- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.601
Caniim canim iyiki farkedilmis Allah im yardimcin olsuun canim dualarim seninle..dis gebelik farkedilnezse riskliKızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun Can'ım ya çok kötü hissettim kendimi inan acımız hep beraber sevincimizde öyle inan ki elimizden gelen bişey yok bizimde ne olacağımız meçhul rabbim yardımcın olsun yoldaşım...Kızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Arkadaşım o betayla nasıl anladilar hemen dış gebeliği? O değerlerde genelde ilaçla dusuruyolar. Ama ekelik yapmayim tabi tüpün genislemistir görmüştür. Rabbim yardimcin olsun inşallahKızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun canım. Dualarimiz seninel Rabbim yardimcin olsun inşallahKızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Döllenme olmadımı...Ca
Canim maalesef iptal olduu atlatmaya calisiyoruum
Döllenme olmadımı...Ca
Döllenme olmadımı...Ca
Olmadiii maaleseffDöllenme olmadımı...
Can'ım senin tahlil Nasıl bugünDöllenme olmadımı...
208 çıktı pekte içaçıcı değil gibi ve sancım çok var bende sinir oluyorum temizlik yapıyorum napıyım geçmiyo bari işimi yapıyım...Can'ım senin tahlil Nasıl bugün
Canim sagol.benim sikintimxgercekten cok buyuk..sebepsizdi herset guzeldi hic gebelij olmamisyi sikintu bu noktadaymis..Aallah hepimizin yard. Olsun..asyaaaaaaaa cok meral ediyorum seni ins. IyisindirKizlaar hepimize cok gecmis olsun A asyalacaliokulum sizlerin durumu daha da aci Allahim yardimcimz olsn. Ben de hic iyi degilim sanirim isi de birakcam hayata dair hicbir amacim kalmamis gibi... Rabbim enn kisa zamanda evlatlarimizla yuzumuzu guldursn
Cnm çok geçmiş olsun. İlaçla düşürmeyi deneşeydi doktorun .daha önce benimde başına geldi iki jez ilaç tedavisi ile sonlandı. Ameliyatı son çare düşün .tüp patlamada iseKızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Amin inşallah.Kizlaar hepimize cok gecmis olsun A asyalacaliokulum sizlerin durumu daha da aci Allahim yardimcimz olsn. Ben de hic iyi degilim sanirim isi de birakcam hayata dair hicbir amacim kalmamis gibi... Rabbim enn kisa zamanda evlatlarimizla yuzumuzu guldursn
Çok geçmiş olsun Asya, İnşallah şuan durumun iyidir. Allahım yardımcın olsun sabır versin senin için dua ediyorum. Allahım hepimizin yüzünü hayırlı haberlerle güldürsün inşallah.Kızlar sancım arttı doktora geldik tekrar. dış gebelik oluşmuş, tüpün birini alacaz dedi doktor. Akşam 8 de ameliyata giricem dua edin lütfen
Merhaba canım senin içinde çok üzüldüm gerçekten asyadan güzel haberler alıyım biraz umut olsun diye girdim ama seni onun yazdıkları üzüldüm cidden. allah yardımcınız olsun. size bi açıklma yaptılar mı nedeniyle ilgili. birde sonuçta döllenme olmamış para iadesi yapacaklar mı.Olmadiii maaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?