Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Caniim canim iyiki farkedilmis Allah im yardimcin olsuun canim dualarim seninle..dis gebelik farkedilnezse riskli

Kızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun Can'ım ya çok kötü hissettim kendimi inan acımız hep beraber sevincimizde öyle inan ki elimizden gelen bişey yok bizimde ne olacağımız meçhul rabbim yardımcın olsun yoldaşım...

Arkadaşım o betayla nasıl anladilar hemen dış gebeliği? O değerlerde genelde ilaçla dusuruyolar. Ama ekelik yapmayim tabi tüpün genislemistir görmüştür. Rabbim yardimcin olsun inşallah

Kizlaar hepimize cok gecmis olsun A asyalacali okulum sizlerin durumu daha da aci Allahim yardimcimz olsn. Ben de hic iyi degilim sanirim isi de birakcam hayata dair hicbir amacim kalmamis gibi... Rabbim enn kisa zamanda evlatlarimizla yuzumuzu guldursn

Canim sagol.benim sikintimxgercekten cok buyuk..sebepsizdi herset guzeldi hic gebelij olmamisyi sikintu bu noktadaymis..Aallah hepimizin yard. Olsun..asyaaaaaaaa cok meral ediyorum seni ins. Iyisindir

Cnm çok geçmiş olsun. İlaçla düşürmeyi deneşeydi doktorun .daha önce benimde başına geldi iki jez ilaç tedavisi ile sonlandı. Ameliyatı son çare düşün .tüp patlamada ise

Çok geçmiş olsun Asya, İnşallah şuan durumun iyidir. Allahım yardımcın olsun sabır versin senin için dua ediyorum. Allahım hepimizin yüzünü hayırlı haberlerle güldürsün inşallah.

Olmadiii maaleseff
Merhaba canım senin içinde çok üzüldüm gerçekten asyadan güzel haberler alıyım biraz umut olsun diye girdim ama seni onun yazdıkları üzüldüm cidden. allah yardımcınız olsun. size bi açıklma yaptılar mı nedeniyle ilgili. birde sonuçta döllenme olmamış para iadesi yapacaklar mı.

Kızlar Allah hepinizden razı olsun çok sağolun. Maalesef dış gebelik yaşadım sağ tüpüm patlamış yaklaşık 1/2 lt kan akmış karın boşluğuma, akşam acil ameliyata alındım laparoskopik ameliyat oldu sağ tüpümü almak zorunda kalmış dr. Çok zor bir gece geçirdim doktora öldürün beni dayanamıyorum diye yalvardım resmen. Allah kimseye yaşatmasın inşallah. Zorlamayıpta burada bıraksak mı diye düşündüm canımdan olacaktım nerdeyse. Sizleri merakta bıraktım kusura bakmayın şimdi bile zor yazıyorum ağrılarım var hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…