- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.541
Amin canım hepimizi inşallah. Senin değerin kaç çıktı? Benim 15. Gün 546-17. Gün 1120 çıktı canım. Bhcg 10 ile başladık çok şükür yükseldiğini gördük. Haftaya cuma ya da ctesi doktora gidicem inşallah kese&kalp atışınıda görürsek içim rahatlıcakkaçıncı gününde 1120 çıktı Can'ım senin... Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ay ne güzel haberler duyuyoruz maşallah gözün aydın Can'ım allah tamamına erdirsin kaç çıktı değerin peki?Artık ben ailemi falan unuttum bu siteyle meşgul oluyorum iyimi ailem kadar yakın oldunuz bana destek oldunuz hepinizden Allah razı olsun seviyorum sizleri...
Can'ım hadi gözün aydın kanamalar ne durumda yoktur inşallahAmin canım hepimizi inşallah. Senin değerin kaç çıktı? Benim 15. Gün 546-17. Gün 1120 çıktı canım. Bhcg 10 ile başladık çok şükür yükseldiğini gördük. Haftaya cuma ya da ctesi doktora gidicem inşallah kese&kalp atışınıda görürsek içim rahatlıcak
Çok şükür kanamam yok canım kesildi birden. Önceki gebeliği taşıyamadım rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim ya bu bebiş iyice gömüldü heralde içime bu karı benide düşürmesin diye:) yoksa da bildiğin adet oldum yani :)Can'ım hadi gözün aydın kanamalar ne durumda yoktur inşallah
Ay hadi inşallah bebişini al gel. İçini ferah tut stres yapma sakın. Ben transferden sonra 1.5 saat kadar yattım sonra yola çıktık sallana sallana geldim valla, diğer gebeliğimdede yola çıkmıştım olduktan sonra her şekil oluyor sen rahat ol yeterki. Güzel haberler vereceksin inşallahYarın sabah saat 10 da transfer için hastanede olucam
Dua edin benim içino saatte aklınıza geliyim hamişler inşallah kalbinizden beni geçirin dua edin
Can'ım cok şükür ya geçmiş benimde ilkde aynı senin gibi kanamayla 15 le başlamıştım sonra benimde geçmişti kanama demekki tutunma kanaması ay benim inşallah bunda kanama geçirmem ya çok kötü bişeyÇok şükür kanamam yok canım kesildi birden. Önceki gebeliği taşıyamadım rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim ya bu bebiş iyice gömüldü heralde içime bu karı benide düşürmesin diye:) yoksa da bildiğin adet oldum yani :)
Aminnnn inşallah arabanın arkasına yatıp gelicem inşallah bişey olmaz sen oturarak mı geldinAy hadi inşallah bebişini al gel. İçini ferah tut stres yapma sakın. Ben transferden sonra 1.5 saat kadar yattım sonra yola çıktık sallana sallana geldim valla, diğer gebeliğimdede yola çıkmıştım olduktan sonra her şekil oluyor sen rahat ol yeterki. Güzel haberler vereceksin inşallah
İnşallah Can'ım Allah kolaylık versin selametle gelesin...Yarın sabah saat 10 da transfer için hastanede olucam
Dua edin benim içino saatte aklınıza geliyim hamişler inşallah kalbinizden beni geçirin dua edin
Kimseyle muhatap olmayalım özellikle negatif kişilerle pozitif olalım pozitif olsun herşey değerim 112 miş Can'ım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun ptesi yine gitcez bakalım durum ne olurAy ne güzel haberler duyuyoruz maşallah gözün aydın Can'ım allah tamamına erdirsin kaç çıktı değerin peki?
Can'ım dışardaki insanlara boş geliyor anlamıyorlar derdimizi üstüne birde seni yıpratıyorlar damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış bizler aynı durumda olduğumuz için birbirimize destek olmamız lazım benim tedaviye yeni başladıgımdaydı iğneleri vtunuyorum işte görümcem soruyor (kendisi bedevadan çocuk sahibi olduğu için kusura bakmayın artık böyle düşünüyorum) Nasıl oluyor ilaçların ne felan diye bende anlattım yumurta geliştirici iğneler felan dedim bana dediği şu " tavuk gibi bişey ay hiç anlamadım " dedihadi buyur şu insanlara derdini anlat
Kızlar siz Kayseri'de değilmisiniz ?Aminnnn inşallah arabanın arkasına yatıp gelicem inşallah bişey olmaz sen oturarak mı geldin
10. Gün değerin bu değil miKimseyle muhatap olmayalım özellikle negatif kişilerle pozitif olalım pozitif olsun herşey değerim 112 miş Can'ım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun ptesi yine gitcez bakalım durum ne olur
Ben başka şehirde yaşıyorum canımKızlar siz Kayseri'de değilmisiniz ?
Ben hep korkuyodum tutmayacak diAminnnn inşallah arabanın arkasına yatıp gelicem inşallah bişey olmaz sen oturarak mı geldin
evet Can'ım10. Gün değerin bu değil mi
Ah bide anlayabilseydim bu siteyi :))))Ben hep korkuyodum tutmayacak di
evet Can'ım
Napıyosun ne durumdasın Can'ım sen...[/QUOT toparlanmaya calisiyorum dun yumurta toplanmisti bugun arafilar ki hic dollenme olmamis embriyolog saskiniz yarini bekleyelim dedi bizde soklardayiz
İnşallah şimdi Mutlu oldum da vallahi içim buruk inşallah hep beraber bu anı yaşarız çook iyi anlıyorum sizi kalbim dualarım sizinle....Bayan sorunlu canim masallah suphanallah yeni gordum degerini cook sevindim caniimm ..sag salim kavus yavruna ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?