Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ay kuzum betanda düşüktu nası patlamış hemen. Çok uzuldum erken farkedilmesine sevindim ama. Rabbim bir daha yasatmasin

Sagol canim yapilan aciklama...sebepsizsiniz denmisti hic gebelik olusmamisti bizde..sebep bu asamada imis oyle dedi dr bey.sonuc tokat gibi geldi hersey guzeldi yumurta kaliteli sperm kaliteli .dedi...6 yumurtadan hicbitindr dollenme olmamasi su yonden sevindirici calciyum inofor sansi yuksek dedi demekki o getekli..1 inde dollenme olsa digerlerindr olmasa idi sikinti buyuktu dedi..bu dedigini tam anlayamadiim..calciyum inofor u da onceden denememelerinin nedeni dollenme olanlarda olumsuz etki yapabiliyormus..2 ay sonra tedavi onerdi de nasil bir yol izleriz bilmiyoruum..

Canim cook buyuk gecmis olsun cok zor bisey oldugunu duymustumm.cok sukur ki onceden farkedildi allah korusun farkedilmediginde olume kadar gidebilen bir tehlike..benim merakim embriyo kondugu yerde tutunmuyor mu tupe yerlesme nasil oluyor acep tup bebek te..

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda hayırla kavuştursun insalalh

Çok geçmiş olsun Asya acil şifalar diliyorum

Kayseridemisiniz benimde ilk transferim tutmadı 3 tane dondurulmuş onlarda tutmazsa ankara yada istanbulda başka hastanelere gidelim diyoruz. Fakülte hastanelerine fln mı gitmek daha iyi olur bilemiyorum.

Kayseridemisiniz benimde ilk transferim tutmadı 3 tane dondurulmuş onlarda tutmazsa ankara yada istanbulda başka hastanelere gidelim diyoruz. Fakülte hastanelerine fln mı gitmek daha iyi olur bilemiyorum.
Fakülteyi tercih etmem ben kayserideyim araştır bence ama fakülte oyuncak eder seni haberin olsun...

Canim nevsehirden gelmistiik..o kadar kararsizim ki bazen rahat bazen bunalimm..allah im hepimizin yardimcisi olsun.

Canim nevsehirden gelmistiik..o kadar kararsizim ki bazen rahat bazen bunalimm..allah im hepimizin yardimcisi olsun.
seni çok iyi anlıyorum canım inan bana şubattan bu tarafa psikolojim o kadar dengesiz ki, bi umut tüp bebek denedik haziran ayında oda tutmadı üstelik transferden sonra yüzde 85 hamilesin diye çıkmıştım hastaneden. şuan o kadar kaygı ve stresliyim ki. Düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bende cok iyi anliyorum caniiimm..acibademde mi denemistin ...aciklama yapildi mi olumsuz olmasi ile ilgili..bizim de tedavi sirasinds hersey on numara guzel..yumurta toplandi gayet guzel ertesu gun saftimiz kaydii ..cok cok zor bir surecten geciyoruz..

ARKADAŞIM ALLAHIM ŞİFANI VERSİN RABBİM YARDIMCIN OLSUN OKURKEN BİLE ÇOK ÜZÜLDÜM YAPABİLECEĞİMİZ TEK ŞEY BURDAN DESTEK OLABİLİYORUZ

Çok geçmiş olsun canım. Karamsar olma bu sıkıntıları n sonunda allah im yavrunla ödüllendirecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…