Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

ARKADAŞIM KORKMA BENİMDE SENİN GİBİ KANAMAM OLDU NERDEYSE 3 AY DİYEBİLİRİM BENİMDE DÜŞÜGÜM VAR HER KAN GÖRDÜĞÜMDE ALLAHIM YİNE Mİ DİYORDUM BAK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALDIM VE 2 AY OLDUK TEYZESİ

Sagol canim ins. Bende hergun yasin meryem ve kun feyekun dualarini okuyorum

Ay maşallah size yaa darısı bizlere kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

Bayan sorunlu canim masallah suphanallah yeni gordum degerini cook sevindim caniimm ..sag salim kavus yavruna ins.
İlk defa duydum böyle bir şey, spermde mi sorun var yumurtada mı yoksa laboratuar ortamında mı bir sorun oldu, kendi hatalarıda olabilir. Yarın ola hayrola inşallah. Daha neler öğreneceğiz. Sen sıkma canını

Yerim ben o minnak kuzuyu. Allah sana bağışlasın inşallah, darısıda bizlere. Sonumuz ne olur bilinmez, aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyor işte. Rabbim ol dedikten sonra her şekilde oluyor

Okulum senin sorun ne Can'ım nerde yazdığını bulamadım o yüzden anlamadım hayırdır ne oldu Can'ım
Canim dun yumurta toplandi 7 tane bugun aradilar 6 tanesi olgun cikmis hic dollenme olmamis yarini bekleyelim dediler spermde yumurtada iyiydi ama sasirdik dediler ..sok olduk

Bilmiyorum canim ikiside iyi sasirdik dedi embriyolog ama yarindan sonra belli olacak ..

Can'ım benim benimde sorun olmuştu kız geldi embriyolog kızdım saydım sayıştırdım Turgut beyi aldı geldi ama ben hastasıysam beni bilgilendirmek zorunda sende sakın sessiz kalma araştır derim...

Can'ım benim benimde sorun olmuştu kız geldi embriyolog kızdım saydım sayıştırdım Turgut beyi aldı geldi ama ben hastasıysam beni bilgilendirmek zorunda sende sakın sessiz kalma araştır derim...
Kadin zaten ters bisey demedi gozumuzden kacan bisey mi oldu acaba dedik embriyoskopta inceledik herset normal saskinim dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…