Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İşi birakma aslında maddi açıdan zor olmazsa bırak gitsin kiz:)

Aç bıraktım yine almadı sadece arabada giderken emiyo zaten sütüm 25 ml geliyo sağınca mamayada alıştı yawrucak anası sütsüz inek olunca

İşi birakma aslında maddi açıdan zor olmazsa bırak gitsin kiz:)
ay bırakcam napayım . maddi acıdan tüp bebek işi zorlar amaan napayım az yer az gezerm ama huzurum olur ya stres stres ölcem yakında bankada. zaten cocuk yoksa benm calısmamın manası da yok bence hele de özel sektörde öğretmen olsam tabıkıde bırakmazdm canmcm.

Aç bıraktım yine almadı sadece arabada giderken emiyo zaten sütüm 25 ml geliyo sağınca mamayada alıştı yawrucak anası sütsüz inek olunca

Emdikçe artması lazımdı ya.sût dügûmlenmesi felan mı oldu aceba o galaktagoyu kullandiktan sonra emzirmene ragmen akması lazım

Slm kızlar 6 ay oldu ugramayali S Selcenay gozun aydin olsun Allah anali babali buyutsun bebisinizi.@yaasemintt sen naptin ne durumdasin.@the--banking ins rabbim bizede hayirli evlatlar nasip etsin.bende iki tupte kilo aldim vermeye çalışıyorum bi 70 kg oluyum tedaviye baslamayi istiyorum allah nasip ederse 10-11 ayda inş. Endoskopi yaptırıp rahime cizik attiriyim diyorum faydasini goren varmi.yumurtalarim toplandiktan sonra bi diger aya transfer yaptiriyim diyorum çünkü opudan sonra surekli kasilma ve agrilarim oluyor.bir ay icin dondurup cozdurme ucreti ne kadar bilgisi olan varmi fikrinize tecrubenize ihtiyacim var.. 4 tüp denemem olacak burdakiler hep turgut beyemi gidiyosunuz elim kolum bağlı acibademin labaratuar yonden aklim fikrim orda baska dr giden varmi..

Canim bu ay 3. Dondurulmuş tedavimdeyim. Turgut bey bana da geçen ay histereskopi yaptı. Faydası bu ay belli olacak. Bu arada benim ilk tedavimde de dondurulmustu ama o 8ucret almadılar. Ohss riskinden dolayi ertelenmisti zaten. Sonraki dondurma da yanlış hatirlamiuorsam 1500 küsür ödedik. Cozdururken de 1300 tl alıyorlar. Yolumuz bahtimiz açık olsun. 29 unda transfer var dua edin bana.

Kızlar bugün 6. Günüm evde test yaptım ilk negatif çıktı bi kaç saat sonra baktım tekrar hayali ikinci çizgiyi gördüm sanki sizce geçerlimidir?

Kızlar bugün 6. Günüm evde test yaptım ilk negatif çıktı bi kaç saat sonra baktım tekrar hayali ikinci çizgiyi gördüm sanki sizce geçerlimidir?
Hadi ins canim ikinci cizgi hafif bile varsa tutunmustur bebislerin hakkinda hayirlisi olsun iki gun sonra istersrn kanda bi baktir yada gununu bekle canimm

Hadi ins canim ikinci cizgi hafif bile varsa tutunmustur bebislerin hakkinda hayirlisi olsun iki gun sonra istersrn kanda bi baktir yada gununu bekle canimm
Tek embriyo transferi Can'ım bugün erken biliyorum aslında ama duramadım Çarşamba günü test günüm inş kanamam felan olmazsa bekliyorum aklımı karıştıran Zaman geçtikten sonra çıkmış ya acaba test geçerli mi değil mi diyecem ama sonuçta olmazsa çıkmazdı diye de düşünüyorum

Zatenn genellikle testi yaptiktsn sonra bekleyince cikiyor yapanlardan duydugum bu hayirli olsun bende bebisin dicektim hadi iki transfer olduysa didim:)) inş annesine tutunmustir bebisin sabret ikigun sonra bi kanda baktir saglikicaginda..

Kızlar benim bugün 8. Günüm evde yine test yaptım çıkmadı moralim bozuldu gittim kan verdim ama şansın bu kadarı kaç saat sonuç için bekledim meğer ki cihazları bozukmuş sonuç yok bakılmamış bunda da vardır bi hayır dedim kaç saat sonra eve geldim test sonucuna bi baktım ikinci çizgi gözüküyor hafif 6. Günde bakmıştım onda hayali çıkmıştı bu ondan biraz daha belirgin ya testler de var bi sıkıntı ya da bende bilmiyorum sonra lavoboya gittim hafif peçete de kanama gördüm sinirler alt üst hayırlısıyla bi sabaha çıkarsak başka hastaneye gidicem hemen

Moralini bozma tutunma kanaması olabilir hrmm erkrnn daha regl neyy olmazsin aklina bile getirme bol bol dinlenn baska hastaneye gitme acibademde ysptirmadinmi oraya git dr suyle kana gordum diyee

Can'ım niye acele ediyosun bak moralin bozuldu boş yere benmkide 9. Günde çıkmamıştı hiç kafana takma...

Bende uzun bi arastrma sonucu 2013 te turgut aydında tedavi olmaya karar verdm ilk tedavim bazı olumsuzluklar nedeniyle transfer olmadan kötü sonuclandı dollenme yeterli gelmedi ikinci yi aradan sonra yine turgut beyde oldm 2 embriyo kondu ve bi kızım oldu suanda 2.5 yasında bikızım var personelleri sartları cok güzel gayet memnun kaldm tedavi parası heryerde aynı ama acıbadem ve turgut bey gercekten iyi interfilite sorunmz vardı kızımdan sonra hiç kornmadk ve suan ikinci bebegimi bekliyorm rabbim kısmet eder insallah da saglıklı sag salim kucagımıza alırz gercekten zor bi sürec Allah yardımcınz olsn Allah isteyen herkese versn ama turgut hoca isinde cok iyi doktorlardan

Can'ım birbirimizi çok iyi anlıyoruz ama imtihan bu ağzımızdan çıkana dikkat etmek lazım ben hep hayırlısını diledim demek ki buymuş mükafatımız da büyük olacak inşallah ben inanıyorum çok zor şeyler yaşadım ancak kendimi toparladım şimdi pes etmiycem üç tane dondurulmuş var bu sefer Turgut dinlemiycem iki tane koydurcam oda olmazsa artık bu işleri bırakıcam

2 kimyasal gebelik, 1 erken doğum, 1 dış gebelik 3 yıla bunları sığdırdım. Benden sonra evlenenlerin bebekleri kucaklarında. Dün 4. Evlilik yıldönümümüzü kutladık ama eksik kutladık. Hep eksik hissediyorum kendimi laf anlamaz insanların cahil cahil sorularından bıktım, sağ tüpüm alındı diyorum bidaha hiç çocuğun olmayacakmı diyor bana (öküz) tahammül sınırlarımı zorluyor bütün bu olanlar. 1 adet dönemi sonrasında yine teansfer yapalım dedi Turgut hoca ama ben çok yorulduğumu çok yıprandığımı hissediyorum. Ve sizden başka kimsede anlamıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…