- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.481
Sedasyon yapılıyo canım narkoz almıyosun tabi ameliyata girer şekilde oluyo...Kizlar bu opu da aneliyata girer vaziyette giriyoruz tum vucut bayiltiliyor demi
Sagol caniimSedasyon yapılıyo canım narkoz almıyosun tabi ameliyata girer şekilde oluyo...
Allah kolaylık veren inşallah canım...Sagol caniim
Allah razi olsun senin zaman nadil geciyor canimAllah kolaylık veren inşallah canım...
Zaman çok yavaş sıkıntılı sancılı... Bugün Turgut beye gittim idrar yolu enfeksiyonu için ateşleniyorum çünkü ilaç verdi geldim...Allah razi olsun senin zaman nadil geciyor canim
Senin iğneler ne zmn bitcek şişmeye başladınmı...Allah razi olsun senin zaman nadil geciyor canim
Maşallah size yaa yerim ben o değerleri yükselten meleği Allah bizlerede nasip etsin inşallah gene ağlıyorum böyle güzel haberler alınca sinirlerim iptal...Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok çık teşekkür ediyorum. Rabbim olmayanlarada versin en kısa zamanda. Bugünde kan verdim 243 çıkmış değerim. Sağlıkla ilerler inşallah
Canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde sonum belli değil daha az az kanamalarım devam ediyor adet sancısı gibi sancımda var. İğneye devam dedi turgut hoca. İnşallah güzel haberlerim devam eder sizlerdende en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle..Maşallah size yaa yerim ben o değerleri yükselten meleği Allah bizlerede nasip etsin inşallah gene ağlıyorum böyle güzel haberler alınca sinirlerim iptal...
Yeniden transfer yaptıracaksın sanırım bence hormonal dengeni bozma tampon kullan ama ne kadar sağlıklı olur bilmemKızlar konu dısı lakin acill yardımm ay sonu tatile cıkmayı planlıyrz adet tarıhıme denk geliyor ne yapayım? tampon mu gecıktrcı mı?
Bence tampon geciktirici kullanıp dengeni bozma...Kızlar konu dısı lakin acill yardımm ay sonu tatile cıkmayı planlıyrz adet tarıhıme denk geliyor ne yapayım? tampon mu gecıktrcı mı?
tamamdr canm tesekkur edermBence tampon geciktirici kullanıp dengeni bozma...
İyi tatiller olsun bolca eğlen...tamamdr canm tesekkur ederm
Böyle bilgilerle birbirimize destek olmamız çok güzel arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden çok hassas bi durum tabi anne olcaz inşallah...bebişi tutmayan canlarım 3 ay arısütü bal polen kocanzla beraber yyn bi de zeytinyagnda incir. internette çiderde falan okudum 5. transferı tutanlar var
yarin biticek carsamba konttol var bakalim ne dicek ...karnim sqnki sis gibi oyle mi oluyotSenin iğneler ne zmn bitcek şişmeye başladınmı...
ay oyle yapıcam yeter bee bunalıma girdm iyice 4 - 5 te kılo aldm artık 2 3 hafta ac gezer girerm bıkınıme mayomaİyi tatiller olsun bolca eğlen...
Evet ben çok şiştim hala 5 aylık hamile gibiyim ama olsun napalım anne olmak hiç kolay diil...yarin biticek carsamba konttol var bakalim ne dicek ...karnim sqnki sis gibi oyle mi oluyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?