Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Can'ım benim seni çok iyi anlıyorum Allah sabrımızı bol versin inşallah buda sınav işte elden gelen bişey yok yazmaya bile içim atmıuo inanki bende sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum sizi çok seviyorum((

ben bugun kararımı verdim uzuuun bir süre ara vereceğim canm benm. kafanı rahatlat vardır Allahın bi verecek zamanı ne yapsak boş... senin acın coook daha buyuk rabbım bırdaha yasatmasın. kımseye bişey anlatma anlattıkca yoruluyr ınsan.

Aynen öyle kimse bişey anlamıyo anca gereksiz sorular soruyolar nefret ediyorum artık lüzumsuz insanlardan senin ne sıkıntılardan geçtiğini kimse anlamaz

CANIM ARKADAŞIM RABBİM BOL BOL SABIR VERSİN İNSAN OĞLUNA LAF ANLATAMAZSIN HALBUKİ DÜŞÜNSENE BİZİM ELİMİZDE OLSA HEMEN OLUR BEBEĞİMİZ RABBİMİN BİR BİLDİĞİ VARDIR ŞUAN ÇOK ŞÜKÜR RABBİM TATTIRDI BANA EVLAT SEVGİNİ AMA O GÜNLERİMİZDE ASLA UNUTMUYORUM BENDE DÜŞÜK YAPTIĞIMDA BANA NİYE SAHİP ÇIKAMADIN DEDİLER ARTIK İNSANLARIN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMİYORDUM VE DIŞARI DAHİ ÇIKMIYORDUM TOPLULUĞA ÇIKMIYORDUM BİLE AMA İNSAN OĞLU ONU BİLE LAF ETTİ ÜZME KENDİNİ EN İYİSİ RABBİME ANLATMAK EN İYİ RABBİM ANLAR ÇOK KONUŞTUM KUSURA BAKMA SİNİR GELDİ SANKİ BANA SÖYLEDİLER O LAFI

Aynen öyle kimse bişey anlamıyo anca gereksiz sorular soruyolar nefret ediyorum artık lüzumsuz insanlardan senin ne sıkıntılardan geçtiğini kimse anlamaz
Ayynen oyle malesef bizim luzumsuz halkimiz. Sana ne kardesim benden iyi mi bilecen dogurup dogurmamayi. Hadi hadi hadi dogur hadi hadi sanki Allah verdi biz yapmadik tovbe tovbe...

Geçen yıl eylülde erken doğum yapmıştım , doğumdan sonra işimle alakalı sınavım vs vardı erteledik tedaviyi tam 11 ay sonra ben dış gebelik yaşadım. Erken doğumumda normal doğum olduğu için 2 ay beklemen yeterli demesine rağmen doktorumun biz 11 ay bekledik. Bugün biri çıkmış karşıma diyor biraz ara mı versen. Güler misin ağlar mısın sanane dicen denmiyor işte. Bu ruh halini bu psikolojiyi anlatmak zor. Daha 3 ay önce evlenen arkadaşım hamile, her hamilelik haberine çok seviniyorum ama bi o kadar da kendime üzülüyorum anlatsam anlamaz karşımdaki hemen gebe kalmış nasılsa. Bugün başla deseler başlıcam hemen olsun diye ama psikolojik yorgunlukta var, vücuda yüklediğimiz onca kimyasalın yorgunluğunu saymıyorum bile. Kayseriye gecenin bi vakitleri gidip geldiğime mi yanayım, iç kanama geçirdim ona mı yanayım, tüpün biri gitti ona mı yanayım, yaşadığım hayal kırıklıklarına mı yanayım.. Neye yanayım ben. Bide karşıma geçmiş aymaz aymaz konuşmaları yokmu, onlara inat diğer ay dondurulmuş transferi yaptırıcam. Olacak biliyorum buradaki hepimiz birgün anne olacağız ama sadece biraz sabır lazım kızlar. Onu da zamanla öğreniyoruz

Sen kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin canım bence kendini yıpratma biraz dinlen çok haklısın dengesiz yaratık çok maalesef aslında dr tavsiyesi tüp bebek döneminde kimseye bişey demeyin diyolar demekki buyüzdenmiş ama ben yine kimseye demedim ailem bile delirtti beni en yakın halimi anlayacak kişiler bile illaki bi kusur buldular o yüzden kimseye takılma biz burda bi aileyiz zaten...

Bugun bana gelen temizlikci yaninda baska kadini da getirmis kadin 35 yasinda 5 cocugu var bosanms akli 5 karis havada cocuklari falan umrunda degil. Allah bana cocuk verirse bogazini sıkarm gebertrm demis demis spiralle hamile kalmis bosanmcada kocaya birakip cikms. Bana diyor amaan cocuk yapma gez toz onlari gordukce daha bi deliriyrm. Bugun namazimi zor kildim birdaha dua etmesem mi dedim bogazima bisey tikandi saatlerce konusamadm. Allahim duy sesimizi en kisa zamanda hamile kalalim.ne olur biz de anne olalim.

Reactions: Bnz
Valla sana ne de de icini rahatlat. Onlar sorarken konusurken dyr mu hic karsidaki kirilir diye

İnşallah hamileyim bilmiyorum akibetim ne olacak çok fena sancım var dayanamıyorum gitmek istemiyorum dr a kötü bişey olcak diye keseyide göremedi zaten çok karışık göremiyorum dedi öyle işte belirsizlik çok kötü...bide bişey diyimmi pozitifi gördük eşimle şiddetli geçimsizlik başladı hergün kavga ilgisizlik hergün stres nolur artık bilemem...

Çok geçmiş olsun asya yaşadıkların çok zor cidden biz bile seni anlayamayız belkide bu süreci yaşamamış olanların laflarını hiç umursamamaya çalış gerekirse görüşme ben öyle yapıyorum. bazısı biraz ara ver der kimisi ne var canım herkes tüp bebek yaptırıyor kaç kere der. bilmiyorlarki biz neler yaşıyoruz bunu diyenler karınlarından kendilerine iğne yapmak zorunda kalmamış yumurta toplama gibi bi işleme girmemiş hayatlarında kadın doğum doktoruna hamile kaldığında gitmiş belkide oldumu olacakmı sıkıntısı yaşamamış her ay adet olacakmıyım gene diye strese girmeyen insanlar. İnşallah burdan güzel heberleri yazarız hep beraber. bende 2. transfer için kendimi hazırlamaya çalışıyorum Eylülde düşünüyorum ama bayrama denk geliyor. Biraz daha beklesemmi diyorum. kafam çok karışık.

İnsanın kendini anlatmak zorunda kalması yoruyor zaten, iş yerinde mecbur izin alıp gidiyorsun ve herked duyuyuyor eşimin işyerinde de benim iş yerimde de herkes biliyor. Ağzı olan konuşuyor işte ama bu sıkıntılarımızla dalga geçen anlamayan kim varsa Allah onların başınada versin diyorum artık. Olacak biliyorum hepimiz birgün anne olacağız belki biyolojik belki kalbiyolojik. Bende bayramdan sonra transfer düşünüyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için. Siz anlıyorsunuzya beni o bile yetiyor sadece.

Düşükleri yada dış gebeliğin için neden olarak bişey dedi mi doktorlar. Enfeksiyonlar dış gebelige neden olabiliyormuş muhakkak kontrollerini yaptırmışsındır ama ben hatırlatmak istedim. bu kış bende yoğun enfeksiyon çıktı ve antibiyotik tedavisi oldum.

Ya arkadaşlar kafayı yicem kaynanam eşimi arıyor bilmem bişey otu varmış da 15 gün ona oturacakmışsın onu yapsın diyormuş ya gelde çıldırma bende eşime dedim ki benim Can'ımı sıkmasınlar hepinizin kalbini kırarım dedim eşim bana çıkıştı ben ne yapıyım ya gerizekalı her gördüğü kişiye anlatıyor herhalde kimden ne duyduysa onu söylüyor kafayı yicem ya ben napcam bana kim destek olacak annemde yok yanımda

Kimseye kulak asmadan bildiğimiz yolda yürüyeceğiz biz, herkes herşeye karışıyor bu bizim özel hayatımız. Bir sonraki transferimde annem dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum ben. Sonra noldu noldu soruyor herkes, kimi merakından kimi iyi niyetinden ama kafa kaldırmıyor artık. Sende tmm de geç bildiğini yap yinede sıkma canını

Dondurulmuş embriyo transferi yaptıran tecrübeli arkadaşlar kaçıncı gün transferiniz yapıldı benim Bayram'dan önce yetişir mi bilmiyorum bayram öncesi adetin 16 17. Güne geliyor sizce yetişir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…