bol kaliteli yumurtaların toplanır inşallah canım. Hayırla sonuçlansın inşallahKızlar salı günü sabah yumurta toplama var cuma ya da pazar da transfer dua edin nolur
Bu arada meme ucunda acayip hassasiyet kasıntı sızlama var sizce neden olabilir hormonlardan mı acaba yükseldi ya bilemedim sanki süt gelecekmiş gibiçatlatma iğnemi bu gece vuruncam
Benimki 3 ünde oldu o zmn bugün 4. Gün oluyo dimi Nasıl geçecek 6 gün....Sonraki gün den sayılıyor Can'ım senin kaç gün oldu ne Zaman sonuç belli olacak
Allah yardımcın olsun... Evet bendede olmuştu halada var....Kızlar salı günü sabah yumurta toplama var cuma ya da pazar da transfer dua edin nolur
Bu arada meme ucunda acayip hassasiyet kasıntı sızlama var sizce neden olabilir hormonlardan mı acaba yükseldi ya bilemedim sanki süt gelecekmiş gibiçatlatma iğnemi bu gece vuruncam
Eğer ben hamile kalabilirsem bu kadar stresle ayakta geçirmeyle herkes kalırAllah yardımcın olsun... Evet bendede olmuştu halada var....
Canim niye streslisin tatlim rahat ol lutfenEğer ben hamile kalabilirsem bu kadar stresle ayakta geçirmeyle herkes kalır
Bilmiyorum ki sanki herşey bu zamanı bekledi üst üste geldi...Canim niye streslisin tatlim rahat ol lutfen
Ters giden durumlar var sanirim..Allah im yardimciniz olsun sen stresten uzsk durmaya calis canim..Bilmiyorum ki sanki herşey bu zamanı bekledi üst üste geldi...
Valla hiç olmaması gereken şeyler oluyo Allah herkesi selamete çıkarsın inşallah... Sen nasılsın canımTers giden durumlar var sanirim..Allah im yardimciniz olsun sen stresten uzsk durmaya calis canim..
Amin canim amin..sukur igneleri yapip kontrolu bekliyorum bende :)Valla hiç olmaması gereken şeyler oluyo Allah herkesi selamete çıkarsın inşallah... Sen nasılsın canım
Kendin yapabiliyomusun iğneleri ben sonradan alışmıştım...Amin canim amin..sukur igneleri yapip kontrolu bekliyorum bende :)
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM HAMİLESİN YOKSA YÜKSELMEZ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA GERİ TEFERRUATBugün bhcg 82 kızlar. Allah sonumu hayretsin endişelenmemek elde değil
evet canim yapiyorum dr gosterdi cesaretimi toplayip yapiyorum..asilama zamani gonal f vurmustum simdi menopur ikisi farkli imis biraz..Kendin yapabiliyomusun iğneleri ben sonradan alışmıştım...
Benimde 11. gün değerim 92ydiİnşallah bitanem kanama olmasa rahat bir nefes alıcam. Test günüm bugün normalde. Transferden sonraki 11. Gün bugün
Naptın Can'ım durumun Nasıl bugün kan verdin miBugün bhcg 82 kızlar. Allah sonumu hayretsin endişelenmemek elde değil
Götür bence iyi biriyse canım çok ihtiyacın oluyo ben ağlayarak uyandım kimse yoktu yanımda... Birde zaten yemek yemeden üzerini falan giydirmiyolar kendin giyebiliyosun yani...Kızlar bana fikir verin lütfen yarın opu ya gidicem ya eşim bana sormadan annesine seni de götürürüm demiş ben ne yapayım ya sizce götürsem mi götürmesem mi çıkınca üstünü felan giyindirmeye hemşireler yardım ediyor mu aslında benim için hava hoş fark etmek ama eşim düşüncesiz kendi sperm verecek insan utanmaz mı anneside olsa
versin inşallahGötür bence iyi biriyse canım çok ihtiyacın oluyo ben ağlayarak uyandım kimse yoktu yanımda... Birde zaten yemek yemeden üzerini falan giydirmiyolar kendin giyebiliyosun yani...
opudan sonra yardımlık bi durumun olmuyor aslında ben mesela sabah opum vardı öğleden sonra işe geldim çalıştım. ama eşin demiş bi kere götürmemek sorun olacaksa hiç uğraşma bırak gelsin otursun yanındaKızlar bana fikir verin lütfen yarın opu ya gidicem ya eşim bana sormadan annesine seni de götürürüm demiş ben ne yapayım ya sizce götürsem mi götürmesem mi çıkınca üstünü felan giyindirmeye hemşireler yardım ediyor mu aslında benim için hava hoş fark etmek ama eşim düşüncesiz kendi sperm verecek insan utanmaz mı anneside olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?