- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.581
ÂMİN TEYZESİ RABBİM DİĞER KUZULARIN ÖMRÜNÜ BU YAVRUYA NASİP ETSİN İNŞALLAH SENDE EMİN OL 9 AY SONRA KUCAĞINDA İNŞALLAHYerim ben o minnak kuzuyu. Allah sana bağışlasın inşallah, darısıda bizlere. Sonumuz ne olur bilinmez, aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyor işte. Rabbim ol dedikten sonra her şekilde oluyor
Daha yeni çıktım kızlar işlemden allah tazı olsun dualarınızı eksik etmeyin tek embriyo koydu Turgut bey üç tane dondurduk
hayırlı olsun inşallah Can'ım gözün aydın şimdilik o zmn...Daha yeni çıktım kızlar işlemden allah tazı olsun dualarınızı eksik etmeyin tek embriyo koydu Turgut bey üç tane dondurduk
Canm oyle olumsuz dusunme benm arkadasm 4 ay kanama gecirmisKızlar kanamam ve sancım var sanırım düşük yapıyorum. Sabah dr a gidicem eğer bu gece sancıdan durabilirsem. Neden böyle oluyor kafam almıyor artık
Sancin varsa sabahi beklemeyip fakulte yada dogumevinin aciline gitsen canım iğne ilaç birseyler yaparlar belkiKızlar kanamam ve sancım var sanırım düşük yapıyorum. Sabah dr a gidicem eğer bu gece sancıdan durabilirsem. Neden böyle oluyor kafam almıyor artık
Canm oyle olumsuz dusunme benm arkadasm 4 ay kanama gecirmis
Sancin varsa sabahi beklemeyip fakulte yada dogumevinin aciline gitsen canım iğne ilaç birseyler yaparlar belki
Canım çok geçmiş olsun inşallah inatlık yapar tutunur senden çok üzüldüm inanki kaçıncı günün senin...Sancım ve kanamam çok fazla dr a gittik sabah rahim incelmiş düşük yapıyorsun dedi dr. Kan verdim bhcg sonucuna göre bakacaz duruma. Teşekkür ediyorum kızlar
Teşekkürler canım benim. Sizler yaşamazsınız inşallah bunu, günler kafamdan uçtu gitti valla 26 temmuz akşamı transfer olmuştu 14 ağustos akşamı sancım başladıCanım çok geçmiş olsun inşallah inatlık yapar tutunur senden çok üzüldüm inanki kaçıncı günün senin...
Ama değerlerin yükselmesi iyiye işaret değilmi Can'ım?Sabah kan verdim kızlar bhcg 2060 çıkmış. Cuma günü 1120 çıkmıştı. Dün akşamdan itibaren düşüşe geçti sanırım. Çarşamba yine vericem kan
Dün akşam 7 gibi sancılanmaya başladım, bence o saate kadar yükseldi bhcg dn akşamdan itibarende düşüşe geçti. Çarşamba kan verdiğimde biraz daha düşmüş olur sanırımAma değerlerin yükselmesi iyiye işaret değilmi Can'ım?
AMİN ALLAH RAZI OLSUNBaşınız sagolsun RABBİM diğer evladına sağlıklı uzun ömürler versin
AMİN ALLAH RAĞZI OLSUN KİMSEYE YAŞATMASIN RABBİMAllah onun omrunu digerine versn canm
Ay Can'ım benim yaaa ne diyeceğimi bilemedim allah yardımcın olsun ilaçla düşmez mi ameliyat çok zorKızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?