Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar bu opu da aneliyata girer vaziyette giriyoruz tum vucut bayiltiliyor demi

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok çık teşekkür ediyorum. Rabbim olmayanlarada versin en kısa zamanda. Bugünde kan verdim 243 çıkmış değerim. Sağlıkla ilerler inşallah

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok çık teşekkür ediyorum. Rabbim olmayanlarada versin en kısa zamanda. Bugünde kan verdim 243 çıkmış değerim. Sağlıkla ilerler inşallah
Maşallah size yaa yerim ben o değerleri yükselten meleği Allah bizlerede nasip etsin inşallah gene ağlıyorum böyle güzel haberler alınca sinirlerim iptal...

Maşallah size yaa yerim ben o değerleri yükselten meleği Allah bizlerede nasip etsin inşallah gene ağlıyorum böyle güzel haberler alınca sinirlerim iptal...
Canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde sonum belli değil daha az az kanamalarım devam ediyor adet sancısı gibi sancımda var. İğneye devam dedi turgut hoca. İnşallah güzel haberlerim devam eder sizlerdende en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle..

Kızlar konu dısı lakin acill yardımm ay sonu tatile cıkmayı planlıyrz adet tarıhıme denk geliyor ne yapayım? tampon mu gecıktrcı mı?

bebişi tutmayan canlarım 3 ay arısütü bal polen kocanzla beraber yyn bi de zeytinyagnda incir. internette çiderde falan okudum 5. transferı tutanlar var

bebişi tutmayan canlarım 3 ay arısütü bal polen kocanzla beraber yyn bi de zeytinyagnda incir. internette çiderde falan okudum 5. transferı tutanlar var
Böyle bilgilerle birbirimize destek olmamız çok güzel arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden çok hassas bi durum tabi anne olcaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…