Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum, ben hayatımda böyle sancı çekmedim hala da ağrılarım var wc bile gidemiyorum tek başıma. Allah kimseye yaşatmasın. Tek tüple kaldık ortada dren takılı hala içerdeki kanama devam ediyor az az. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. Bu çok zormuş düşük oldu diye zerre kadar üzülmedim inanın kendi canımın derdinden

Ayy evet canım. Ben bu derdi ablamdan biliyorum. Bilemediler olecekti nerdeyse.son raddede bakalım diye aldılar hatta ameliyata. Sukretmek gerek. Erken bilmisler valla. Diren çıkınca ağrıların rahatlar biraz canım. Ablam bu arada tek tüp ve pko yla 3. Bebise hamile:) Rabbim sana da bize de nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun

Ay canm.napalim turgutcumdan 2. Negatifi de aldm.psikoljm bozuk otryrm sanirim isi de birakcam dayanamyrm.artik. sen napiyrsn kizin nasil gecti mi kolik
Canim turgut bey aciklama yapti mi olmamasi ile ilgili...kuzuum ne is yapiyorsun is birskmak seni iyice bunalima sokar ..zaman gecer calisirken o dusunceni cok iyi dusun oyle karar ver

Canım inan çok iyi anlıyorum seni ama kafanı takma bende yaşadım işini niye bırakıcaksın sakın yapma öyle bişey
yok bitanem yaa dayanamyrm artık bu bebek olayı fena halde psikolojımı bozdu zaten işi kaldıramıyorum hiçbirşeye konsantre olamıyorum . 1 aydır yemek yapmıyorum eşimin içinde yumurta menemen makarna agacı cıkacak resmen

Eğer bak işini bırakırsan dahada psikolojik bunalıma girersin sana arkadaş tawsiyesi sakın bırakma bak ben şimdi inan pişmanım bıraktığıma

aramadım ki ;( dayanamıyorum konsantre olamıyorum herseyden bıkkınlık geldi
Kuzum cok haklisiin cook..ama toparlanmak zorundayiz baska care mi var..ne is yapiyosun caniim..izin hakkin varsa bi kac gun izin al dene bakalum..ama kesinlikle cikmani tavsiye etmiyorum..ben okuloncesi ogretmeniyim su an okul acilsa da zaman gecse diyorumm ..evde oncesinde zaman geciyordu ama simdi gecmiyor

bankacıyım canmcm sürekli streslıyım artık tum kaslarımda hıssedyrm stresı. işe gidiyrm iş stres kafamda zaten bebek stresı eve gelyrm yemek yok temızlık yapmyrm ev stres . makınadakı camasırı ıkı gun cıkarmamsm kokmus resmen . yemek desen hakeza 1 aydr hıc sulu salcalı yemek yapmadım. emeklı musterıler de hep bebek soruyo daha aklıma gelıyo kendıme aglayasım gelıyo bugunler gecer mı aceba? evlerımız bebek kokar mı aceba bıze anne dıyen tatlı tombiş yavrularımız olur mu?

Kuzuum ilk basta cocuk soran insanlar hic bitmez ona alistitacaz kendimizi...evet haklisin su gunler zor gunlrr tek ilaci da zamaaan..zamanla gececek ins. Senin icin dua edecem canim benim..

Kuzuum ilk basta cocuk soran insanlar hic bitmez ona alistitacaz kendimizi...evet haklisin su gunler zor gunlrr tek ilaci da zamaaan..zamanla gececek ins. Senin icin dua edecem canim benim..
SAOL CANM BENM DUA EDELIM CANM BIRBIRIMIZE BUGUN BI ARKADASM VAR COCUGU OLMUYRDU 33 YASNDA BUGUN YAZMIS HAMILEYM DEDM NASIL BECERDİN :) BI ELMAYA MERYEM SURESI OKUMUSLAR YARISINI KOCASI YARISINI KENDI YEMIS IKIZLERI OLMUS DOKTOR NORMAL DEĞİL TÜP BEBEK BU DİYOMUS DARISI BIZE INSALLAH ...

Amin caniim amin ins.. cumlemize ins.

Olumsuz olmasıyla ilgili hormon değerleri çok yükseliyomuş yumurta geliştirici ilaçlar sonrası transferlerde bundan olabileceğini söyledi. ilaçsız transfer yapalım dedi ama ben kendimi hazır hissedemedim şuan bekliyoruz. eylül ekim de düşünüyorum eylül ayında da bayram var ekime kalır sanırım. sen tekrar deneyecekmisin

İnan ki bende bilmiyom canım ya şimdi emmeyi reddediyor bi tuhaf çocuğum war darısı başına inşallah

mama yiyen bebişler bi dönem emmek istemiyor biberondan yorulmadan ve çokca yedikleri için.açken emzir emmezse mama verme yarim saat sonra tekrar dene bi süre sonra açlıga yenik düşüp emiyorlar.kizimda bizde yasamistik baktıki mama gelmiyor anne sütü tek cözüm,emmemek icin kafasini ceviren aglayan kız yamyam gibi yapışiyordu

Evet bazi yerlerde transfer oncesi kan degerlerine bakiyolarmis ona gore erteleyebiliyolarmis madrm boyle bisey var her yerde yapsalar ya...canim iste maddi acidan toparlanalim da deneyecez ama merkez ve zaman hakkinda kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…