- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.561
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM RABBİM DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAHKızlar siz Kayseri'de değilmisiniz ?
ARKADAŞIM KORKMA BENİMDE SENİN GİBİ KANAMAM OLDU NERDEYSE 3 AY DİYEBİLİRİM BENİMDE DÜŞÜGÜM VAR HER KAN GÖRDÜĞÜMDE ALLAHIM YİNE Mİ DİYORDUM BAK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALDIM VE 2 AY OLDUK TEYZESİAy hadi inşallah bebişini al gel. İçini ferah tut stres yapma sakın. Ben transferden sonra 1.5 saat kadar yattım sonra yola çıktık sallana sallana geldim valla, diğer gebeliğimdede yola çıkmıştım olduktan sonra her şekil oluyor sen rahat ol yeterki. Güzel haberler vereceksin inşallah
Sagol canim ins. Bende hergun yasin meryem ve kun feyekun dualarini okuyorumAllah Allah niye olmamış ki çok ilginç neyse Can'ım belki sürpriz yapacaklar sana annesi moralini yüksek tut Allah'ın izniyle rabbi hebli minessalihin çekiyorum ben hergün ve hergün bi Yasin okumaya çalışıyorum elinizden geldiği kadar salavat getirin arkadaşlarım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....
ARKADAŞIM KORKMA BENİMDE SENİN GİBİ KANAMAM OLDU NERDEYSE 3 AY DİYEBİLİRİM BENİMDE DÜŞÜGÜM VAR HER KAN GÖRDÜĞÜMDE ALLAHIM YİNE Mİ DİYORDUM BAK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALDIM VE 2 AY OLDUK TEYZESİ
İlk defa duydum böyle bir şey, spermde mi sorun var yumurtada mı yoksa laboratuar ortamında mı bir sorun oldu, kendi hatalarıda olabilir. Yarın ola hayrola inşallah. Daha neler öğreneceğiz. Sen sıkma canınıBayan sorunlu canim masallah suphanallah yeni gordum degerini cook sevindim caniimm ..sag salim kavus yavruna ins.
Yerim ben o minnak kuzuyu. Allah sana bağışlasın inşallah, darısıda bizlere. Sonumuz ne olur bilinmez, aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyor işte. Rabbim ol dedikten sonra her şekilde oluyorARKADAŞIM KORKMA BENİMDE SENİN GİBİ KANAMAM OLDU NERDEYSE 3 AY DİYEBİLİRİM BENİMDE DÜŞÜGÜM VAR HER KAN GÖRDÜĞÜMDE ALLAHIM YİNE Mİ DİYORDUM BAK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALDIM VE 2 AY OLDUK TEYZESİ
İlk defa duydum böyle bir şey, spermde mi sorun var yumurtada mı yoksa laboratuar ortamında mı bir sorun oldu, kendi hatalarıda olabilir. Yarın ola hayrola inşallah. Daha neler öğreneceğiz. Sen sıkma canını
Canim dun yumurta toplandi 7 tane bugun aradilar 6 tanesi olgun cikmis hic dollenme olmamis yarini bekleyelim dediler spermde yumurtada iyiydi ama sasirdik dediler ..sok oldukOkulum senin sorun ne Can'ım nerde yazdığını bulamadım o yüzden anlamadım hayırdır ne oldu Can'ım
Bilmiyorum canim ikiside iyi sasirdik dedi embriyolog ama yarindan sonra belli olacak ..İlk defa duydum böyle bir şey, spermde mi sorun var yumurtada mı yoksa laboratuar ortamında mı bir sorun oldu, kendi hatalarıda olabilir. Yarın ola hayrola inşallah. Daha neler öğreneceğiz. Sen sıkma canını
Aaaaa ilk defa duydum ya hayırlısı labaratuar dan mı kaynaklanıyor acabaCanim dun yumurta toplandi 7 tane bugun aradilar 6 tanesi olgun cikmis hic dollenme olmamis yarini bekleyelim dediler spermde yumurtada iyiydi ama sasirdik dediler ..sok olduk
Valla yanlış anlamadıysam toplanan yumurtalarının hiç biri döllenmemişCan'ım ben nerde kaçırdım anlamadım sorun nedir
Bilmiyorum canim yizde 1-5 ihtimal olabiliyormus ..o da bize denk geldiAaaaa ilk defa duydum ya hayırlısı labaratuar dan mı kaynaklanıyor acaba
Canim benim bol bol oku ufle yarına dollenir inşallah. Dua edecegim senin icinBilmiyorum canim yizde 1-5 ihtimal olabiliyormus ..o da bize denk geldi
Can'ım benim benimde sorun olmuştu kız geldi embriyolog kızdım saydım sayıştırdım Turgut beyi aldı geldi ama ben hastasıysam beni bilgilendirmek zorunda sende sakın sessiz kalma araştır derim...İlk defa duydum böyle bir şey, spermde mi sorun var yumurtada mı yoksa laboratuar ortamında mı bir sorun oldu, kendi hatalarıda olabilir. Yarın ola hayrola inşallah. Daha neler öğreneceğiz. Sen sıkma canını
Allah razi olsun canimm ins. Guzel olur yarin.Canim benim bol bol oku ufle yarına dollenir inşallah. Dua edecegim senin icin
Kadin zaten ters bisey demedi gozumuzden kacan bisey mi oldu acaba dedik embriyoskopta inceledik herset normal saskinim dedi ..Can'ım benim benimde sorun olmuştu kız geldi embriyolog kızdım saydım sayıştırdım Turgut beyi aldı geldi ama ben hastasıysam beni bilgilendirmek zorunda sende sakın sessiz kalma araştır derim...
allahım hayırla selamete çıkarsın inşallah Can'ım...Kadin zaten ters bisey demedi gozumuzden kacan bisey mi oldu acaba dedik embriyoskopta inceledik herset normal saskinim dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?