Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

BİZDE İYİZ ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH DİĞER AY BİZDE EK GIDAYA GECECEZ BİZİM DE UYKUMUZDA SORUNUMUZ VAR BENDE AYNI YEMESEM SÜTÜM OLMUYOR YESEM KİLO ALIYORUM AMA ŞÜKÜR DİYORUM OLSUN KIZIM İÇİN DEĞER SAĞLIKLA BÜYÜSÜN DE ZAYIFLARIZ İNŞALLAH

Selam kızlar bende ikinci denemem için araştırma içindeyim ama nerde kararsızım ilk denemem Turgut Aydın'a iyi bir doktordu ama çok basit ve öylesine yapıldı içime hiç sinmedi kafam Karışık

Selam kızlar bende ikinci denemem için araştırma içindeyim ama nerde kararsızım ilk denemem Turgut Aydın'a iyi bir doktordu ama çok basit ve öylesine yapıldı içime hiç sinmedi kafam Karışık
Benim haftaya dondurulmuş transferim olacak inşallah artık 3. Transferim olacak bu doktordan yana bi sıkıntım yok ikinci tüp bebek denememdi ama tutmadı halbuki her şey yolundaydı artık nasip meselesi böyle düşünüyorum ben Can'ım sana tavsiyem kafan rahat olacacaksa başla güven çok önemli doktor a ve artık ilk tüp bebek denemesi normal sayılıyor ikincide eğer olmazsa farklı bi durum alıyor normal tüp bebek süreci aynı herkese aynı yapılıyor hormon bakılıyor ilaç dozu belirleniyor yumurta takibi sonra toplama transfer başka bi merkezide gitsen oda yapacak aynısını eğer eşinde problem yoksa

Haklısın belkide bana ilk denemede kısa prokotol uyguladı arkadaşıma uzun uygulamıştı Arkadaşımın eşinde sorun vardı ikizleri oldu benim hiç sorun olmadığı halde tutmadı niye ikinciye uzun protokol yaparız dedi niye ilkte yapmadı vs kafam karıştı aslında herşey iyi gidiyor dedi tutmayınca embriyoların kalitesizdi felan işte Hayırlısı tabiki kısmet kader işide insan düşünüyır acaba öyle olsamıydı felan diye şimdi gittim doktor yoktu kişilikle nedenlerden yok belli değil felan dediler diğer doktor onun hastalarına BAKIYOR deyınce bu ay zaten rapor çıkarmaya çalışıyorum başka doktormu araştırsam acaba diye düşündüm sen kime gidiyorsun

Sanırım ekim in 10 unda felan transfer olur salı günü netleşecek tarih sana ne zaman Yok dediler Turgut bey benim doktorum

Iyi geldiyse bir an gelmeyecek hiç diye düşündüm Ogün kız belli değil felan deyşnce Hayırlısı olur inşallah iyi haberlerini alırız sonra ben rapor çıkaracam bu sefer o çıkarsa başlayacam

Ben ilk yaptırdığımda çok yoğundu kontrollerde açıklama bile yapacak zamanı yoktu kafam hala Karışık Hayırlısı artık memorellede görüşsemmi acaba bilemedim napacagımı

merhabalar

sizin eşinizdemi sorun vardı benm eşimde sorun varda bilgi almak ,stedim.

Merhaba bende bu ay 2. transferim için gün sayıyorum bu sefer ilaçsız transfer yapacak. Sizde gün bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel haberler alırız bu sefer ben ilkinden daha çok heyecanlıyım ve stresliyim. bu süre içinde yemene içmene dikkat ediyormusun önerebileceğin bişeyler var mı?

Kızlar yeme içme çok önemli tabi ama ben bir şey söylemek istiyorum; Turgut bey biliyorsunuz tedaviden önce bi kaç hormon testi alıyor o kadar. Tsh a bile balmayabiliyo. Hatta taze transfer değilse hiç tahlil bile istemiyor. Ama ben son tedaviden önce dahileyeye gittim ( endokrin daha iyi olur ) butuun testlerimi yaptırdım. Benim zaten troid problemim var fakat d vitamini inanılmaz düşük çıktı ki bu vitamin tutunmada çok onemliymis. Velhasili kelam transfer olacak arkadaşlar bütün testlerinizi aile hekiminden isteyin özellikle vitaminleri. Bilmiyorum belki benim d vitamini vesile oldu bu tutunmada. Bilemeyiz belki de hiç alakası yok. Ama dikkat etmek gerek arkadaşlar. Doktorumuz çok iyi eyvallah ama bana fazla rahat geliyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…