Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar selamlar. Ben bu transfer de pozitif aldım şükürler olsun. Sizle paylaşmak istedim. Dua edin sağlıkla ilerlesin.
Çooook sevindim gözün aydın allah sağlıkla tamamlasın inş. Darısı bana kaçıncı transferindi senin birde embriyo kaliten nedir tek mi iki mi
Ben Bayram'dan sonra gitmeye karar verdim

Çooook sevindim gözün aydın allah sağlıkla tamamlasın inş. Darısı bana kaçıncı transferindi senin birde embriyo kaliten nedir tek mi iki mi
Ben Bayram'dan sonra gitmeye karar verdim
Arkadaşım çok sağol. Darısı sana olsun inşallah. Bu üçüncü dondurulmuş. Kaliteleri diğer transferlerden düşüktü. 4ba yazıyo kalitesinde. İnşallah senin de yüzün güler.

Arkadaşım çok sağol. Darısı sana olsun inşallah. Bu üçüncü dondurulmuş. Kaliteleri diğer transferlerden düşüktü. 4ba yazıyo kalitesinde. İnşallah senin de yüzün güler.
Demek ki çok da kaliteye bakmıyor bu iş benim ki 1. Kaliteydi noldu tutmadı diğer üç tane dondurulmuşdan iki tanesi transfer edilecek bakalım ilaçsız mı oldu senin de Can'ım artık kafayı sıyırmak üzereyim

Yok canım ilacliydi. Benim rahmin durumu iiacsiza elverişli değildi sanırım. Bunların kalitelerinden dolayı hiç umudum yoktu. Kaliteye bakmıyor o konuda çok haklısın. Bi de bana ikinci transfer den sonra histereskopi yapıldı. Onun çok faydası olduğunu düşünüyorum. Çünkü ondan sonra yogun bikanama oldu ama ben inanılmaz rahatlamistim.

Gozun aydin canm benm insallah bu kez kucagina.alirsin saglicakla

Kızlar merhaba Allah kucağı boş olanlara doldurmayı karnı dolu olanlara da hayırla kucağına almayı nasip etsin diyerek başlayayım yazmaya ben tüp bebek annesiyim Turgut aydın vesilesiyle ilk denememde hamile kaldım çok şükür Rabbime şimdi kızım 1,5 yaşında 34 yaşındayım şimdi ise kızıma bir kardeş düşünüyorum ilerde kızım yalnız kalmasın yaşımda geçmesin diye bi kez daha tüp bebek istiyoruz eşimle tabi yine Turgut hocada şehir dışındayım hatta neredeyse ülke dışında karsta yaşıyoruz daha hocayla görüşmedik ama bu şekilde ikinci kez tüp bebek sahibi olan varsa aranızda bana yazarmısınız inanın ilkinden daha stresliyim çok kararsızım aynı şeyleri tekrar yaşamak korkutucu geliyor bana cevap verenlere şimdiden teşekkürler

mrb canım bende giremeyenlerdenim okullar açılınca gözümü açamaz oldum zaman su gibi geçiyor oğlum 7 aylık oldu iyi çok şükür senin prenses nasıl iyimi
Oy maşallah delikanlı olmuş artık benim kız iyi diyeyim iyi olsun modundayım tam bir canawar sürekli anakucağında birlikteyiz hiçbirşey yaptırmıyor çok fena

SEN NASILSIN ARKADAŞIM AKLIM SENDEYDİ BEBİŞİN NASIL BÜYÜDÜMÜ FINDIK
Canım benim canawar kızım yüzünden ne uyku war ne dinlenme bide bu kadar yorgunluğuma kilo verememek beni çok üzüyor kızçem pirinç unu yemeğe başladı ekstradan hiç rahatlık yok ya sen napıyosun canım nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…