- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.501
Ohhh seneye bebişle gidemeZsin tatillere falan iyice stres atay oyle yapıcam yeter bee bunalıma girdm iyice 4 - 5 te kılo aldm artık 2 3 hafta ac gezer girerm bıkınıme mayoma
Kızlar ben bişey sormak istiyorum yeğenimin sünnet düğünü var ve ben abiye giymek istiyorum ee abiye babetle olmaz tabi ama ben Nasıl giycem topuklu ayakkabı bişey olurmu ki ?Ohhh seneye bebişle gidemeZsin tatillere falan iyice stres at
Gebelik yok dimi canım şuan? Millet 9. Ayına kadar giyiyo dikkatli olursan bir sorun olmaz bence ama çok ayakta kalmamak şartıylaKızlar ben bişey sormak istiyorum yeğenimin sünnet düğünü var ve ben abiye giymek istiyorum ee abiye babetle olmaz tabi ama ben Nasıl giycem topuklu ayakkabı bişey olurmu ki ?
Transferin 6. günü canım...Gebelik yok dimi canım şuan? Millet 9. Ayına kadar giyiyo dikkatli olursan bir sorun olmaz bence ama çok ayakta kalmamak şartıyla
ağzından bal damlıyo canımmm inşallah inşallah seneye bebeklerimiz kucagımızda olur da tatile hasret kalırızOhhh seneye bebişle gidemeZsin tatillere falan iyice stres at
İnşallah canım...ağzından bal damlıyo canımmm inşallah inşallah seneye bebeklerimiz kucagımızda olur da tatile hasret kalırız
geçmiş olsun canım bendende 10 yumurta toplanmıştı...bende kullanıyorum estrofem...Kızlar 10 yumurta toplandı benden iyi geçti çok şükür atlattım ya bunu stresimde azaldı estrofem ilaç size de verdiler mi ? Estradiol içerikli kafam karıştı
Başka ne verdi sana...Kızlar 10 yumurta toplandı benden iyi geçti çok şükür atlattım ya bunu stresimde azaldı estrofem ilaç size de verdiler mi ? Estradiol içerikli kafam karıştı
Kaçıncı günün canım Allah tamamına erdirsin inşallah...Kızlar merhaba. Bugünkü kan değerim 546. İnşallah böyle devam eder, ve inşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler almak kısmet olur.
26 temmuz akşam olmuştu canım transfer. 15. Gün bugün, tek embriyo transfer edildiKaçıncı günün canım Allah tamamına erdirsin inşallah...
Maşallah tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah...benimde son 3 günüm..26 temmuz akşam olmuştu canım transfer. 15. Gün bugün, tek embriyo transfer edildi
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Sanki kanamam tam anlamıyla durmadı crinone jel çamur gibi geliyor o da kesilse rahatlıcamMaşallah tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah...benimde son 3 günüm..
Can'ım sen idrar testi yapsan belli olmaz mı artıkMaşallah tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah...benimde son 3 günüm..
Ay belli olurmu ki zaten zor duruyorum bide artık korku bastı ilk günlerde yaptırıyım diyodum şimdi yaptırmak istemiyorum görenler Nasıl zayıflamışsın çökmüşsün diyolar çok yıprandım gerçekten sabır Allah ne diyelim canım...Can'ım sen idrar testi yapsan belli olmaz mı artık
çok tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin. sizde sorun neydi?26 temmuz akşam olmuştu canım transfer. 15. Gün bugün, tek embriyo transfer edildi
Can'ım kanaman felan olmadığı sürece korkma ikiz miydi senin ? Kimsenin sözüne de kulak asma ben aile dışında kimseyle paylaşmadım kolay mı o kadar hormonları iğneleri ilaçları onlara yapalım bakalım çöküyorlar mıymışAy belli olurmu ki zaten zor duruyorum bide artık korku bastı ilk günlerde yaptırıyım diyodum şimdi yaptırmak istemiyorum görenler Nasıl zayıflamışsın çökmüşsün diyolar çok yıprandım gerçekten sabır Allah ne diyelim canım...
Kanamam yok canım çok şükür ama çok sancım var kasıklar bel bugün 8. Günüm sanki biraz hafifledi ama adet sancısını hissediyorum bacaklarımda bilmiyorum hayırlısı olsun... Bende aileye dedim sadece sözde duymayan kalmamış çok seviyorum ailemi bugün akşam yapıyım diyorum bi test inşallah...iki tane transfer edildi Can'ım inşallah tutunmuşlardır...Can'ım kanaman felan olmadığı sürece korkma ikiz miydi senin ? Kimsenin sözüne de kulak asma ben aile dışında kimseyle paylaşmadım kolay mı o kadar hormonları iğneleri ilaçları onlara yapalım bakalım çöküyorlar mıymışsinir oluyorum öyle insanlara ya senin bence idrarda belli olabilir silik de olsa çıkar bence
Birde tutunma kanaması falan diyolarya hiç öyle bişey olmadı iyibişeymi aceba bu...Can'ım kanaman felan olmadığı sürece korkma ikiz miydi senin ? Kimsenin sözüne de kulak asma ben aile dışında kimseyle paylaşmadım kolay mı o kadar hormonları iğneleri ilaçları onlara yapalım bakalım çöküyorlar mıymışsinir oluyorum öyle insanlara ya senin bence idrarda belli olabilir silik de olsa çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?