Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Dondurulmuş embriyo transferi yaptıran tecrübeli arkadaşlar kaçıncı gün transferiniz yapıldı benim Bayram'dan önce yetişir mi bilmiyorum bayram öncesi adetin 16 17. Güne geliyor sizce yetişir mi
Canim benim bu üçüncü. Bu kez 21. Gune denk geldi. Bundan öncekiler 17. Ve 18. Di hatırlıyorum.

Can'ım peki ilaç kullandın mı problem nedir sizin 3. Kez mi dondurulmuş transferin olacak
Benim de üçüncü transferim olacak da ilk kez dondurulmuş yapılcak
İlaç kullammiyorsun sayılır canım. Sadece estrofem ve crinon jel hatta bazılarına doğal siklus bile uyguluyorlar.dondurulmuş innilmaz rahat geçiyor. Bizimki Sperm hareket bozukluğu.

Kızlar bende kayseri de denemek istiyorum nasıl sizce.çok met ettiler Turgut beyi. İşin ticaretini yapan biri olsun istemiyorum psikolojik olarak çöktüm resmen. 10 bin desin 10 bin veriyim ama bu işi sadece ticaret için yapmasin. Bana bilgi verir misiniz. Bu arada 3. Denemem olacak. İlk ikisi hayal kırıklığı. Ve kesinlikle bu işi bilen biri yapmalı. Para için degil

on tane yumurtam toplanmıştı şu an sadece 2 tane kalmış... 3. gün transferi olacakmış... şansım yok mu... lütfen bir şeyler söyleyin bana ((

Can'ım burda herkes Turgut beyin hastası içimizde sonucu olumlu olanda var olumsuz olan da var
Sana tavsiyem Turgut beyden bi randevu al muane ol görüşün detaylı olarak içine sinerse başlarsın tedavine herkesin durumu farklı çünki iyi dersin kötü çıkar bilemezsin bana sorarsan da ben o kadar çok doktor gezdim hatta yurt dışına bile gittim ama en son Turgut beyde karar kıldım ameliyatımı yaptı sonra tüp bebek denedik ama olmadı negatif dondurulmuş embriyolarım var onları deneyeceğiz hastaneden merkezden Turgut bey den yana hiç bir sıkıntım yok memnun kalmadım diyemem her türlü işlemde çok rahat ettim keşke ilk denememde ona gitseydim bilemedim Turgut bey işini bilen birisi çok da hastası var gidin tanışın durumunuzu anlatın çünki görüşmeden karar veremezsiniz bol şans

on tane yumurtam toplanmıştı şu an sadece 2 tane kalmış... 3. gün transferi olacakmış... şansım yok mu... lütfen bir şeyler söyleyin bana ((
Neden Şansın olmasın. Bu iş moral işi başta n böyle karamsar olma tutacak olduktan sonra tek bile tutuyor moralini yüksek tut derim

Canim benimde 3. Gub transferiydi ve 3 tane kalmisti geriye ikisi transfer oldu. Suan oğlumla beraber yatiyoruz:) baştan olmayacak diye sartlama kendini stres cok onmeli

Canim benimde 3. Gub transferiydi ve 3 tane kalmisti geriye ikisi transfer oldu. Suan oğlumla beraber yatiyoruz:) baştan olmayacak diye sartlama kendini stres cok onmeli

cnm çook sağol toplam 12 den bugün 2 ye indiğini öğrennce çok moralim bozuldu....dondurtmayı fln düşünürken2 tane kaldığınıöğrenmek üzdü

8 embriyodan transfere elverişli 2 embriyom kalmıştı 3.gün ikiside transfer edildi 30 agustosta kızım 2.yaş gününü kutladı.ALLAHtan ümidini kesme

rkadaşlar merhaba ben durumumdan haber vereyim hemde size sormak istedim. Dondurulmuş transfer için ilaçsız hormon takibimiz yapıldı transfer tarihide Bayram'ın 2. Gününe geliyor Turgut bey çalışmayacağını söyledi Özge hanım yapıcak dedi ben kendisinin olmasını istedim eşimde öyle düşünüyor ama Turgut bey inanın hiç bi fark yok benim çok işlemimi Özge hanım yapar güvenmesem yaptırmam dedi kafam çok karışık napıyım sizce eğer istemezsek bi sonraki aya kalıcak yine aynı git gel stres nolur fikir verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…