- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.521
İnşallah Can'ım güzel haberini bekliyoruzKanamam yok canım çok şükür ama çok sancım var kasıklar bel bugün 8. Günüm sanki biraz hafifledi ama adet sancısını hissediyorum bacaklarımda bilmiyorum hayırlısı olsun... Bende aileye dedim sadece sözde duymayan kalmamış çok seviyorum ailemi bugün akşam yapıyım diyorum bi test inşallah...iki tane transfer edildi Can'ım inşallah tutunmuşlardır...
Merhaba, çok sevindim senin adına inşallah bizlerde güzel haberleri duyururuz burdan. Allahım hayırlı uğurlu sağlıklı etsin.ben birşey merak etmiştim emriyo kaliteniz nasıldı?Kızlar merhaba. Bugünkü kan değerim 546. İnşallah böyle devam eder, ve inşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler almak kısmet olur.
Teşekkür ediyorum canım az kaldı senden de böyle güzel haberler almaya o günü sabırla bekliyoruz :) bizde sözde sorun yok ama zor gebe kalıyorum ben, onda da kimyasal oluyor o sebeple tüpe geçmeye karar verdikçok tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin. sizde sorun neydi?
İnşallah canım güzel haber vereceksiniz inanıyorum ben. Daha benimde kese &kalp atışı duyulmadan net değil esasında. Bana 5AA tek embriyo transfer edildi canımMerhaba, çok sevindim senin adına inşallah bizlerde güzel haberleri duyururuz burdan. Allahım hayırlı uğurlu sağlıklı etsin.ben birşey merak etmiştim emriyo kaliteniz nasıldı?
Yumurtan çokmu toplanmıştı Can'ım şişlik bendede çok fazla olmuştu sancımda vardıda geçirdimmi naptın bilemem ateşin varmı ?Ya kızlar bişey dicem ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama bugün sağ kasığımda ağrı var opu dan mı kaynaklanıyor yoksa yine ohss mi geçiriyorummmmm çok korkuyorum opu dan sonra iki günde bir kilo aldım hiç bişey yememe rağmen karnım şiş elim ayağım şiş sanki az idrara çıkıyormuşum gibi geliyor
Bugün daha iyim Can'ım opu dan kaynaklanıyor galiba Ateş'im yok 10 tane yumurta toplandı pazar günü transfer olcak 8 tane embriyom varmış senin dondurulmuş var mı bu arada testi ne yaptınYumurtan çokmu toplanmıştı Can'ım şişlik bendede çok fazla olmuştu sancımda vardıda geçirdimmi naptın bilemem ateşin varmı ?
Yok bizim sadece iki taneydi Ateş'in yoksa korkma zaten çok fazla yumurtanda yok yani ohss olma riskin düşük canım yarın kan tahlili yaptırcaz bekliyorum bakalım bir ümitle...Bugün daha iyim Can'ım opu dan kaynaklanıyor galiba Ateş'im yok 10 tane yumurta toplandı pazar günü transfer olcak 8 tane embriyom varmış senin dondurulmuş var mı bu arada testi ne yaptın
Kaç tane yapılcak transferin bi tanemi istiyosun ?Bugün daha iyim Can'ım opu dan kaynaklanıyor galiba Ateş'im yok 10 tane yumurta toplandı pazar günü transfer olcak 8 tane embriyom varmış senin dondurulmuş var mı bu arada testi ne yaptın
Şimdi görüştüm hastaneyle 6 tane günüyle uyumlu embriyo varmış ben iki tane istiyorum dedim hatta üç bile olabilir ama koymazlar sanırım Turgut beyle görüşün dediler ilk denememde benim 9 yumurta toplanmıştı iki transfer yapıldı başta biri düştü diğerinde 10. Hafta ya kadar devam etti ama sağlıksız gebelikti maalesef kürtajdan sonra ohss geçirmiştim çok enteresan yani şimdi yine korkuyorumKaç tane yapılcak transferin bi tanemi istiyosun ?
Allah yardımcımız olsun çok zor bi dönem çok yıpratıyor üç tane sanırım koymuyolar tabiki Turgut beyle görüşürsün yok işte dün yapmıştım negatif yarın kan için gidicem ama benim acaip adet sancım var normalmi aceba ?Şimdi görüştüm hastaneyle 6 tane günüyle uyumlu embriyo varmış ben iki tane istiyorum dedim hatta üç bile olabilir ama koymazlar sanırım Turgut beyle görüşün dediler ilk denememde benim 9 yumurta toplanmıştı iki transfer yapıldı başta biri düştü diğerinde 10. Hafta ya kadar devam etti ama sağlıksız gebelikti maalesef kürtajdan sonra ohss geçirmiştim çok enteresan yani şimdi yine korkuyorum
İdrar testi yapmadın mı
Insallah canimcim. Keseyi ne zaman gorcen,Teşekkür ediyorum canım az kaldı senden de böyle güzel haberler almaya o günü sabırla bekliyoruz :) bizde sözde sorun yok ama zor gebe kalıyorum ben, onda da kimyasal oluyor o sebeple tüpe geçmeye karar verdik
Allah onun omrunu digerine versn canmİKİZ DOĞUM YAPTIM AMA BEBEĞİMİN BİRİ KÜÇÜK DOĞDU SARILIK OLDU 10 GÜN SORA ÖLDÜ TARİFSİZ ACI RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN
İKİZ DOĞUM YAPTIM AMA BEBEĞİMİN BİRİ KÜÇÜK DOĞDU SARILIK OLDU 10 GÜN SORA ÖLDÜ TARİFSİZ ACI RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN
Bilmiyorum ki kuzum doktora gitmedim daha dün kan verdim 1120 çıktı. Haftaya cuma ya da ctesi düşünüyorum ama hayırlısıInsallah canimcim. Keseyi ne zaman gorcen,
İKİZ DOĞUM YAPTIM AMA BEBEĞİMİN BİRİ KÜÇÜK DOĞDU SARILIK OLDU 10 GÜN SORA ÖLDÜ TA
hadi güzel bi haber veriyim pozitif inşallah Can'ım ptesi yine gitcem tahlil için...Bayan sorunlu hadi güzel ver bize
Kaç tane yapılcak transferin bi tanemi istiyosun ?
kaçıncı gününde 1120 çıktı Can'ım senin... Allah tamamına erdirsin inşallah.Bilmiyorum ki kuzum doktora gitmedim daha dün kan verdim 1120 çıktı. Haftaya cuma ya da ctesi düşünüyorum ama hayırlısı
Napıyosun ne durumdasın Can'ım sen...yarin biticek carsamba konttol var bakalim ne dicek ...karnim sqnki sis gibi oyle mi oluyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?