- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.741
BİZDE İYİZ ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH DİĞER AY BİZDE EK GIDAYA GECECEZ BİZİM DE UYKUMUZDA SORUNUMUZ VAR BENDE AYNI YEMESEM SÜTÜM OLMUYOR YESEM KİLO ALIYORUM AMA ŞÜKÜR DİYORUM OLSUN KIZIM İÇİN DEĞER SAĞLIKLA BÜYÜSÜN DE ZAYIFLARIZ İNŞALLAHCanım benim canawar kızım yüzünden ne uyku war ne dinlenme bide bu kadar yorgunluğuma kilo verememek beni çok üzüyor kızçem pirinç unu yemeğe başladı ekstradan hiç rahatlık yok ya sen napıyosun canım nasıl gidiyor
Benim haftaya dondurulmuş transferim olacak inşallah artık 3. Transferim olacak bu doktordan yana bi sıkıntım yok ikinci tüp bebek denememdi ama tutmadı halbuki her şey yolundaydı artık nasip meselesi böyle düşünüyorum ben Can'ım sana tavsiyem kafan rahat olacacaksa başla güven çok önemli doktor a ve artık ilk tüp bebek denemesi normal sayılıyor ikincide eğer olmazsa farklı bi durum alıyor normal tüp bebek süreci aynı herkese aynı yapılıyor hormon bakılıyor ilaç dozu belirleniyor yumurta takibi sonra toplama transfer başka bi merkezide gitsen oda yapacak aynısını eğer eşinde problem yoksaSelam kızlar bende ikinci denemem için araştırma içindeyim ama nerde kararsızım ilk denemem Turgut Aydın'a iyi bir doktordu ama çok basit ve öylesine yapıldı içime hiç sinmedi kafam Karışık
Haklısın belkide bana ilk denemede kısa prokotol uyguladı arkadaşıma uzun uygulamıştı Arkadaşımın eşinde sorun vardı ikizleri oldu benim hiç sorun olmadığı halde tutmadı niye ikinciye uzun protokol yaparız dedi niye ilkte yapmadı vs kafam karıştı aslında herşey iyi gidiyor dedi tutmayınca embriyoların kalitesizdi felan işte Hayırlısı tabiki kısmet kader işide insan düşünüyır acaba öyle olsamıydı felan diye şimdi gittim doktor yoktu kişilikle nedenlerden yok belli değil felan dediler diğer doktor onun hastalarına BAKIYOR deyınce bu ay zaten rapor çıkarmaya çalışıyorum başka doktormu araştırsam acaba diye düşündüm sen kime gidiyorsun
Ben bugün muane oldum görüştüm kendisiyle26 Eylül'de gitmiştim canım bir hafta sonra tekrar arayıp sorun ne zaman geleceği belli değil dediler
bende adet olmayı bekliyorm canın bir iki güne baslayacagizBu ay yada diğer ay tüp bebek yaptıran varmı
bende adet olmayı bekliyorm canın bir iki güne baslayacagiz
merhabalarKızlar merhaba Allah kucağı boş olanlara doldurmayı karnı dolu olanlara da hayırla kucağına almayı nasip etsin diyerek başlayayım yazmaya ben tüp bebek annesiyim Turgut aydın vesilesiyle ilk denememde hamile kaldım çok şükür Rabbime şimdi kızım 1,5 yaşında 34 yaşındayım şimdi ise kızıma bir kardeş düşünüyorum ilerde kızım yalnız kalmasın yaşımda geçmesin diye bi kez daha tüp bebek istiyoruz eşimle tabi yine Turgut hocada şehir dışındayım hatta neredeyse ülke dışında karsta yaşıyoruz daha hocayla görüşmedik ama bu şekilde ikinci kez tüp bebek sahibi olan varsa aranızda bana yazarmısınız inanın ilkinden daha stresliyim çok kararsızım aynı şeyleri tekrar yaşamak korkutucu geliyor bana cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Merhaba bende bu ay 2. transferim için gün sayıyorum bu sefer ilaçsız transfer yapacak. Sizde gün bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel haberler alırız bu sefer ben ilkinden daha çok heyecanlıyım ve stresliyim. bu süre içinde yemene içmene dikkat ediyormusun önerebileceğin bişeyler var mı?Benim haftaya dondurulmuş transferim olacak inşallah artık 3. Transferim olacak bu doktordan yana bi sıkıntım yok ikinci tüp bebek denememdi ama tutmadı halbuki her şey yolundaydı artık nasip meselesi böyle düşünüyorum ben Can'ım sana tavsiyem kafan rahat olacacaksa başla güven çok önemli doktor a ve artık ilk tüp bebek denemesi normal sayılıyor ikincide eğer olmazsa farklı bi durum alıyor normal tüp bebek süreci aynı herkese aynı yapılıyor hormon bakılıyor ilaç dozu belirleniyor yumurta takibi sonra toplama transfer başka bi merkezide gitsen oda yapacak aynısını eğer eşinde problem yoksa
Kızlar yeme içme çok önemli tabi ama ben bir şey söylemek istiyorum; Turgut bey biliyorsunuz tedaviden önce bi kaç hormon testi alıyor o kadar. Tsh a bile balmayabiliyo. Hatta taze transfer değilse hiç tahlil bile istemiyor. Ama ben son tedaviden önce dahileyeye gittim ( endokrin daha iyi olur ) butuun testlerimi yaptırdım. Benim zaten troid problemim var fakat d vitamini inanılmaz düşük çıktı ki bu vitamin tutunmada çok onemliymis. Velhasili kelam transfer olacak arkadaşlar bütün testlerinizi aile hekiminden isteyin özellikle vitaminleri. Bilmiyorum belki benim d vitamini vesile oldu bu tutunmada. Bilemeyiz belki de hiç alakası yok. Ama dikkat etmek gerek arkadaşlar. Doktorumuz çok iyi eyvallah ama bana fazla rahat geliyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?