Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar ben bişey sormak istiyorum yeğenimin sünnet düğünü var ve ben abiye giymek istiyorum ee abiye babetle olmaz tabi ama ben Nasıl giycem topuklu ayakkabı bişey olurmu ki ?
Gebelik yok dimi canım şuan? Millet 9. Ayına kadar giyiyo dikkatli olursan bir sorun olmaz bence ama çok ayakta kalmamak şartıyla

Can'ım sen idrar testi yapsan belli olmaz mı artık
Ay belli olurmu ki zaten zor duruyorum bide artık korku bastı ilk günlerde yaptırıyım diyodum şimdi yaptırmak istemiyorum görenler Nasıl zayıflamışsın çökmüşsün diyolar çok yıprandım gerçekten sabır Allah ne diyelim canım...

Can'ım kanaman felan olmadığı sürece korkma ikiz miydi senin ? Kimsenin sözüne de kulak asma ben aile dışında kimseyle paylaşmadım kolay mı o kadar hormonları iğneleri ilaçları onlara yapalım bakalım çöküyorlar mıymış sinir oluyorum öyle insanlara ya senin bence idrarda belli olabilir silik de olsa çıkar bence

Kanamam yok canım çok şükür ama çok sancım var kasıklar bel bugün 8. Günüm sanki biraz hafifledi ama adet sancısını hissediyorum bacaklarımda bilmiyorum hayırlısı olsun... Bende aileye dedim sadece sözde duymayan kalmamış çok seviyorum ailemi bugün akşam yapıyım diyorum bi test inşallah...iki tane transfer edildi Can'ım inşallah tutunmuşlardır...

Birde tutunma kanaması falan diyolarya hiç öyle bişey olmadı iyibişeymi aceba bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…