- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.721
Çooook sevindim gözün aydın allah sağlıkla tamamlasın inş. Darısı bana kaçıncı transferindi senin birde embriyo kaliten nedir tek mi iki miKızlar selamlar. Ben bu transfer de pozitif aldım şükürler olsun. Sizle paylaşmak istedim. Dua edin sağlıkla ilerlesin.
Arkadaşım çok sağol. Darısı sana olsun inşallah. Bu üçüncü dondurulmuş. Kaliteleri diğer transferlerden düşüktü. 4ba yazıyo kalitesinde. İnşallah senin de yüzün güler.Çooook sevindim gözün aydın allah sağlıkla tamamlasın inş. Darısı bana kaçıncı transferindi senin birde embriyo kaliten nedir tek mi iki mi
Ben Bayram'dan sonra gitmeye karar verdim
Demek ki çok da kaliteye bakmıyor bu iş benim ki 1. Kaliteydi noldu tutmadı diğer üç tane dondurulmuşdan iki tanesi transfer edilecek bakalım ilaçsız mı oldu senin de Can'ım artık kafayı sıyırmak üzereyimArkadaşım çok sağol. Darısı sana olsun inşallah. Bu üçüncü dondurulmuş. Kaliteleri diğer transferlerden düşüktü. 4ba yazıyo kalitesinde. İnşallah senin de yüzün güler.
Yok canım ilacliydi. Benim rahmin durumu iiacsiza elverişli değildi sanırım. Bunların kalitelerinden dolayı hiç umudum yoktu. Kaliteye bakmıyor o konuda çok haklısın. Bi de bana ikinci transfer den sonra histereskopi yapıldı. Onun çok faydası olduğunu düşünüyorum. Çünkü ondan sonra yogun bikanama oldu ama ben inanılmaz rahatlamistim.Demek ki çok da kaliteye bakmıyor bu iş benim ki 1. Kaliteydi noldu tutmadı diğer üç tane dondurulmuşdan iki tanesi transfer edilecek bakalım ilaçsız mı oldu senin de Can'ım artık kafayı sıyırmak üzereyim
Gozun aydin canm benm insallah bu kez kucagina.alirsin saglicaklaYok canım ilacliydi. Benim rahmin durumu iiacsiza elverişli değildi sanırım. Bunların kalitelerinden dolayı hiç umudum yoktu. Kaliteye bakmıyor o konuda çok haklısın. Bi de bana ikinci transfer den sonra histereskopi yapıldı. Onun çok faydası olduğunu düşünüyorum. Çünkü ondan sonra yogun bikanama oldu ama ben inanılmaz rahatlamistim.
Ay canım hayırlı olsun çok sevindimKızlar selamlar. Ben bu transfer de pozitif aldım şükürler olsun. Sizle paylaşmak istedim. Dua edin sağlıkla ilerlesin.
Gozun aydin canm benm insallah bu kez kucagina.alirsin saglicakla
Kızlar allah razı olsun darısı En kisa zamanda sağlıkla size olsun inşallah.Ay canım hayırlı olsun çok sevindim
Hayırlı uğurlu olsun cnm sevindim.allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar allah razı olsun darısı En kisa zamanda sağlıkla size olsun inşallah.
Sağol canım benim Allah razı olsun :)Hayırlı uğurlu olsun cnm sevindim.allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canım Allah tamamına erdirsin çok sewindimmKızlar allah razı olsun darısı En kisa zamanda sağlıkla size olsun inşallah.
mrb canım bende giremeyenlerdenim okullar açılınca gözümü açamaz oldum zaman su gibi geçiyor oğlum 7 aylık oldu iyi çok şükür senin prenses nasıl iyimiKızlar neler yapıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum imşallah hepinizin keyfi yerindedir
hayırlı olsun güzel haber sağlıkla inşKızlar selamlar. Ben bu transfer de pozitif aldım şükürler olsun. Sizle paylaşmak istedim. Dua edin sağlıkla ilerlesin.
Oy maşallah delikanlı olmuş artık benim kız iyi diyeyim iyi olsun modundayım tam bir canawar sürekli anakucağında birlikteyiz hiçbirşey yaptırmıyor çok fenamrb canım bende giremeyenlerdenim okullar açılınca gözümü açamaz oldum zaman su gibi geçiyor oğlum 7 aylık oldu iyi çok şükür senin prenses nasıl iyimi
SEN NASILSIN ARKADAŞIM AKLIM SENDEYDİ BEBİŞİN NASIL BÜYÜDÜMÜ FINDIKKızlar neler yapıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum imşallah hepinizin keyfi yerindedir
Canım benim canawar kızım yüzünden ne uyku war ne dinlenme bide bu kadar yorgunluğuma kilo verememek beni çok üzüyor kızçem pirinç unu yemeğe başladı ekstradan hiç rahatlık yok ya sen napıyosun canım nasıl gidiyorSEN NASILSIN ARKADAŞIM AKLIM SENDEYDİ BEBİŞİN NASIL BÜYÜDÜMÜ FINDIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?