- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.701
Allah yardımcın olsun canım...Ses verem ben. Yarın transfer var kızlar dua edin:)
Canim benim bu üçüncü. Bu kez 21. Gune denk geldi. Bundan öncekiler 17. Ve 18. Di hatırlıyorum.Dondurulmuş embriyo transferi yaptıran tecrübeli arkadaşlar kaçıncı gün transferiniz yapıldı benim Bayram'dan önce yetişir mi bilmiyorum bayram öncesi adetin 16 17. Güne geliyor sizce yetişir mi
Can'ım peki ilaç kullandın mı problem nedir sizin 3. Kez mi dondurulmuş transferin olacakCanim benim bu üçüncü. Bu kez 21. Gune denk geldi. Bundan öncekiler 17. Ve 18. Di hatırlıyorum.
İlaç kullammiyorsun sayılır canım. Sadece estrofem ve crinon jel hatta bazılarına doğal siklus bile uyguluyorlar.dondurulmuş innilmaz rahat geçiyor. Bizimki Sperm hareket bozukluğu.Can'ım peki ilaç kullandın mı problem nedir sizin 3. Kez mi dondurulmuş transferin olacak
Benim de üçüncü transferim olacak da ilk kez dondurulmuş yapılcak
Jel yapıyordur Can'ım kırmızı yoğun olmadığı müddetçe korkma clexan kullanmıyordun sen demiKızlar benim açık pembe sütkesiği akıntım oluyo varmı bi bilgisi olan...
Yok canım crinone jel kullanıyorum inşallah normaldir...Jel yapıyordur Can'ım kırmızı yoğun olmadığı müddetçe korkma clexan kullanmıyordun sen demi
O yapıyor bana da yapmıştı çok uçuk pembe değil miYok canım crinone jel kullanıyorum inşallah normaldir...
Hiç dinlenmiyorum canım hiç dikkat etmiyorum Çarşamba günü randevu aldım Mustafa Taş'tan Turgut bey takip edemem dedi...O yapıyor bana da yapmıştı çok uçuk pembe değil mi
Birde kendini yorma dinlenmene bak doktora ne Zaman gideceksin
Can'ım burda herkes Turgut beyin hastası içimizde sonucu olumlu olanda var olumsuz olan da varKızlar bende kayseri de denemek istiyorum nasıl sizce.çok met ettiler Turgut beyi. İşin ticaretini yapan biri olsun istemiyorum psikolojik olarak çöktüm resmen. 10 bin desin 10 bin veriyim ama bu işi sadece ticaret için yapmasin. Bana bilgi verir misiniz. Bu arada 3. Denemem olacak. İlk ikisi hayal kırıklığı. Ve kesinlikle bu işi bilen biri yapmalı. Para için degil
Neden Şansın olmasın. Bu iş moral işi başta n böyle karamsar olma tutacak olduktan sonra tek bile tutuyor moralini yüksek tut derimon tane yumurtam toplanmıştı şu an sadece 2 tane kalmış... 3. gün transferi olacakmış... şansım yok mu... lütfen bir şeyler söyleyin bana((
Canim benimde 3. Gub transferiydi ve 3 tane kalmisti geriye ikisi transfer oldu. Suan oğlumla beraber yatiyoruz:) baştan olmayacak diye sartlama kendini stres cok onmelion tane yumurtam toplanmıştı şu an sadece 2 tane kalmış... 3. gün transferi olacakmış... şansım yok mu... lütfen bir şeyler söyleyin bana((
Canim benimde 3. Gub transferiydi ve 3 tane kalmisti geriye ikisi transfer oldu. Suan oğlumla beraber yatiyoruz:) baştan olmayacak diye sartlama kendini stres cok onmeli
on tane yumurtam toplanmıştı şu an sadece 2 tane kalmış... 3. gün transferi olacakmış... şansım yok mu... lütfen bir şeyler söyleyin bana((
Herşey yolunda şimdilik ama ben kalkamıyorum canım çok kötüyüm bulantı halsizlik mahvediyo beni çok dua ediyorum size inşallah sizde yaşarsınız bunları ama gerçekten tiksindim herşeyden Nasıl geçecek bilmiyorum kuzum....Bayan sorunlu ne yaptın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?