Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yerim ben o minnak kuzuyu. Allah sana bağışlasın inşallah, darısıda bizlere. Sonumuz ne olur bilinmez, aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyor işte. Rabbim ol dedikten sonra her şekilde oluyor
ÂMİN TEYZESİ RABBİM DİĞER KUZULARIN ÖMRÜNÜ BU YAVRUYA NASİP ETSİN İNŞALLAH SENDE EMİN OL 9 AY SONRA KUCAĞINDA İNŞALLAH

Kızlar kanamam ve sancım var sanırım düşük yapıyorum. Sabah dr a gidicem eğer bu gece sancıdan durabilirsem. Neden böyle oluyor kafam almıyor artık

Canm oyle olumsuz dusunme benm arkadasm 4 ay kanama gecirmis

Sancin varsa sabahi beklemeyip fakulte yada dogumevinin aciline gitsen canım iğne ilaç birseyler yaparlar belki

Sancım ve kanamam çok fazla dr a gittik sabah rahim incelmiş düşük yapıyorsun dedi dr. Kan verdim bhcg sonucuna göre bakacaz duruma. Teşekkür ediyorum kızlar

Canım çok geçmiş olsun inşallah inatlık yapar tutunur senden çok üzüldüm inanki kaçıncı günün senin...
Teşekkürler canım benim. Sizler yaşamazsınız inşallah bunu, günler kafamdan uçtu gitti valla 26 temmuz akşamı transfer olmuştu 14 ağustos akşamı sancım başladı

Sabah kan verdim kızlar bhcg 2060 çıkmış. Cuma günü 1120 çıkmıştı. Dün akşamdan itibaren düşüşe geçti sanırım. Çarşamba yine vericem kan

Kızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…